Nisan-Mayis 2015 de tup bebek yaptiracaklar...

Canim sakin umidini kaybetme ayni sorun bizdede var sperm azligi ileri hareket sorunu ve morfoloji.bende 4.yu deniycem nisan adetimle basliycam.3.denemede gormustum pozitifi 10 hafta benimleydi bebegim ama kalbi durdu bu cok daha aci gercekten bu yuzden sakin umidini yitirme rabbim gunu saati geldiginde bizimde yuzumuuzu guldurecektir elbet.bu arada esim emodex,Quenzim ve omega kullaniyor ben ek olarak keci boynuzu kuru yapiyorum ona.kendimde bal arisutu polene basladim.

canım hayırlı olsun seninde yeni tedavin.evet en acısıda hamile olduğunu öğrendikten sonra düşük yapmak.bende bu acıyı 3.denememde yaşadım.

canım hayırlı olsun seninde yeni tedavin.evet en acısıda hamile olduğunu öğrendikten sonra düşük yapmak.bende bu acıyı 3.denememde yaşadım.
Tsk ederim canim darisi senin de basina ins tedavilerimiz olumlu gecsin.sanada gecmis olsun bu arada ins bigun bizimde yuzumuz gulecek.gercekten 2 kez negatif yasadim tutmadiginda aglayip sizladim ama bu sefer acim bambaskaydi gumbur gumbur atan kalp bir sonraki kontrolde atmiyordu insanin dunyasi basina yikiliyor sanki :KK43:(

Merhaba kizlar,

bu aralar iki evle birden ugrastigim icin girmeye vaktim olmuyor. Kendi evimizi satip, yeni ev aliyoruz....cok yorucu...Neyse, surekli doktorumla emaillesiyorum. Tedavi takvimim genel hatlari ile ayni kalacak ama belki bir kac gun oynama olabilir...10 gune kadar adet olucam, adetle beraber dogum kontrole baslicaz, 21 gun dogum kontrol hapi kullanicam...Sonrasinda (tam detaylari bilmesemde), yumurtalari uyarma, toplama ve dondurma ile gececek...Doktor muhtemelen 300ui Gonal F kullanacaz bu tedavide dedi. Daha oncekinde 200 yada 250ui Gonal F kullanmistim. O zaman 11 yumurta olmustu. Insallah bu dozla daha saglikli ve cok olur...

Takviyeleri biraz aksatsamda ari sutu-poleni ve prenatal vitaminleri aliyorum. Ari sutunu her gun 2 defa bir tatli kasigi olarak aliyorum...Kasikla yemek zor geldigi icin genelde suda serbet gibi yapip oyle iciyorum...Bir haftada yarim kavonoz yemisim, bugun yeni bir kavonoz daha siparis verdim...Insallah faydasi olur...:110:

Her gun olmasa da hafta da bir kez uzun yuruyus yapiyorum 3-4 saat arasi...Daha fazlasina pek vaktim kalmiyor...

Hayirlisi olsun rabbim dualarini kabul etsin simdiden.bende nisan adetimle basliycam tedavime doktorum banada su icmeyi cok sık hatirlatiyor bu cok onemliymis yuruyuslere bende basladim kan dolasimi icin birde doktorum surekli yatmaya iyi bakmiyor kendimizi yormamak adina yuruyusler yapmak cok iyi geliyormus transfer sonrasi tabi ilk 3 gunden sonra.
Canım sen nerde tedavi oluyorsun?

Umidimi kaybetmemistim birici ikinci derken üçüncüde de negatif sonuc aldim umidim iyice kayboldu kizlar esimde sperm azligi var varikosel ameliyati oldu ama degisiklik yok esinde sperm azligi olanlar ilac kullanan oldumu esime ilac tedavisi vermediler hic :KK43:
canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun.. benim eşimin rahatsızlığı var 0.dan başladık 2 yıl ilaçlarla 300 bini bulduk şükür.. haftada 3 defa iğne vuruyo kendine..

canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun.. benim eşimin rahatsızlığı var 0.dan başladık 2 yıl ilaçlarla 300 bini bulduk şükür.. haftada 3 defa iğne vuruyo kendine..
Canim kullandigi ignenin adi ne ilac olarak ne kullaniyor benim esime neden ilac vermiyorlar arastirma hastanesine gittim ki ozellikle daha cok arastirirlar diye ama kimse birsey demiyor ilac vermiyor 1.5milyon sprm sayisi ameliyat dediler oldu ama 2 yil gecti hala degisiklik yok

