Vallahi sabredebiliyorsan en iyisi beklemek zatenYa bende de aynısı oldu bana da var gibi geldi ama şuan yok belirti falan geçti uf kafam karışık benimde ben test falan yapmicam negatif görmek istemiyorum regl görmeyi tercih ederim
Ya sende de mi oldu beni de kasık ağrısı umutlandırdı ya ama yok şuan geçti bayilazaaaam
Canım şok oldum testlerin silik de değil çok net gösteriyor nasıl negatif çıkar markası ne testininKızlar evdeki testler pozitif kanda negatif çıktı ne oluyor bu
Çok iyi yaa biz niye böyleyiz.Vallahi sabredebiliyorsan en iyisi beklemek zatenBenim arkadaşım 6 haftalıkken öğrenmiş hamile olduğunu ve istiyorlardı da aslında bizim gibi sürekli test yapmamış demek ki ama 6 haftaya kadar nasıl sabrettin yani 6haftalıkken öğrenince ne güzel kalp atışını bile duyuyorsun. Biz ama daha kese yokken öğrenip stres olcaz illa:)
Canim test mi hataliydi acaba bikac tane yapmış miydin bikac gün sonra tekrar kan ver isterse nnKızlar evdeki testler pozitif kanda negatif çıktı ne oluyor bu
Freely canımCanım şok oldum testlerin silik de değil çok net gösteriyor nasıl negatif çıkar markası ne testinin
4 tane yaptım canım 4ü de aynı böyle çıktı hiç bişey anlamadım benCanim test mi hataliydi acaba bikac tane yapmış miydin bikac gün sonra tekrar kan ver isterse nn
Benim takıldıgım şey HCG(idrar) yazıyor siz kan yazmıssınız tahlil idrar ile mi kan ile mi yapıldı değerlendirme yanlış yapılmıs olabilir miKızlar evdeki testler pozitif kanda negatif çıktı ne oluyor bu
Canım bence başka bir yerde daha ver kanı senin testlerin bariz pozitif. Kanda nadir de olsa yalnışlık olabiliyor4 tane yaptım canım 4ü de aynı böyle çıktı hiç bişey anlamadım ben
Kan verdim canım idrar tahlili yapılmadı burdaki hastanede hep öyle yazıyor niyeyseBenim takıldıgım şey HCG(idrar) yazıyor siz kan yazmıssınız tahlil idrar ile mi kan ile mi yapıldı değerlendirme yanlış yapılmıs olabilir mi
İnşallah laboratuvar yanlıştır küçük bir ilçe hastanesi burası ama bilmiyorum çok umutlanmıştım ya baya kopkoyu çıktı çizgi tüm testlerdeCanım bence başka bir yerde daha ver kanı senin testlerin bariz pozitif. Kanda nadir de olsa yalnışlık olabiliyor
Bence başka marka test al bida yap sonra tekrar başka hastanede kan ver kuzum yani imkansız bu değerin çıkması test bu kadar hatalı olabilir miFreely canım
İşten çıkınca deneyeceğim canım başka testlerle inşallah pozitiftir yaBence başka marka test al bida yap sonra tekrar başka hastanede kan ver kuzum yani imkansız bu değerin çıkması test bu kadar hatalı olabilir mi
Silik çıksa hatalı derdim kuzum ama bariz net çizgiler çıkmışİşten çıkınca deneyeceğim canım başka testlerle inşallah pozitiftir ya
Dimi canım ya ben anlamadım vallahi hiçbir şeySilik çıksa hatalı derdim kuzum ama bariz net çizgiler çıkmış
Canım yumurtlama 15 nisansa bat 29 Nisan falan olur aşağı yukarı heralde. Yarın yap garanti olsun inş vardır. Benim de hiç umudum yok ama bat 2 Mayıs bakalımKızlar ben SAT 1 Nisan, yumurtlama 15 Nisan (ovulasyon testi yaptım ondan biliyorum) BAT 25 Nisan. Yani 4 gün geciktim acaba kan testi versem çıkar mı
Çok şaşırdım ya gerçekten bariz var testte. Freely hiç kullanmadım böyle hata çıkarıyor mu ki hiç bilmiyorumİnşallah laboratuvar yanlıştır küçük bir ilçe hastanesi burası ama bilmiyorum çok umutlanmıştım ya baya kopkoyu çıktı çizgi tüm testlerde