- 10 Aralık 2021
- 1.910
- 1.739
İNŞALLAH ALLAH SAĞLIKLA HAYIRLA NASİP ETSİN İNŞALLAH. BANADA NASİP ETSİN BAYRAMDA KAYNANAMDA GEÇİRMEK TEMİZLİK MİSAFİRLE UĞRAŞMAK İSTEMİYORUM. KIZLARIYLA KEYFİNİ YAPSIN SURATSIZLAR. BENDE HAMİLE OLURSAM KURTULACAĞIM ONLARDAN İKİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE OLUR RABBİMİN İZNİYLE.Kızlar size biraz komik bir şey söyleyeceğim benim kızım beş buçuk yaşında ya bu yıl kaynımın düğünü olacak Ben yazları evimdeym kışları güneydoğu'dayız yazları da batıda evımdeym düğünü yazın biz varken yapmıyorlar neymiş ekimde Kasımda yapacaklarmış ben işim gücüm yok 1350 kilometre gideceğim uçakla hiç uyumadan çocuğumla tekrar geri döneceğim eşim memur olduğu için rapor da alamaz başka şehirde geçerli olmuyor bunun üstüne bir de bana demez mi kuzenimle konuşurken aman ikinci Bebek işi çıkarma başımıza düğün geçsin öyle falan diye takıldı inanırmısınız Bu yüzden geçen ay korunmayı bıraktım tabii ki de istiyorum ikinci bir çocuğu Ama resmen sinir oldum yani benim Haziran 14'e kadar Yani evime gidene kadar hamile kalmam lazım onun yüzüne bakıp hamileym dyesm var normalde seneye düşünüyordum ikinci çocuğu