- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 28
Dedı ve yaptıSen bilirsin kuzum bende daha test mest yapmam zaten ya adet olurum gebelik varsada artık 2-3 aylıkken falan öğrenirim o derece yapmıycam
Aa noldu ya gizli testçiydin senSen bilirsin kuzum bende daha test mest yapmam zaten ya adet olurum gebelik varsada artık 2-3 aylıkken falan öğrenirim o derece yapmıycam
Allah tez zamanda nasip etsin de öyle yıllar sürünce artık ezbere iş olduğundan hevesin heyecanın kaçıyoBen asla dayanamıyorum süpersiniz
Yok kız ne süperi daha dün negatifi gördüm oyüzden diyorumBen asla dayanamıyorum süpersiniz
Sağım solum belli olmazDedı ve yaptı
Ben sabab patlatcam oda sılık çıkarsa kafayı kırcamSağım solum belli olmaz
Sana kolay gelsin benden pas büyük ihtimal adette olamam bak görBen sabab patlatcam oda sılık çıkarsa kafayı kırcam
Valla ne bıleyımSana kolay gelsin benden pas büyük ihtimal adette olamam bak gör
Bakıcam tabiki ilk ben bakıcamValla ne bıleyımya yarın bakalım sabah 7 de burdaym bakın mutlaka
Ayyy inşallah biraz koyulurBakıcam tabiki ilk ben bakıcam
Koyulaşır kuzum inşallah için rahat olsunAyyy inşallah biraz koyulur
Sabah 7 cok erken değil mi yaValla ne bıleyımya yarın bakalım sabah 7 de burdaym bakın mutlaka
No oooo o kadar bile zor uyuyom beş de kalkıom heyecanlaSabah 7 cok erken değil mi ya
Nöb eczane uzak olunca alamadım testi yaa yarın yapcam artık ınsakkahYaptın mı yaptın mıbeyazmanolya66
Yaaaa tamam yarını beklerizNöb eczane uzak olunca alamadım testi yaa yarın yapcam artık ınsakkah(
2 günde 1 yanii di miAdet bitiminden itibaren 2 hafta boyunca gun asiri denedik ve tuttu. Saglik sorunlari yoksa bu sekilde yeterli oluyo