- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 28
Bor gün durup bır gün yapılacak bacım2 günde 1 yanii di mi
Evetttt bana böyle salağa anlatır gibi söyleyin bu aralar kafam cok dolu teşekkürlerBor gün durup bır gün yapılacak bacım
Estağfurullah kızEvetttt bana böyle salağa anlatır gibi söyleyin bu aralar kafam cok dolu teşekkürler
Ayyy gerçekten mi okumadım msjları test yaptınız mıEstağfurullah kızben öyle yaptım galiba hamıleyım
Uyuyamıyorum sabahı nasıl edicem ben bilmiyorumayy kesınlıkle pozıtıf rabbım saglıcakla kucagınıza almak nasıp etsın sizin adınıza cok sevındım ❤
Ayy inşallah vardırUyuyamıyorum sabahı nasıl edicem ben bilmiyorumtuhaf hissediyorum sanki testler yalan söylüyor gibi. Bide ara ara sancım oluyo korkuyorum.
Hey maşallah iyi dayanıyon valla uykusuzluğaNo oooo o kadar bile zor uyuyom beş de kalkıom heyecanla
Valla test çok sılık çıktı kızlar gözle bıle zor görüyorumHey maşallah iyi dayanıyon valla uykusuzluğa
Bu kadarda sılık çıkmazdı dıye düşünüyorum ama bılmıyprum gene de bu testler hakkında neler okudukHey maşallah iyi dayanıyon valla uykusuzluğa
Aaa kız niye böyle oluyor acaba kan ver hemen haber ver bizedeKafayı yedırır testler insanabugün daha fa sılık çıktı ya degerım düştü yada testler bozuk bakalım bugün kan verecegım hayırlısı ArasaNillGerek Candy7777 Zumruduanka96 ve dıgerlerı
Gerçi Dünden beri öyle testler görüyorum ki bundan daha Silik değeri 150 çıkmış bundan daha silik değeri 100 çıkmış yani bende var bir şey bence kötü düşünmek istemiyorum ama Allah hayırlısını versin bakalımAaa kız niye böyle oluyor acaba kan ver hemen haber ver bizede
Tabiki canım kötü düşünme. Hatta sana şöyle bişey anlatıyım. Martta kimyasal oldu benim. Sabah aynı idrarla aynı marka iki tane test yaptım biri baya belirgin biri silikti. Dikkatini çekerim aynı idrar aynı marka. Sen kana bak kuzum testlere takılmaGerçi Dünden beri öyle testler görüyorum ki bundan daha Silik değeri 150 çıkmış bundan daha silik değeri 100 çıkmış yani bende var bir şey bence kötü düşünmek istemiyorum ama Allah hayırlısını versin bakalım
Ya korkuyorum bir yandan bir yandan daha önce hiç kimyasal geçirmedim bir düşünme oldu ama o kese göründükten sonra düştü Onu kimyasal olarak saymıyorlar zaten bilmiyorum bu kimya falan olsa bir tık yıkılırım ama Allah'ın işine de karışmak istemiyorum asla yiyecek ekmeği içecek suyu varsa tutunur diye düşünüyorum Çok erken öğrendik O yüzden de bu kadar stresliyizTabiki canım kötü düşünme. Hatta sana şöyle bişey anlatıyım. Martta kimyasal oldu benim. Sabah aynı idrarla aynı marka iki tane test yaptım biri baya belirgin biri silikti. Dikkatini çekerim aynı idrar aynı marka. Sen kana bak kuzum testlere takılma
Kuzum yalnış anladın ben kimyasal demedim testlerin güvenilir olmadığını vurgulamak istedim. Kimyasalı çıkar aklından lütfen. Sağlıcakla artıcak değerin inşallah. Rabbimden umut kesilmez. Ne zaman veriyorsun kanı?Ya korkuyorum bir yandan bir yandan daha önce hiç kimyasal geçirmedim bir düşünme oldu ama o kese göründükten sonra düştü Onu kimyasal olarak saymıyorlar zaten bilmiyorum bu kimya falan olsa bir tık yıkılırım ama Allah'ın işine de karışmak istemiyorum asla yiyecek ekmeği içecek suyu varsa tutunur diye düşünüyorum Çok erken öğrendik O yüzden de bu kadar stresliyiz
Ya Doktor söyledi ya kafama şartlanmış bir kere çıkarmaya çalışıyorum da işte bugün başka ile gideceğim testi herhalde akşama doğru veririm belli olmaz şimdi alırlarsa şimdi veririm yoksa 9'da çıkacağım 8.30 gibi gidip bir rica edeceğimKuzum yalnış anladın ben kimyasal demedim testlerin güvenilir olmadığını vurgulamak istedim. Kimyasalı çıkar aklından lütfen. Sağlıcakla artıcak değerin inşallah. Rabbimden umut kesilmez. Ne zaman veriyorsun kanı?
Tamam canım verince haber verYa Doktor söyledi ya kafama şartlanmış bir kere çıkarmaya çalışıyorum da işte bugün başka ile gideceğim testi herhalde akşama doğru veririm belli olmaz şimdi alırlarsa şimdi veririm yoksa 9'da çıkacağım 8.30 gibi gidip bir rica edeceğim
Malesef 9.3 dan önce doktor yokmuşTamam canım verince haber ver