- 27 Ocak 2024
- 527
- 380
Evet bizim burda da ertesi gün çıkıyor pazartesi vericem bende salı sonuç çıkar büyük ihtimalhayır canım ertesi gün çıkıyor ama şehirden zehire değişebilir mi onu bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bizim burda da ertesi gün çıkıyor pazartesi vericem bende salı sonuç çıkar büyük ihtimalhayır canım ertesi gün çıkıyor ama şehirden zehire değişebilir mi onu bilmiyorum
Kuzum bende yarın sabah ilk idrarla kaset test yapıp eğer silik vs görürsem kan için gidicemEvet bizim burda da ertesi gün çıkıyor pazartesi vericem bende salı sonuç çıkar büyük ihtimal
Anladım kuşum teşekkür ederimaynen kuzum sabah saat 10 olmadan önce vermen gerekiyor yoksa almıyorlar sabah gel diyorlar
Hadi inşallah hayırlı haberlerle geliriz canimKuzum bende yarın sabah ilk idrarla kaset test yapıp eğer silik vs görürsem kan için gidicem
Benimde bugün göğüslerimin şişliği bile yok ağrı sızı kalmadı bata bugünü saymazsak 1 kaldıBenim adet gunum yaklaştikca ağrılar gidiyor benimle oyun mu oynuyor bu vücut anlamadım ben
Ay niye öyle oldu ki geçmesi iyi bişey mi acaba aşama mi atliyoruz ondan mi yeni belirtiler için mi geçtiBenimde bugün göğüslerimin şişliği bile yok ağrı sızı kalmadı bata bugünü saymazsak 1 kaldı
Bat ne zamandi senin canmIyı akşamlar arkadaşlar yenıyım ve bılgım malesef yok bılgı almak ıcın yazmak ıstedım
10 aylık evlıyım çocuk düşünmeye başladık uygulamadan ovulasyon tarıhlerıne baktım 26-27 Nisan olarak gostermıstı tarıh bıkac gun oncesı ve bu tarıhlerı degerlendırdık. Anlamadığım şu sağ kasıgımda , belimde agrı var Göğsüm sis ve uç kısmına dokunamıyorum ağrıdan normal mı bunlar ??soracak kimsem olmadığı ıcın yazıyorum acaba formlarda belırtılere benziyor ama böyle Bırsey olabıleecgını sanmıyorum o kadar bılgısızım
11 Mayıs tarih canmBat ne zamandi senin canm
Hiç hiç anlamadım ya birazcık bel ağrım var çok nadirde kasıklarımda minik batma gibi hissiyatım oluyor hamilelik yaşayanlar söyleyebilir mi belirtiler böyle azalmış mıydı yoksa biz mi kendimizi fazla dinledikAy niye öyle oldu ki geçmesi iyi bişey mi acaba aşama mi atliyoruz ondan mi yeni belirtiler için mi geçti
Peki ovulasyon testi silikleşti mi bugün?Kızlar kızlar şimdi benim bat 2 mayıs bu ay döngü bayrama denk geldi diye takip yapmadıl ilaç ta yok e bende ovu testi ve ateş ile takip ettim eeee gelelim asıl meseleye benim yumurta gelısımı ilaç ile bile olmamıstı geçen ay pkodan dolayı ama cumartesi ovde pik gördüm ve hayatımda ilk kez ovu testinde pik gordum eee noldı şimdi benim bat he bide midemde bi yük var bir haftadır
Eşiniz ve siz testlerinizi yaptırmışsınızdır sanırım bu süreçte herhangi bir sorun var mı? Sebepsiz mi olmaması?Hanımlar iki yıldır denemediğimiz yöntem kalmadi ama bu ay tekrar baştan başlıyoruz. Bebek için öneriniz var mı bu ay resmen tek tek kağıda yazıp uygulamayı düşünüyorum. Ödev gibi. Çünkü düşünmediğin zaman oluyor kısmını çoktan geçtik bosverdigimiz zamanda olmadı
Yaptık sorun yok eşimde benimde tüpler açık değerler iyi yumurtam büyüyor. Sadece fsh Aralık ayında 14.95 ti onun için de iki aydır hayıt tohumu içiyorum. Kullanmadığım ilaç ve kür kalmadı. Jel ovulasyon testi vs bunlar da uzun süre kullandımEşiniz ve siz testlerinizi yaptırmışsınızdır sanırım bu süreçte herhangi bir sorun var mı? Sebepsiz mi olmaması?
