Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test perim bu sefer sana dayancam hahahhaaBakk yapmalısın hissediyom bennnn
Yani korkcak bişi yok tamam evet üzğlüyoruz ama dünyanın sonu olmadığını böyle böyle anlıyoruz inan iki sene de her adet olduğumda böğüre böğüre ağladığımı bilirim faydası var mıydı yoktu nasibi zamanı var diyorum artık çünkü üzülmek çözüm değilKorkuyorum ya.ne bilim işte arafda kaldim
Kız yapsana madem geldi periciklerTest perim bu sefer sana dayancam hahahhaa
Doktor ayın 16sında tekrar ver bakalım dediIyı demı 40 dı 80 tam okı katı
İnşallah canım bir sıkıntı yoktur sen ne zaman vereceksin2 katına cıkması normal olan dıye bılıyorum bence artısı guzel :)
Bunu bende merak edıyorum rezzzzacaba yanlıs zamanda mı yapıyorum şüphesi olduKızlar ovülasyon testi ilk idrarla mı yapılıyor cevap verebilir misiniz acil
Yaptım benn dayanamadımBunu bende merak edıyorum rezzzzacaba yanlıs zamanda mı yapıyorum şüphesi oldu
Ben akşam erken gebelik testi yapacağım eğer sonuc belirli bir silik falan bişey cıkarsa sabah sağlık ocagına randevu alıcam kan vericem ınsallahİnşallah canım bir sıkıntı yoktur sen ne zaman vereceksin
Bende yarın vereceğimDoktor ayın 16sında tekrar ver bakalım dedi
Hayırlı olsunYaptım benn dayanamadım
Ovulasyon testı buHayırlı olsun
O zaman baya pık gıbıOvulasyon testı bu
Olsa silik dahi çıkardı hayalet olsun görürdük aşkım. Kalmış adete 2-3 gün. Öyle cıkmayan da emin ol kimyasal oluyo o yüzden düşmüyorum ardına iğnenin 16.17 . Gününe kadar uzayabiliyomuş yani adet. Eski tarihli topiklerde gördüm. Adet şöyle bi hafta gecikcek ki anca öyle test yaparımKız yapsana madem geldi pericikler
Bi yerde sabah uyanınca kahvaltı yapıyorum işte 10 gibi sıvı alımını durdurup 2 kere idrara cıktıktn sonra 3. İdrarla yapıyorum yazıyordu burdan bir arkadas mıydı acaba yazan o yuzden ben ilk idrarla yanlıs mı yapıyorum acaba dedimYaptım benn dayanamadım
Ben dayanamadım şimdi yaptım belim çok ağrıyor bu ay biraz ümitliyim pik gibi ama ilişki günlerinden tam emin olamıyorum çok sık olunca da sperm kalitesi düşüyormuş galibaBi yerde sabah uyanınca kahvaltı yapıyorum işte 10 gibi sıvı alımını durdurup 2 kere idrara cıktıktn sonra 3. İdrarla yapıyorum yazıyordu burdan bir arkadas mıydı acaba yazan o yuzden ben ilk idrarla yanlıs mı yapıyorum acaba dedim
Sen bilirsin kuzum bende daha test mest yapmam zaten ya adet olurum gebelik varsada artık 2-3 aylıkken falan öğrenirim o derece yapmıycamOlsa silik dahi çıkardı hayalet olsun görürdük aşkım. Kalmış adete 2-3 gün. Öyle cıkmayan da emin ol kimyasal oluyo o yüzden düşmüyorum ardına iğnenin 16.17 . Gününe kadar uzayabiliyomuş yani adet. Eski tarihli topiklerde gördüm. Adet şöyle bi hafta gecikcek ki anca öyle test yaparım
Ben asla dayanamıyorum süpersinizSen bilirsin kuzum bende daha test mest yapmam zaten ya adet olurum gebelik varsada artık 2-3 aylıkken falan öğrenirim o derece yapmıycam