- 8 Ağustos 2023
- 5.083
- 4.764
her ay kan verdiğim için sağlık ocağı bana bir kadın doğum a git dedi. Utandım gidesim gelmiyor sağlık ocağına.Bende aynen kaset test yaptım negatifti hatta bugün bos günümdu kan veriyim dedim ondan da vazgeçtim gecikirse anlariz akışına bıraktım bende
Geç döllenme yumurtlama günü geçse bile sonradan oluyor mu nasil kiO zaman evet geç döllenme olabilir
Yani normal beklediği yumurtlama gününden daha geç yumurtlamış oluyor. O yüzden geç döllenme olup regl tarihini de ileri atıyorGeç döllenme yumurtlama günü geçse bile sonradan oluyor mu nasil ki
Ben kararsızım kuzum ne zaman yapsam diye en azıdan var yada yok kafayı karıştırmak istemiyorumHepimizin günleri hemen hemen aynı yakın.ben cuma günü test yapmayı planlıyorum
Bende cumartesi regl bekliyorum. Cuma test yapmayı planlıyorum 1 gün önce varsa çıkar zatenBen kararsızım kuzum ne zaman yapsam diye en azıdan var yada yok kafayı karıştırmak istemiyorum
Ben sipariş verdiğim testler gelince hemen yapıcam
Bende cumartesi regl bekliyorum. Cuma test yapmayı planlıyorum 1 gün önce varsa çıkar zaten
Allah'ın izniyle hepimiz içinEn doğrusu canım 13.gün zaten her halükarda inşallah vardır da ben burdayım annecim der
Vallahi bu kadar kasık ağrısı olmasa asla yapmam ama var gibi geliyor bilmiyorum ya. Yumurtlama gününden beri her gün ağrıyor aynı yer. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum. Kontrole gittiğimde yumurtladığımı da gördü kist filan da yok dedi o yüzden Çarşamba ya da Perşembe yapacağım artık varsa çıkar herhaldeBende yapmak istiyorum ama ne biliyim bi yanım var diyo bi yanım karışık
Evet herkesin çok farklı oluyor okuyorum burada ama işte bir umut benimde aynı belirtim var mı diye insan arıyorAy bu mesajı yeni gördüm. Herkesin belirtileri çok farklı olduğu gibi bir anne her gebelikte farklı belirti de yaşayabilir.Benim ilk gebeliğimde sarı akıntı dışında hiç belirtim yoktu ki onu da enfeksiyon var zannedip bu ay olmadı herhalde demiştim. Bat gününe kadar başka bir belirti yaşamadım. Hatta bat günü adet belirtilerini yaşadım ve adet olmuşum gibi bir ıslaklık hissedip tuvalete koştuğumu hatırlıyorum. Göğüslerde dolgunluk vs hep battan sonra başladı. Bulantı 6-9 haftalar arası çok yoğun oldu mesela. Bazen kendi belirtilerimize bakıp umutlanıyoruz sonra birisi yazıyor bende kasık ağrısı var. Bakıyoruz kendimizde yok umutsuzluğa kapılıyoruz. Belirti aramaya da çok gerek yok aslında bu durumda. Hem senin testin silik de olsa pozitifti diye hatırlıyorum. Tekrar test yaptın mı canım?
Ayy maşallahKızlaar bu sabah yaptım bunu da
Benim yarın. Ama şuan ne adet ne başka bir belirtim yok hatta aşırı enerjik uyandım regl öncesi normalde yataktan çıkasım gelmezReglinize kaç gün kaldı kızlar?
Test yapsanız çıkar muhtemelenBenim yarın. Ama şuan ne adet ne başka bir belirtim yok hatta aşırı enerjik uyandım regl öncesi normalde yataktan çıkasım gelmez
Vallahi bu kadar kasık ağrısı olmasa asla yapmam ama var gibi geliyor bilmiyorum ya. Yumurtlama gününden beri her gün ağrıyor aynı yer. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum. Kontrole gittiğimde yumurtladığımı da gördü kist filan da yok dedi o yüzden Çarşamba ya da Perşembe yapacağım artık varsa çıkar herhalde
Ya bende de aynısı oldu bana da var gibi geldi ama şuan yok belirti falan geçti uf kafam karışık benimde ben test falan yapmicam negatif görmek istemiyorum regl görmeyi tercih ederimVallahi bu kadar kasık ağrısı olmasa asla yapmam ama var gibi geliyor bilmiyorum ya. Yumurtlama gününden beri her gün ağrıyor aynı yer. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum. Kontrole gittiğimde yumurtladığımı da gördü kist filan da yok dedi o yüzden Çarşamba ya da Perşembe yapacağım artık varsa çıkar herhalde
Ya sende de mi oldu beni de kasık ağrısı umutlandırdı ya ama yok şuan geçti bayilazaaaamO kasık ağrısı beni de çok umutlandırdı kuzum psikolojik mi desem yok gerçekten ağrıyo. Zaten 10.11.gün olucak dayanamazsam bende yaparım belki inşallah görürüz hepimiz
İnşallah canımO kasık ağrısı beni de çok umutlandırdı kuzum psikolojik mi desem yok gerçekten ağrıyo. Zaten 10.11.gün olucak dayanamazsam bende yaparım belki inşallah görürüz hepimiz