Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Hepimizin günleri hemen hemen aynı yakın.ben cuma günü test yapmayı planlıyorum

Bende yapmak istiyorum ama ne biliyim bi yanım var diyo bi yanım karışık
Vallahi bu kadar kasık ağrısı olmasa asla yapmam ama var gibi geliyor bilmiyorum ya. Yumurtlama gününden beri her gün ağrıyor aynı yer. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum. Kontrole gittiğimde yumurtladığımı da gördü kist filan da yok dedi o yüzden Çarşamba ya da Perşembe yapacağım artık varsa çıkar herhalde

Evet herkesin çok farklı oluyor okuyorum burada ama işte bir umut benimde aynı belirtim var mı diye insan arıyor sabah kaset test yaptım ama bu kez silik göremedim sanırım yok bir gebenin günlüğü gebelik testi yapan var mı ne kadar güvenilir? Öğleden sonra kan testi vermeye gideceğim varsa çıksın yoksa da spora vs devam edeceğim şuan hiç bişey yapamıyorum

O kasık ağrısı beni de çok umutlandırdı kuzum psikolojik mi desem yok gerçekten ağrıyo. Zaten 10.11.gün olucak dayanamazsam bende yaparım belki inşallah görürüz hepimiz

Ya bende de aynısı oldu bana da var gibi geldi ama şuan yok belirti falan geçti uf kafam karışık benimde ben test falan yapmicam negatif görmek istemiyorum regl görmeyi tercih ederim

O kasık ağrısı beni de çok umutlandırdı kuzum psikolojik mi desem yok gerçekten ağrıyo. Zaten 10.11.gün olucak dayanamazsam bende yaparım belki inşallah görürüz hepimiz
Ya sende de mi oldu beni de kasık ağrısı umutlandırdı ya ama yok şuan geçti bayilazaaaam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…