- 10 Mayıs 2011
- 1.189
- 1.302
gonalf 150 kullanmıştım ben 8 gün.son 2 gün 75 e düştü.18 yumurta toplandı.
MAsallah canim, yumurta sayiniz cok gulze...bende 14-17 arasi olur gibi geliyor...bu arada yasin kac? Transferi olmayip, dondurdunuz mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gonalf 150 kullanmıştım ben 8 gün.son 2 gün 75 e düştü.18 yumurta toplandı.
benimde nisan sonu yada mayıs başında transferim olacak inşallah.
sağol canım.18 toplandı ama 11 tanesi döllendi.sonra 1 tane transfer edildi 3.gün embriyosuydu 8 hücreli.maalesef tutmadı.4 tane dondurulmuşlarımız var 5.gün blast.bu sefer olur inşallah yaaa.seninde bol bol olgun yumoşların olur inşallah.listeye benide ekler misiniz :) bu arada yaşım 27 ve 2.denememiz olacakMAsallah canim, yumurta sayiniz cok gulze...bende 14-17 arasi olur gibi geliyor...bu arada yasin kac? Transferi olmayip, dondurdunuz mu?
amiiiin hepimiz için hayırlı olsunHAdi insallah hayirli haberler olsun...
sağol canım.18 toplandı ama 11 tanesi döllendi.sonra 1 tane transfer edildi 3.gün embriyosuydu 8 hücreli.maalesef tutmadı.4 tane dondurulmuşlarımız var 5.gün blast.bu sefer olur inşallah yaaa.seninde bol bol olgun yumoşların olur inşallah.listeye benide ekler misiniz :) bu arada yaşım 27 ve 2.denememiz olacak
ekledim canim, insallah ugurlu gelir...sağol canım.18 toplandı ama 11 tanesi döllendi.sonra 1 tane transfer edildi 3.gün embriyosuydu 8 hücreli.maalesef tutmadı.4 tane dondurulmuşlarımız var 5.gün blast.bu sefer olur inşallah yaaa.seninde bol bol olgun yumoşların olur inşallah.listeye benide ekler misiniz :) bu arada yaşım 27 ve 2.denememiz olacak
bu sefer nasip olacak inşallahcanim benim de ilk denemem de 3.gun embrioyosuydu nasip olmadi...benim hic dondurulmus yoktu, simdi yeniden bsaliyoruz...
bu sefer nasip olacak inşallah
ooo çok güzel 15 dkda gider gelirsin rahat rahat. ne kadar kardeşinde olsa kendi evin gibi olmaz.işyerindeki arkadaşlarınada söyleme.benimde kimse bilmiyor.böyle daha rahat.psikolojik olarak nekadar rahat olursak bebişler o kadar kolay tutunur annelerine.Insallah canim, bende daha rahat ve huzurlu hissediyorum bu denemede...ilki turkiye yapmistik, tatil kosusturmacasinda...kardesimin evinden tup bebek merkezine giderken hem onlarin hem kendi tatili caliyormusum gibi geliyordu...simdi amerika kendi evimde denicem...tup bebek merkezi evime 15 dakika mesafede...ilkinde istemesemde herkes duymusutu...simdi kimse bilmiyor, soranda yok karisanda...bu arada isime de devam ediyorum, kafam dagiliyor...hasili her acidan cok daha huzurlu icim...insallah sonu da guzel olur...
aminnnn inşallah canmmmm ben 3 aşılama bir tüp bebek yaptırdım bide dondurulmuş embriyo transfer edildi o tuttu fakat 10gün donra düşük oldu o günden sonra 2yıl hiçbirşey yaptırmadım eşim de siper dna hasarı çıktı tedavi oldu tedavisi biteli 7ay oldu olmadı kısmetse tekrar tüp bebek deneyelim dedikbizde nerdeyse 4.5 yillik evliyiz..ikinci tup bebek denemem..insallah sonu hayir olur..
