Nisan-Mayis 2015 de tup bebek yaptiracaklar...

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum. İnşallah mayıs ayında tedavi başlayacağız. Aslında tedaviye şubat ayında başladık eşimde azospermi problemi var İlaç kullanıyor şimdi. 4. tüp bebek denememiz olacak inşallah 26 yaşındayım 7 yıllık evliyim. Rabbim isteyen herkese içinde bizlere de hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin :)

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. bizde tahlillerimizi verdik yarın raporumu çıkartıyorum. Hastaneye gitmek için regly mi bekliyorum. 2. denemem olacak çok heyecanlıyım.Allah herkese yardımcısı olsun...

Gecmiz olsun canim, ben yabanci bir marka kullaniyorum Spring di galiba adi cok da emin degilim...ben daha once 1 ay yasmin kullandim ama daha sonra amerikada Yasmin'e acilan yan etkilerinden dolayi acilmis bir kac tazminat davasi gorunce degistirdim....

Sen ne zaman basladin haplara? Adetin ilk gunuyle mi? Ben bugun adet oldun, merkezi aradim, hemen baslama persembe ultrasounda bakalim yumurtaliklara ondan sonra basla dediler...bekliyorum...

hayırlı olsun canım tedavin mutlu sonla biter inş:) bursalı çok burda.. inş. peş peşe güzel haberlerimiz olur..

merhaba bende bursalıyım, tüp bebek tedavisine başladık dün ilk iğnemi oldum nisan ayında inşallah döllenen yumurtalarımız olursa transfer olur, daha yolun çok başındayım yani :) inşallah hepimizin kucakları bebişlerle dolar

merhaba arkadaşlar pazartesi acıbadem kadıköyde görüşmem var ılk denemem olucak eşimde morfolojı problemi var morfoloji %1 maalesef 2 senelik ewlıyız we 27 yaşındayım allah hepimizin yardımcısı olsun

amin canım inş.. başındasın ama zaman çabuk geçiyor.. hayırlı olsun tedavin gelişmeleri yaz merak ederim..

merhaba arkadaşlar bende yaklaşık 1 senedir tüp bebek tedavisi görüyorum. 3 kez opu ve 2 iptalim var. yarın doktorumla tekrar görüşeceğiz ve 4. opu için başlayacağız iğnelere bir aksilik çıkmazsa. çok şükür 2 kardan bebeğim var ama havuz oluşturduğumuz için 1 tanecik daha embriyomuz olsun istiyoruz. herşey yolunda giderse mayıs gibi transferim olacak inşallah. rabbim bu yolda emek sarf eden herkesin mükafatını verir.

merhaba arkadaşlar nasılsını bende mayıs gibi tedavi düşünüyorum pazartesi günü laparkopi ve histereskopi olacam duruma göre mayıs ta tedavime başlıcaz

merhaba canım sizde ki problem neydi bana da dr um havuz önerdi embriyolar transferden önce genetiğe gidecek pgt yapılacak yani

merhaba canım sizde ki problem neydi bana da dr um havuz önerdi embriyolar transferden önce genetiğe gidecek pgt yapılacak yani
canım rezerv azlığı düşük amh. sende sorun nedir canım? genetiğe gitmesinin sebebi nedir? negatifle sonuçlanan denemeler mi?

canım rezerv azlığı düşük amh. sende sorun nedir canım? genetiğe gitmesinin sebebi nedir? negatifle sonuçlanan denemeler mi?
rahim anomalisi ve eşimle de orak hücre anemisi taşıyıyoruz bebek hasta doğmasın diye transferden önce genetiği incelencek sağlıklı olanlar transfer edilecek ayrıca iç organlarımın yeri değişik olduğu için erkek çocuğum olursa kısır olma ihtimali var cinsiyet seçimi de yapılacak son olarakta amh değerimi doktorum muaynede düşük gördü ama tahlilde 2 çıktı umarım tahlil doğrudur ... anlayacağın bir sürü sorunum var kısmet diyorum

Canım gecikmemden dolyı özür dilerim. Adetimin ilk günü başladım bugun son pembe hapımı içtim ama son 6 gündür koyu renk akıntım var. Bakalım adet görcekmiyim merak ediyrum. Benim doktorum da çarşamba bir bakalım dedi haplara göre adetimin 3. günü olması gerekiyor herşey normalse 21 gün sonra baskılayıcı iğneyle başlıycaz sanıyorum. Zaman yaklaştıkca heycan sarıyor içimi allah yardımcımız olsun :)

Seninde gelecek adetinde mi başlıyor tedavin eğer öyleyse aynı zamanlara denk gelcek herhalde :)

hakkında hayırlısı olur inşallah. çok zor bu süreç gerçekten rabbim sabrını dayanma gücünü verir. ve sonunda mükafatını alırsın.

Cok gecmis olsun canim...Allah gonlune gore versin insallah...

Kizlar ben nisan ortasi insallah ilaclara baslicam...gecen hafta fsh testi yapildi, FSH 7,01 cikti..sizin nasil cikmisti FSH testiniz?

Kızlar bende kısmetse 16sında lucrine başlıyorum uzun protokol uygulanacak. Sanırm Mayısın 10u gibi transfer olacak bu durumda..

merhaba kızlar.ben de nisan sonu adetimle inşallah başlayacağım tedaviye.salı günü kurula gireceğim. devlette yaptıran var mı aranızda ? kurulda tam olarak hangi belgeleri istiyorlar? il dışana gideceğim eksik belge götürmeyeyim. bir de hormon testi yaptırdım E2 değerim 33 çıktı normal mi merak ettim.

Nisan sonunda başliycaz bizde inşallah. Ben her ihtimale karşı genetik testi ile hsg yaptırdım. Doktor tüplerle alakalı bi sorunumun olmadığını söyledi, genetik testinin sonucunu da daha almadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…