Benimde yaşım. 33 canım fsh yüksek benimBenim yasımda 32 tek olumlu tarafım fsh normal sınırlarda bu iyi dedi doktor.banada 4-5 yumurta cıkarabiliriz dedi.ben bursadayım rapor cıkarrtım üniversitede ama orda 5 aydır sıra bekliyorum cok yoğun burası.artık beklemeye gücüm kalmadı bekledikce stres oluyorum cünkü daha cok.bu ay özele basladım işte.öbür ay baslarız diye umut ediyordum ama şimdi polip cıktı basımıza
hayırlı olsun tedavin bende bursadayım pembe mavide sen?Benim yasımda 32 tek olumlu tarafım fsh normal sınırlarda bu iyi dedi doktor.banada 4-5 yumurta cıkarabiliriz dedi.ben bursadayım rapor cıkarrtım üniversitede ama orda 5 aydır sıra bekliyorum cok yoğun burası.artık beklemeye gücüm kalmadı bekledikce stres oluyorum cünkü daha cok.bu ay özele basladım işte.öbür ay baslarız diye umut ediyordum ama şimdi polip cıktı basımıza
Canim bende universitede sira bekledim bekledim baktim gelmiyor bu ay jimere basladim raporum oldugu icin oranin anlasmasi varmishayırlı olsun tedavin bende bursadayım pembe mavide sen?
Umudunu asla kaybetme canim.umut bizim icin yasam kaynagi bence..Bende bir değişiklik olmazsa Mayıs ayında 4. tedavime başlayacağım kısmetse. Her negatiften sonra bu sondu bir daha yaptırmayacağım diyorumama evlat özlemim ağır basıyor, birde inatlaşıyorum olsun diye galiba
Düşünüyorum, umudum var demek ki diyorum, her düştüğümde tekrar ayağa kalkıyorum, yeniden başlamak için. Hep endişe ve korku var tabi içimde, dene zaman geçmeden, keşke demeden diyorum kendine...Dualarımı hiç bırakmıyorum bu seferde olmadı olsun ben yine isteyeceğim diyorum kendime...Umudunu asla kaybetme canim.umut bizim icin yasam kaynagi bence..
Düşünüyorum, umudum var demek ki diyorum, her düştüğümde tekrar ayağa kalkıyorum, yeniden başlamak için. Hep endişe ve korku var tabi içimde, dene zaman geçmeden, keşke demeden diyorum kendine...Dualarımı hiç bırakmıyorum bu seferde olmadı olsun ben yine isteyeceğim diyorum kendime...
Hayırlı olsun canım, raporunu almakla çok iyi yapmışsın, Jimerde başlayacaksın, histereskopi olmak iyi gelecektir inşallah, bende olmuştum poliplerim temizlenmişti..
Bende bu adetimle basliycam nasip ederse rabbim..her denemeden sonra benimde son oluyor ama o sonu bitiremiyoruz gercekten o ozlem yokmu o ozlem ins bizlerde tadarizz..Bende bir değişiklik olmazsa Mayıs ayında 4. tedavime başlayacağım kısmetse. Her negatiften sonra bu sondu bir daha yaptırmayacağım diyorumama evlat özlemim ağır basıyor, birde inatlaşıyorum olsun diye galiba
Sağol canım, aynen her tedaviye bir umutla başlıyorsun insan tahmin edemiyor böyle olacağını. Benim 3 negatifim var, 1 tanede iptal olan tedavim var, iptal olan aşılama oldu. Anlayacağın 4. denememe başlayacağım nasip olduğunda.hayırlı olsun canım yeni tedavin bende senin gibiyim.5.yi yaptıracağım aklıma gelmezdi 5 kez yaptıracağım ama nasip böyleymiş ne yapalım.senin kaçıncı bu arada
Kesinlikle bu son diyorum bir daha uğraşmıycam zorlamayım, olmuyor, zorlamaın anlamı yok diyorum. Biraz zaman geçiyor, belki bu sefer olur diyerek tekrar başlıyorum.. Daha önce çok söyledim bunu ama inşallah son kez söylüyorumdur İNŞALLAH HEPİMİZİN SON TEDAVİSİ OLUR, POZİTİFİ GÖRÜRÜZ..Bende bu adetimle basliycam nasip ederse rabbim..her denemeden sonra benimde son oluyor ama o sonu bitiremiyoruz gercekten o ozlem yokmu o ozlem ins bizlerde tadarizz..
hayırlı olsun canım tedavin mutlu sonla biter inş:) bursalı çok burda.. inş. peş peşe güzel haberlerimiz olur..Canim bende universitede sira bekledim bekledim baktim gelmiyor bu ay jimere basladim raporum oldugu icin oranin anlasmasi varmis
Ins canimm aminnnm.pozitifi goruncede sorun yeni baslamis oluyor hic stres bitmiyorki kese gormeyi bekliyoruz kalp atimini sabirsizlikla bekliyorsun surec akip gidiyorr.rabbim bizimde sesimizi dualarimizi duyacak elbet..Kesinlikle bu son diyorum bir daha uğraşmıycam zorlamayım, olmuyor, zorlamaın anlamı yok diyorum. Biraz zaman geçiyor, belki bu sefer olur diyerek tekrar başlıyorum.. Daha önce çok söyledim bunu ama inşallah son kez söylüyorumdur İNŞALLAH HEPİMİZİN SON TEDAVİSİ OLUR, POZİTİFİ GÖRÜRÜZ..
Kizlar bu hafta adet olucam, ve adetle 21 gunluk dogum kontrol haplarina baslicam...Izinizden tup bebek oncesi dogum kontrol hapi kullanan var mi?
Sağol canım, aynen her tedaviye bir umutla başlıyorsun insan tahmin edemiyor böyle olacağını. Benim 3 negatifim var, 1 tanede iptal olan tedavim var, iptal olan aşılama oldu. Anlayacağın 4. denememe başlayacağım nasip olduğunda.
Bende hiç pozitfi yok, sende varmı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?