- 18 Eylül 2019
- 114
- 50
Haha canım sakın benim gibi yapma 1 haftadır stres yaşıyorum valla var mı yok mu diyeKızlar sizi gördükçe , yazdıklarınızı okudukça test batağına girmeme ramak kaldı tutuyorum kendimi bat a 7 gün kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haha canım sakın benim gibi yapma 1 haftadır stres yaşıyorum valla var mı yok mu diyeKızlar sizi gördükçe , yazdıklarınızı okudukça test batağına girmeme ramak kaldı tutuyorum kendimi bat a 7 gün kaldı
ay var gıbı gorunuyor cizgi hadi insallah guzelce koyulaşsın testınız sırayla hepimiz atalım bu topiğin şansına cok guvenıyorum acıkcası nedense ❤Yay burcu olunca insanın sabırsızlığı 10 katına çıkıyor kızlaar ah ah Erken gebelik testi böyle çıktı şimdi ama niyeyse yanlış mı acaba diye düşündüm ya freely markası
Haha canım sakın benim gibi yapma 1 haftadır stres yaşıyorum valla var mı yok mu diye
Ay hadi inşallah canım beniim hepimiz mutlu haberler verelim birbirimizeay var gıbı gorunuyor cizgi hadi insallah guzelce koyulaşsın testınız sırayla hepimiz atalım bu topiğin şansına cok guvenıyorum acıkcası nedense ❤
Benim bat 23 nisandı normalde ama ovulasyonum geç oldu 9nisan bekliyordum 13 nisanda pik olunca 28 nisana sarktı adetim ama bugün de gelen giden yok eğer sabredebilirsen yapma canım inanılmaz stresli fotoğrafı siyah beyaz yapıp çizgi görmeye çalıştım benSizin bat a kaç gün kaldı :)
Bir kere yapsam sabah akşam kafayı yicem, Mikroskopla bakıcam o derece biliyorum inşallah 10.güne filan gelebilirim :)
kuzum kimyasal dan sonra baktırdın mı beta sıfırlanmışmıydı çok mu yüksekti beta kimyalda en son kaçtı çünkü betan sıfırlanır adet olman gerekiyorduEvet canım gecikti sat 24 mart benim ama kimyasal gebelik geçirmiştim geçen ay baya silik bi çizgi görünüyor ama bilemedim doğru mudur ya
Benim bat 23 nisandı normalde ama ovulasyonum geç oldu 9nisan bekliyordum 13 nisanda pik olunca 28 nisana sarktı adetim ama bugün de gelen giden yok eğer sabredebilirsen yapma canım inanılmaz stresli fotoğrafı siyah beyaz yapıp çizgi görmeye çalıştım ben
Benim de 7 gün kaldı bugün test sipariş ettimBenimde 7 kaldı dayanamıyorum test sipariş ettim ama şuan nöbetçi eczane bulup yapasim var
Evet canım tam sıfırlandığı gün adet oldum 24 marttı 4 gün sürdü kanamam normal adet dönemi gibi geçti ilk öğrendiğimde beta 50 ile öğrenmiştim iki gün sonra 40a düştü 3 gün sonra da sıfırlandıkuzum kimyasal dan sonra baktırdın mı beta sıfırlanmışmıydı çok mu yüksekti beta kimyalda en son kaçtı çünkü betan sıfırlanır adet olman gerekiyordu
o zaman ümit var kuzum hadi bakalım inşallah bu defa herşey güzel giderEvet canım tam sıfırlandığı gün adet oldum 24 marttı 4 gün sürdü kanamam normal adet dönemi gibi geçti ilk öğrendiğimde beta 50 ile öğrenmiştim iki gün sonra 40a düştü 3 gün sonra da sıfırlandı
3 olduk iyi olduğu dayanalim arkadaşlar haftaya bugün sır perdesi aralanır. Tabi ben 2 gün kala yapmayı düşünüyorum ama eminde değilim ama kesin yaparım ya hdhshdgBenim de 7 gün kaldı bugün test sipariş ettim
aynen kuzum sabah saat 10 olmadan önce vermen gerekiyor yoksa almıyorlar sabah gel diyorlarKızlar sağlık ocağına beta baktırmak için illa sabahtan mı gitmek gerekiyor öğleden sonra kan alırlar mı? Şimdiye kadar hiç baktırmadım da tecrübem yok, olanlar bilgi verebilir mi?
ben de 2 gün kala yapmayı düşünüyorum ama testler gelirse 1 Mayıs’ta da yapabilirim3 olduk iyi olduğu dayanalim arkadaşlar haftaya bugün sır perdesi aralanır. Tabi ben 2 gün kala yapmayı düşünüyorum ama eminde değilim ama kesin yaparım ya hdhshdg
Peki canım sağlık ocağında kan verince sonuç ertesi gün mü çıkıyor. Normal testlerde öyle oluyor da beta da mı öyle çıkıyor acaba?aynen kuzum sabah saat 10 olmadan önce vermen gerekiyor yoksa almıyorlar sabah gel diyorlar
evet hemen çıkar sonuc diğer kan değerleri ile aynı zamanda çıkıyorPeki canım sağlık ocağında kan verince sonuç ertesi gün mü çıkıyor. Normal testlerde öyle oluyor da beta da mı öyle çıkıyor acaba?
İnşallah hayatım hepimiz içiino zaman ümit var kuzum hadi bakalım inşallah bu defa herşey güzel gider
hayır canım ertesi gün çıkıyor ama şehirden zehire değişebilir mi onu bilmiyorumPeki canım sağlık ocağında kan verince sonuç ertesi gün mü çıkıyor. Normal testlerde öyle oluyor da beta da mı öyle çıkıyor acaba?