- 18 Eylül 2019
- 114
- 50
Ya o kadar sabırsızım ki niye bu ay böyle oldum anlamıyorum saat başı test yapasım geliyor13 nisanda yumurtlama gördüysen kuzum 1 gün boyunca yumurta olgunlaştı farz edelim 14 yada 15 ne çatladıysa önünde ki 24 saat sürüyor bu yani 16 sı desek 17 de döllenme olsa şuan 12 gün oluyor sonuçta biz pik gördüğümüz zaman yumurtamız çatlamıyor 1 gün pik kalıp ertesi bir günde tabi bu şart değil pikden bir kaç saat sonrada çatlama ihtimali yüksek ama her ihtimal %50 50 ee yuvarlanma rahmet gitme 6 gün sürüyor rahme yerleşme sırasında ufak ufak beta salgılıyor ama en neti 14 günde felan beta düşükde olsa kanda çıkıyor uzun bir yoldan geliyorlar onlarada zaman tanıyalım bence kuzum
Canim sorma bende aynı durumdayim baharcim da bizi dizginliyor ya kıyamamYa o kadar sabırsızım ki niye bu ay böyle oldum anlamıyorum saat başı test yapasım geliyoro zaman biraz daha sabredeyim çiçeğim bari
buda bir seçenek tabi kuşumAy betaya hiç baktirmasam mi o zaman bilemedim hiç strese girmeyeyim boşa gecikmeyi mi beklesem
yaaaYa o kadar sabırsızım ki niye bu ay böyle oldum anlamıyorum saat başı test yapasım geliyoro zaman biraz daha sabredeyim çiçeğim bari
Ay benimkini de hesaplar mısınızBu arada takvimde görünen yumurtlama tarihime göre üstünden daha 9 gün geçmiş ben akıntıya göre hesaplarsam 14 gün oluyor o zaman akıntı günü yumurtladim mi onu da bilmiyorum
Bende yarın ilk idrarla yine bir kaset test yapıcam elimde bir o var
İnşallah bebeim yaa ama şimdi öğrenmesem de stres olcak bu sefer regl gecikirse iyice umutlanirim boşver en iyisi baktiriyim net olsun en azından olduğunu yada olmadığını bileyim varsa beta bir şekilde yükselir heralde ya sağlık ocağı yakin her hafta gider tahlil veririm yeter ki olsun dabuda bir seçenek tabi kuşumaslında doğrusu o ama gelde anlat içimizdeki sese senin dediğim gibi muhtemelen benim dediğim gibi oldu tabi varsa çok isterim olmasını. umarım doğru enerjiler gönderiyoruzdur düşünce gücüyle dört gözle senin güzel haberini bekliyorum
kalbin ne söylüyorsa onu yap kuzum umarım güzel haberlerle döneceksinİnşallah bebeim yaa ama şimdi öğrenmesem de stres olcak bu sefer regl gecikirse iyice umutlanirim boşver en iyisi baktiriyim net olsun en azından olduğunu yada olmadığını bileyim varsa beta bir şekilde yükselir heralde ya sağlık ocağı yakin her hafta gider tahlil veririm yeter ki olsun dayoksa da regli beklerim
ya sizi Allah napmasın emiAy benimkini de hesaplar mısınızbahari bekliyorum 16sında akıntım oldu o gün ilişki de oldu, 17si de kasık ağrısı batmalar oldu bat 30 Mayıs. Ne zaman yumurtladım ne zaman çatladı acaba ya
Bende yarın ilk idrarla yine bir kaset test yapıcam elimde bir o vareğer silik bile görürsem kan vermeye giderim
Ay benimkini de hesaplar mısınızbahari bekliyorum 16sında akıntım oldu o gün ilişki de oldu, 17si de kasık ağrısı batmalar oldu bat 30 Mayıs. Ne zaman yumurtladım ne zaman çatladı acaba ya
Bende yarın ilk idrarla yine bir kaset test yapıcam elimde bir o vareğer silik bile görürsem kan vermeye giderim
zaten verdiğim o tarihlere de bakarsan hemen hemen o bat tarihine denk geliyor 14 günya sizi Allah napmasın emibeni güldürdünüz Mercan0652 Pamlok
bence seninki (tahmini eğer döllenme olduysa) 18 19 20 gibi döllenme olmuş olabilir kuşumovü takip ettin mi sen? akıntıyla mı ilerledin
Ovü takip etmedim akıntıyla ilerledim kuzumm zaten tahmini ovü zamanında benim tek ilişkim olduya sizi Allah napmasın emibeni güldürdünüz Mercan0652 Pamlok
bence seninki (tahmini eğer döllenme olduysa) 18 19 20 gibi döllenme olmuş olabilir kuşumovü takip ettin mi sen? akıntıyla mı ilerledin
yuvarlanma 5-6 gün sürüyormuş yani rahme ilerleme aslında döllenme gerçekleşir gerçekleşmez beta salgılanıyormuş ama rahme sinyal gönderiyormuş kana yansımıyormuş yuvarlanma bitip rahme gömülmeye çalışırken kanda beta salgılanmaya başlıyormuşOvü takip etmedim akıntıyla ilerledim kuzumm zaten tahmini ovü zamanında benim tek ilişkim oldudöllenmeden sonra ne kadar sürede beta yükseliyor biliyor musun
yaaBugünü saymazsak bat a 1 hafta kaldı benim uf
Bu arada çamaşır suyu ile gebelik testi diye bir başlık vardı az biraz gezindim de buralarda hdhdhshdhd
Canim ben senin bu fotoğrafa filtre yapip baktim da çok silik var gibi duruyor ya benceeYay burcu olunca insanın sabırsızlığı 10 katına çıkıyor kızlaar ah ahErken gebelik testi böyle çıktı şimdi ama niyeyse yanlış mı acaba diye düşündüm ya freely markası
Evet canım gecikti sat 24 mart benim ama kimyasal gebelik geçirmiştim geçen ay baya silik bi çizgi görünüyor ama bilemedim doğru mudur yaCanim ben senin bu fotoğrafa filtre yapip baktim da çok silik var gibi duruyor ya benceesenin gecikmişti dmi adetin
Benimde 7 kaldı dayanamıyorum test sipariş ettim ama şuan nöbetçi eczane bulup yapasim varKızlar sizi gördükçe , yazdıklarınızı okudukça test batağına girmeme ramak kaldıtutuyorum kendimi bat a 7 gün kaldı
Benimde 7 kaldı dayanamıyorum test sipariş ettim ama şuan nöbetçi eczane bulup yapasim var