Evet canım siliklesmeye başladıPeki ovulasyon testi silikleşti mi bugün?
O zaman 12 Mayıs gibi olabilir yeni bat:) inşallah hamile olduğunu öğrendiğin tarih olurEvet canım siliklesmeye başladı
Beni de gruba alır mısınızKapanan topik yerine bunu açtım hala zumruduankaya erişim yok sanırım topikte mesaj gönderilemeze düşmüş birçok kişinin üyelik iptali yazıyor etiketleyebildiklerimi etiketliyorum herkes haberdar olabilsin diye buradan mı devam etsek @Zumruduanka96 cezası bitince yine devralır
@ArasaNillGerek
@bernaad
@kelebek_vadisi
@cans16
@benaroz
@CandyButcher
@edahandro
@Basakbasak1
@tatluboncuk
@Umutvari
İSİM SAT BAT @kelebek_vadisi @Basakbasak1 @ogretmennnhaniiimm1 @mervk06 @edahandro @hayaletcizgi @Orangegreysky @1begonya 6 Şubat 7 Mart @eflatundunya 12 Şubat 9 Mart @Umutvari 15 Şubat 13 Mart @tcherss 17 Şubat 14 Mart @brcubrcu0101 14 Şubat 14 Mart @bestemilka 25 Nisan 30 Mayıs @ArasaNillGerek 18 Nisan 13 Mayıs @zesamu93 27 Şubat 23 Mart @bernaad 26 Mart 21 Nisan @CinnamonQueen 29 Şubat 29 Mart @benaroz 29 Mart 23 Nisan @letitbee 2 Mart 1 Nisan @Imeraferaa 7 Mart 2 Nisan @blackkdahlia 8 Mart 5 Nisan @Sipser 5 Nisan 3 Mayıs @zeytinagaci1 8 Mart 6 Nisan @sevayd 7 Nisan 4 Mayıs @CandyButcher 11 Nisan 11 Mayıs @kemik kadin 2 Mart 2 Nisan @Hasretimm123 18 Mart 12 Nisan @hayatsuaa 5 Mart 4 Nisan @OLENA MIRA 24 Şubat 25 Mart @beyazmanolya66 22 Nisan 21 Mayıs @mervemavi31 8 Mart 1Nisan @ecutos 19 Nisan 19 Mayıs @deryaderya2 21 Mart 20 Nisan @Erbdky 19 Şubat 18 Mart @Cukurova78 12 Mart 9 Nisan @burcak29 7 Nisan 3 Mayıs @balli97 11 Mart 5 Nisan @knickerbockerbande 1 Mart 4 Nisan @nurten1984 8 Mart 1 Nisan @cebellato 4 Mart 30 Mart @Psrk41 26 Mart 25 Nisan @elmeliseker 1 Nisan 2 Mayıs @Minikpatissss 24 Mart 23 Nisan @burrrr1331 15 Mart 15 Nisan Mercan0652 7 Nisan 3 Mayıs @nisan97 15 Nisan 11 Mayıs @bahari bekliyorum 5 Nisan 1 Mayıs @matogretmeni 31 Mart 25 Nisan @sarkz 31 Mart 24 Nisan @2kediannesi 27 Mart 1 Mayıs @Kevssooo 19 Mart 13 Nisan F Fatoss06 22 Nisan 21 Mayıs @ayaaaa 15 Mart 12 Nisan @hsfabjau 15 Mart 12 Nisan @Cokbilmisbayan 25 Mart 12 Nisan @ela_mommy 16 Mart 17 Nisan @gonal f 900 1 Nisan 3 Mayıs @Sarisu 24 Mart 19 Nisan @asu320 9 Nisan 8 Mayıs @keug0 26 Mart 25 Nisan @tomrs 31 Mart 28 Nisan @suheddaaaa 15 Nisan 16 Mayıs @cakilhanim 27 Mart 26 Nisan Tkirkedi 7 Nisan 6 Mayıs @cidooss 20 Mart 21 Nisan @balbadem2024 29 Mart 30 Nisan @Bahar esinti 1 Nisan 29 Nisan @senosderler 25 Nisan 22 Mayıs