ooo çok güzel 15 dkda gider gelirsin rahat rahat. ne kadar kardeşinde olsa kendi evin gibi olmaz.işyerindeki arkadaşlarınada söyleme.benimde kimse bilmiyor.böyle daha rahat.psikolojik olarak nekadar rahat olursak bebişler o kadar kolay tutunur annelerine.
aminnnn inşallah canmmmm ben 3 aşılama bir tüp bebek yaptırdım bide dondurulmuş embriyo transfer edildi o tuttu fakat 10gün donra düşük oldu o günden sonra 2yıl hiçbirşey yaptırmadım eşim de siper dna hasarı çıktı tedavi oldu tedavisi biteli 7ay oldu olmadı kısmetse tekrar tüp bebek deneyelim dedik
tahmini olarak ne zaman transfer günün.kesinlikle kimse bilmiyor, benim calisma saatlerim cok rhat o yuzden is yerime de haber vermicem insallah...gercekten uzerindeki stres azaliyor boyle...
tahmini olarak transfer günün ne zaman olur canım birşey diyorlar mı hastaneden? doktorum bana biyopsi alalım dedi ilk deneme negatif olduğu için.sana yapıldı mı herhangi bir işlem neden tutmadığına dairkesinlikle kimse bilmiyor, benim calisma saatlerim cok rhat o yuzden is yerime de haber vermicem insallah...gercekten uzerindeki stres azaliyor boyle...
geçmiş olsun.tedavinde hayırlı olur inşallah.bende dış gebelik geçirdim ve tüpüm alındı.tek tüple gerçekten zor oluyor.tüp bebeğe karar vermekle iyi yapmışsın.normal yolla hamile kalma şansımız diğerlerine göre yarı yarıya düşüyor malesef.bende doktor degisikligi ile birlikte tup bebek yapmak istiyorum.regl olunca merkeze gidicem ve muayene tahliller hepsi yapilacak.2.5 senedir bebek istiyoruz.aralik ayinda dis gebelik gecirdim 1 tupum alindi.kendiliginden 1 kere hamile kalabildim yani.ama cok yoruldum bu yolda.stres ve hayalkirikliklari beni cok etkiliyor.o sebeple tup bebek dusunuyoruz artik.samsun medikalparkta yaptiricaz
tahmini olarak ne zaman transfer günün.
tahmini olarak transfer günün ne zaman olur canım birşey diyorlar mı hastaneden? doktorum bana biyopsi alalım dedi ilk deneme negatif olduğu için.sana yapıldı mı herhangi bir işlem neden tutmadığına dair
tahmini olarak ne zaman transfer günün.
tahmini olarak transfer günün ne zaman olur canım birşey diyorlar mı hastaneden? doktorum bana biyopsi alalım dedi ilk deneme negatif olduğu için.sana yapıldı mı herhangi bir işlem neden tutmadığına dair
bende doktor degisikligi ile birlikte tup bebek yapmak istiyorum.regl olunca merkeze gidicem ve muayene tahliller hepsi yapilacak.2.5 senedir bebek istiyoruz.aralik ayinda dis gebelik gecirdim 1 tupum alindi.kendiliginden 1 kere hamile kalabildim yani.ama cok yoruldum bu yolda.stres ve hayalkirikliklari beni cok etkiliyor.o sebeple tup bebek dusunuyoruz artik.samsun medikalparkta yaptiricaz
sorunun bulunması çok güzel ama.çok sevindim ne güzel tedavini olmuşsun ve hamileliğe hazırsınyok canim..daha sonrasinda endometriosis oldugumu ogrendim, laparoskopi yapildi, 2.5 cmlik rahme yapisik kistim alindi, bazi endometriumlar yakildi...sonra 2 ay dogum kontrolu kullandims simdi de tupbebege baslicaz insallah...endometriosis oldugumu ogrenince doktor zaten rahim kistten dolay kendini savunmaya gecmis, hamilige izin vermesi cok normal dedi...
sorunun bulunması çok güzel ama.çok sevindim ne güzel tedavini olmuşsun ve hamileliğe hazırsın