Hayırlı olsun pozitif bunlarKızlar merhaba adetime6 gün var ama bi kaç gündür mide bulantısı oluyor ara ara merak edip test yaptım bu şekilde çıktı. Markası oncomed. Başına gelen varmı acaba ?
İlk yaptığım test o kaldıkça öyle olduSon test bozuk galiba dağılmıs
Sonuç 81 çıktıHastane de bır tane aile hekımı var onda sıra alıp vercem
2 katına cıkması normal olan dıye bılıyorum bence artısı guzel :)Kızlar iki gün önce kan verdim 40 çıktı bugün tekrar kan verdim 81 çıkmış artış az mı
Gerçekten mi ? İkisinide üst üste yaptım kısa sürede böyle çıktı. oncomedi bilmediğim için sormak istedim sizlere. Hep bir umut diyoruzHayırlı olsun pozitif bunlar
Iyı demı 40 dı 80 tam okı katıSonuç 81 çıktı
Evet pozitif testlerin sağlıcakla ilerler inşallahGerçekten mi ? İkisinide üst üste yaptım kısa sürede böyle çıktı. oncomedi bilmediğim için sormak istedim sizlere. Hep bir umut diyoruz
Şimdi 2 tane daha yaptım dayanamayıpEvet pozitif testlerin sağlıcakla ilerler inşallah
ayy kesınlıkle pozıtıf rabbım saglıcakla kucagınıza almak nasıp etsın sizin adınıza cok sevındım ❤Pozitif dimi ya 4 senedir olmuyo çünkü elim ayağım titriyo şuan
Yaptın mı canım testayy kesınlıkle pozıtıf rabbım saglıcakla kucagınıza almak nasıp etsın sizin adınıza cok sevındım ❤
akşam 10.30 gibi yapacağım bugun gündüz vardiyesindeyimde işten geç çıkıyorumYaptın mı canım test
Sabah ilk işim hastaneye gitmek. Allahım dualarımı kabul etsin inşallah kucaklarımızı doldursun sağlıcakla miniklerimizleayy kesınlıkle pozıtıf rabbım saglıcakla kucagınıza almak nasıp etsın sizin adınıza cok sevındım ❤
Ayy yozgat lımısınız inşallah vardırakşam 10.30 gibi yapacağım bugun gündüz vardiyesindeyimde işten geç çıkıyorum
Tamam bekliyoruz testiniakşam 10.30 gibi yapacağım bugun gündüz vardiyesindeyimde işten geç çıkıyorum