- 27 Ocak 2024
- 527
- 380
3 gun var canim inşallah öyledirYerleşme kanamasıdır belki adetinize kaç gün vardı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 gun var canim inşallah öyledirYerleşme kanamasıdır belki adetinize kaç gün vardı
Ayy ayy ayy yoksaaaa hadi inşallahCanim durrr daha bitmedi umutluyuz hiç bilmiyorum ama gecikmeyi beklemeye caliscam
yaaa hiç kusura bakma mercoo şu mesaja ben bile umutlandım hadi inşallah ya yarını bekleyeceğim sabırsızlıklaCanim benden direk kipkirmizi gelirdi bu önce pembe sonra ciktim lavabodan tekrar daha koyusu gelmişti ama az. Normalde kirmizi gelirdi sonra agrilarim çok olurdu ve devami gelirdi yarim saat sonra falan öyle bakalim belli olur
Tmm canim bugün 11gun testim negatif hiç şaşırmadımCanim pozitif olduğu günden itibaren oluyor diye biliyorum iki çizgi koyu olduğu zaman. Yani yapacaksan adet bitiminden sonra ovulasyona başlarsan daha iyi olur çünkü adetten hemen sonra yumurtlayan da olabiliyor
Bizim hayali canlandirmalar gerçek mi oldu yoksa bahaarrcoooyaaa hiç kusura bakma mercoo şu mesaja ben bile umutlandım hadi inşallah ya yarını bekleyeceğim sabırsızlıkla
Bekliycekmiyiz şimdi 3 gün3 gun var canim inşallah öyledir
Valla ben anlayamadim canim dün çok agrim oldu uyuyamadim hatta suan da var idrar yaptığımda da kan geliyor ama tam regl kani gibi değil kafalar karışıkkBekliycekmiyiz şimdi 3 gün
Selamlar aynı durum bende de var ne yapmayı düşünüyorsunuzValla ben anlayamadim canim dün çok agrim oldu uyuyamadim hatta suan da var idrar yaptığımda da kan geliyor ama tam regl kani gibi değil kafalar karışıkk
Bir hastaneye mi gitsen acaba mercanValla ben anlayamadim canim dün çok agrim oldu uyuyamadim hatta suan da var idrar yaptığımda da kan geliyor ama tam regl kani gibi değil kafalar karışıkk
Beklycem canim yerleşme kanamasi ağrısız oluyormuş galiba regl olcam büyük ihtimal bakalım bekliyorum inşallah olmammSelamlar aynı durum bende de var ne yapmayı düşünüyorsunuz
Bugün 1 mayis ya aciller açık sadece galiba şuan ağrım yok ama kesildi bu aradaBir hastaneye mi gitsen acaba mercan
İnşallah tekrarlamaz inşallah yerleşmiştirBugün 1 mayis ya aciller açık sadece galiba şuan ağrım yok ama kesildi bu arada
Günaydın Kızlar ben dayanamadım yaptım yine , erken gebelik frellynin ama sonuç negatif
Eki Görüntüle 3421433
Benim 4 gün kuzu, hayırlısı gelecek ay inşallahBata 2 gün var ben de yedim negatifimi oturdum
İnşallah canim kan verdim korktum gittim kanama falan yokk yine ultrasonla baktı bi sorun görünmüyorİnşallah tekrarlamaz inşallah yerleşmiştir
Hayırlı haberlerle gel inşallah bekliyoruuumİnşallah canim kan verdim korktum gittim kanama falan yokk yine ultrasonla baktı bi sorun görünmüyor
İnşallah canmmHayırlı haberlerle gel inşallah bekliyoruuum
Sonuc ne zaman cıkacak canımİnşallah canim kan verdim korktum gittim kanama falan yokk yine ultrasonla baktı bi sorun görünmüyor