Canım seni çok iyi anlıyoruz hepimiz.umudunu kaybetme deselerde yaşayan her defasında çok şey kaybediyor.bunu sadece yaşayanlar bilir.üzül ağla ama vücudunu harabetme.herşeyden önemlisi kendi sağlığın.yaşın kaç bilmiyorum ama 35 i geçtiğinde bunu daha iyi anlayacaksın. imkanlarımız el verdiği sürece deneyeceğiz ne yapalım zorlu bir süreç bizimki ama imtihanımız böyleymiş sabır sabır sabır.
ben 5.yi deneyeceğim nisan ayında üstelik şubatta çok çok çok olumsuz 4.denemenin ardından.üzüldüm ağladım öfkemle yanlış konuştum ama silkelendik ve bir daha denemeye karar verdik.sonu ne olacak bilmiyorum hep ağladığın 4 denemenin ardından 5.de gülermiyim yoksa yinemi ağlarım ama bir kez daha deneyeceğiz nasipse[/QUOTE]
Destek oldugunuz icin cok sagolun kizlar birbirimizle dertlesmek birazda olsa iyi geliyor rabbim bizimde yuzumuze gülsün insallah bu sefer olumlu sonuc alman dileğiyle canim bu arada hangi hastanede tedavi goruyorsun ben degistirsem mi diye düşünüyorum karar veremiyorum

Canım seni çok iyi anlıyoruz hepimiz.umudunu kaybetme deselerde yaşayan her defasında çok şey kaybediyor.bunu sadece yaşayanlar bilir.üzül ağla ama vücudunu harabetme.herşeyden önemlisi kendi sağlığın.yaşın kaç bilmiyorum ama 35 i geçtiğinde bunu daha iyi anlayacaksın. imkanlarımız el verdiği sürece deneyeceğiz ne yapalım zorlu bir süreç bizimki ama imtihanımız böyleymiş sabır sabır sabır.
ben 5.yi deneyeceğim nisan ayında üstelik şubatta çok çok çok olumsuz 4.denemenin ardından.üzüldüm ağladım öfkemle yanlış konuştum ama silkelendik ve bir daha denemeye karar verdik.sonu ne olacak bilmiyorum hep ağladığın 4 denemenin ardından 5.de gülermiyim yoksa yinemi ağlarım ama bir kez daha deneyeceğiz nasipse
Destek oldugunuz icin cok sagolun kizlar birbirimizle dertlesmek birazda olsa iyi geliyor rabbim bizimde yuzumuze gülsün insallah bu sefer olumlu sonuc alman dileğiyle canim bu arada hangi hastanede tedavi goruyorsun ben degistirsem mi diye düşünüyorum karar veremiyorum[/QUOTE]

sağol canım inşallah güler yüzümüz.ankara başkent ünv.hastanesinde hulusi zeyneloğlunda tedavi görüyorum.4.denemeyide orda yaptırmıştım.5.yide orda başlayacağım bu ay nasipse.

Canim kullandigi ignenin adi ne ilac olarak ne kullaniyor benim esime neden ilac vermiyorlar arastirma hastanesine gittim ki ozellikle daha cok arastirirlar diye ama kimse birsey demiyor ilac vermiyor 1.5milyon sprm sayisi ameliyat dediler oldu ama 2 yil gecti hala degisiklik yok
pergny+menagon kullanıyor tatlım ama benim eşimin bir rahatsızlığı var ona göre verdiler

Insallah rabbim hepimizin yuzune guler kocaeli egitim arastirma hastanesinde tedavi gordum degistirsem mi diye dusunuyorum hastaneyi kararsiz kaldim kizlar :KK43:

Merhaba kizlar bende mayista basliyorum tedaviye.bugun doktordaydim polip varmis adetimin 2.gunu kontrole cagirdi histereskopi icin gun verip mayista tedaviye baslicakmis. Benim ilk denemem olucak cok heyecanliyim.isallah herkes icin hayirlisi olur

Insallah rabbim hepimizin yuzune guler kocaeli egitim arastirma hastanesinde tedavi gordum degistirsem mi diye dusunuyorum hastaneyi kararsiz kaldim kizlar :KK43:[/QUO

iyi araştır öyle karar ver canım dr unun sana davranışları,tedavi anlayışı merkezin hijyenik durumu en önemlisi labaratuvarı bunlar hepsi çok önemli unsurlar.çünkü bizim bu süreçte en çok morale ihtiyacımız oluyr.bunlardan biri moralini bozarsa olumsuz sonuçlanmasına sebep olabilir allah korusun

bu arada amasyalımısın.05 çağrıştırdı

Merhaba kizlar bende mayista basliyorum tedaviye.bugun doktordaydim polip varmis adetimin 2.gunu kontrole cagirdi histereskopi icin gun verip mayista tedaviye baslicakmis. Benim ilk denemem olucak cok heyecanliyim.isallah herkes icin hayirlisi olur
bende pazartesi hs oldum. polip alındı. 31 mart da tedavim başlıyor. ilk olacak. ama ilk tüp bebek başarıları daha az sanırım. Alah hepimizin yardımcısı olsun

Bendede yumurta rezervi sorun.amh 0.27. Doktorum cok olumsuz konuşmuyor ama cok fazla stres yapıyorum ben ya

Bendede yumurta rezervi sorun.amh 0.27. Doktorum cok olumsuz konuşmuyor ama cok fazla stres yapıyorum ben ya
Aynı canım benim.de öyle Şansın yaşına göre düşük dedi ama imkansız değil dedi. 3 4 yumurta elde edebiliriz diye düşünüyorum dedi. Nerede tedavi göreceksin bende stresliyim ama takdir canım zor olan süreci olabildiği kadar rahat yasamamiz gerekiyor

X