Ben kullanıyorum canım ama daha 7tane hapım olmasına ramen koyu akıntım başladı. Doktoruma ben söylemiştim yasmin ve yazz doğum kontrol haplarının östorojenleri az geliyor bana ara kanama yapıyor diye ama diğer hapların da vucutta su tutma eğilimi oluyor diye yazzı önerdi. Çok kafam karıştı bu akıntıları adetten saymak gerekiyr mu üzerine 21 gün mü saymalıyım yoksa 7 haptan sonrasını mı saymalıyım bilemedim :s
hayırlı olsun canım tedavin mutlu sonla biter inş:) bursalı çok burda.. inş. peş peşe güzel haberlerimiz olur..
amin canım inş.. başındasın ama zaman çabuk geçiyor.. hayırlı olsun tedavin gelişmeleri yaz merak ederim..merhaba bende bursalıyım, tüp bebek tedavisine başladık dün ilk iğnemi oldum nisan ayında inşallah döllenen yumurtalarımız olursa transfer olur, daha yolun çok başındayım yani :) inşallah hepimizin kucakları bebişlerle dolar
merhaba canım sizde ki problem neydi bana da dr um havuz önerdi embriyolar transferden önce genetiğe gidecek pgt yapılacak yanimerhaba arkadaşlar bende yaklaşık 1 senedir tüp bebek tedavisi görüyorum. 3 kez opu ve 2 iptalim var. yarın doktorumla tekrar görüşeceğiz ve 4. opu için başlayacağız iğnelere bir aksilik çıkmazsa. çok şükür 2 kardan bebeğim var ama havuz oluşturduğumuz için 1 tanecik daha embriyomuz olsun istiyoruz. herşey yolunda giderse mayıs gibi transferim olacak inşallah. rabbim bu yolda emek sarf eden herkesin mükafatını verir.
canım rezerv azlığı düşük amh. sende sorun nedir canım? genetiğe gitmesinin sebebi nedir? negatifle sonuçlanan denemeler mi?merhaba canım sizde ki problem neydi bana da dr um havuz önerdi embriyolar transferden önce genetiğe gidecek pgt yapılacak yani
rahim anomalisi ve eşimle de orak hücre anemisi taşıyıyoruz bebek hasta doğmasın diye transferden önce genetiği incelencek sağlıklı olanlar transfer edilecek ayrıca iç organlarımın yeri değişik olduğu için erkek çocuğum olursa kısır olma ihtimali var cinsiyet seçimi de yapılacak son olarakta amh değerimi doktorum muaynede düşük gördü ama tahlilde 2 çıktı umarım tahlil doğrudur ... anlayacağın bir sürü sorunum var kısmet diyorumcanım rezerv azlığı düşük amh. sende sorun nedir canım? genetiğe gitmesinin sebebi nedir? negatifle sonuçlanan denemeler mi?
Gecmiz olsun canim, ben yabanci bir marka kullaniyorum Spring di galiba adi cok da emin degilim...ben daha once 1 ay yasmin kullandim ama daha sonra amerikada Yasmin'e acilan yan etkilerinden dolayi acilmis bir kac tazminat davasi gorunce degistirdim....
Sen ne zaman basladin haplara? Adetin ilk gunuyle mi? Ben bugun adet oldun, merkezi aradim, hemen baslama persembe ultrasounda bakalim yumurtaliklara ondan sonra basla dediler...bekliyorum...
hakkında hayırlısı olur inşallah. çok zor bu süreç gerçekten rabbim sabrını dayanma gücünü verir. ve sonunda mükafatını alırsın.rahim anomalisi ve eşimle de orak hücre anemisi taşıyıyoruz bebek hasta doğmasın diye transferden önce genetiği incelencek sağlıklı olanlar transfer edilecek ayrıca iç organlarımın yeri değişik olduğu için erkek çocuğum olursa kısır olma ihtimali var cinsiyet seçimi de yapılacak son olarakta amh değerimi doktorum muaynede düşük gördü ama tahlilde 2 çıktı umarım tahlil doğrudur ... anlayacağın bir sürü sorunum var kısmet diyorum
rahim anomalisi ve eşimle de orak hücre anemisi taşıyıyoruz bebek hasta doğmasın diye transferden önce genetiği incelencek sağlıklı olanlar transfer edilecek ayrıca iç organlarımın yeri değişik olduğu için erkek çocuğum olursa kısır olma ihtimali var cinsiyet seçimi de yapılacak son olarakta amh değerimi doktorum muaynede düşük gördü ama tahlilde 2 çıktı umarım tahlil doğrudur ... anlayacağın bir sürü sorunum var kısmet diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?