Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Yay burcu olunca insanın sabırsızlığı 10 katına çıkıyor kızlaar ah ah Erken gebelik testi böyle çıktı şimdi ama niyeyse yanlış mı acaba diye düşündüm ya freely markası
ay var gıbı gorunuyor cizgi hadi insallah guzelce koyulaşsın testınız sırayla hepimiz atalım bu topiğin şansına cok guvenıyorum acıkcası nedense

Sizin bat a kaç gün kaldı :)
Bir kere yapsam sabah akşam kafayı yicem, Mikroskopla bakıcam o derece biliyorum inşallah 10.güne filan gelebilirim :)
Benim bat 23 nisandı normalde ama ovulasyonum geç oldu 9nisan bekliyordum 13 nisanda pik olunca 28 nisana sarktı adetim ama bugün de gelen giden yok eğer sabredebilirsen yapma canım inanılmaz stresli fotoğrafı siyah beyaz yapıp çizgi görmeye çalıştım ben

İnşallah gelmez de , görürsün çizgiyi yok yok dayanmaya çalışııcam test işine girince daha çok stresli dediğin gibi hakkımızda hayırlısı inşallah

kuzum kimyasal dan sonra baktırdın mı beta sıfırlanmışmıydı çok mu yüksekti beta kimyalda en son kaçtı çünkü betan sıfırlanır adet olman gerekiyordu
Evet canım tam sıfırlandığı gün adet oldum 24 marttı 4 gün sürdü kanamam normal adet dönemi gibi geçti ilk öğrendiğimde beta 50 ile öğrenmiştim iki gün sonra 40a düştü 3 gün sonra da sıfırlandı

Kızlar sağlık ocağına beta baktırmak için illa sabahtan mı gitmek gerekiyor öğleden sonra kan alırlar mı? Şimdiye kadar hiç baktırmadım da tecrübem yok, olanlar bilgi verebilir mi?

3 olduk iyi olduğu dayanalim arkadaşlar haftaya bugün sır perdesi aralanır. Tabi ben 2 gün kala yapmayı düşünüyorum ama eminde değilim ama kesin yaparım ya hdhshdg
ben de 2 gün kala yapmayı düşünüyorum ama testler gelirse 1 Mayıs’ta da yapabilirim

kızlar inşallahh güzel sonuclar alırız ben gelecek aydan umutluyum ama hayırlısıyla bakalımm saglık ocagında mutlaka kan testi verin çünkü onlarda takip ediyolarmış öyle demişti bana sağlık ocagındakı doktorum gebelık durumunda haber verılmesı gerekıyo felan diye

Kızlar merhaba bir sorum olucak 20 nisanda adet olmam gerekiyordu adetlerim düzenlidir 5 gün erken oldum 15 nisanda 4 gun sürer normalde ilk gün lekelenme seklinde oldu ikinci gün söküldü ama normalinden azdı sonra bitti hic gelmedi gecmek bilmeyen bir bulantım var hiçbirsey yiyemiyorum kadın doguma gidemedim randevu hiç yok bilgisi olan yardımcı olursa cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…