- 8 Ağustos 2023
- 5.085
- 4.765
Ayyyyyyy sağlıkla ilerlesinn hayırlı olsun inşallahKızlaar bu sabah yaptım bunu da
Canım senin baya var artık gidip kan veeer sağlıkla büyüsün inşallahKızlaar bu sabah yaptım bunu da
Canıım inşallah çok teşekkür ederim kan vermeye gidicem birazdannCanım senin baya var artık gidip kan veeer sağlıkla büyüsün inşallah
yaaa canım hayırlı uğurlu olsunCanıım inşallah çok teşekkür ederim kan vermeye gidicem birazdann
4 gün kaldı. Belirtiler kayboldu bende.Reglinize kaç gün kaldı kızlar?
Çok tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı bereketli gelsin minikCanıım inşallah çok teşekkür ederim kan vermeye gidicem birazdann
Benimde 5 gün var.4 gün kaldı. Belirtiler kayboldu bende.
Benim de 4 gün var aynı şekilde belirtiler kayboldu sevinsem mi uzulsem mi bilemedim4 gün kaldı. Belirtiler kayboldu bende.
Düşünmemeye çalışıyorum. Dün gebelik testi de yaptım negatif çıktı. Bir şey olsa çıkardı diye düşünüyorum ama belki geç döllenmedir diyorum sonra. Kafalar karışık kısacası.Benim de 4 gün var aynı şekilde belirtiler kayboldu sevinsem mi uzulsem mi bilemedim
İnşallah hayırlısı olurBenimde 5 gün var.
Hepimiz için inşallahİnşallah hayırlısı olur
Hemen kan testiiiiiiKızlaar bu sabah yaptım bunu da
Daha 6 gün varReglinize kaç gün kaldı kızlar?
2 gün ama olursa da geç döllenme olur çünkü yumurtlama geç oldu bende bu ayReglinize kaç gün kaldı kızlar?
O zaman evet geç döllenme olabilir2 gün ama olursa da geç döllenme olur çünkü yumurtlama geç oldu bende bu ay
Ay evet bende de bir halsizlik 5 gün varDaha 6 gün varSağ kasık ağrısı devam
Aman olsunda geç döllenme olsunO zaman evet geç döllenme olabilir
Amin inşallahAman olsunda geç döllenme olsun
Bende aynen kaset test yaptım negatifti hatta bugün bos günümdu kan veriyim dedim ondan da vazgeçtim gecikirse anlariz akışına bıraktım bendeDüşünmemeye çalışıyorum. Dün gebelik testi de yaptım negatif çıktı. Bir şey olsa çıkardı diye düşünüyorum ama belki geç döllenmedir diyorum sonra. Kafalar karışık kısacası.