Nisan-Mayis 2015 de tup bebek yaptiracaklar...

NE guzel aileden de basari hikayelerin var.:nazar:.Allahin izniyle biraz ugrastirsa da insanlar hamile kaliyor...Insallah elimizden geleni yapalim, gerisi zaten Allahin takdiri..Bu arada 82'li misin? Bende de 82 aralik dogumluyum, nerdeyse 83 gibi :KK54:
Evet 82 subat benim de. Nerdeyse 81 :) başta yıkıldım arkadaşım ama şimdi toparladim kendimi ailemin ve burada benimle aynı kaderi yaşayıp olumlu sonuçlar alan arkadaşlarım sayesinde. Biz elimizden geleni yapalım allahın takdiri gerisi

Biz de eşimle hep amerika da ki makaleleri okuyoruz. Şimdi gittiğim. Dr da Yale unv öğretim üyesi. Baya olumlu sonuçları var. Ona da danisirim olmadı

MAsallah, iyiymis doktor da..en guzeli doktor konusunda da secici olmak..

Evet 82 subat benim de. Nerdeyse 81 :) başta yıkıldım arkadaşım ama şimdi toparladim kendimi ailemin ve burada benimle aynı kaderi yaşayıp olumlu sonuçlar alan arkadaşlarım sayesinde. Biz elimizden geleni yapalım allahın takdiri gerisi

Valla otuzu ilk gorunce bende de bir panik oldu, yas komplexi yaptim ama sonra biraktim...Hamdolsun saglik yerinde olduktan sonra, Allahin izniyle simdiki tibbi ilerlemelerle basari oranlari cok yuksek..biraz ugrasinca oluyor evvel Allah...Ne hikayaler var 45de kendi yumurtasiyla ikizlere hamile kalanlar, tek embriyosu gelisip, tek yumurta ikizi doguranlar...Umitliyim insallah, ugrastircak ama olcak insallah...:KK49:

MAsallah, iyiymis doktor da..en guzeli doktor konusunda da secici olmak..
Bi dr bana tüp bebek bile yapma dedi. Sen adet bile olmazsın dedi. Adamı oldurecwktim :) diyorum oluyirum alla alla doyo. Dr çok önemli ya. Şimdiki dr um da çok umut vermiyor Şansın daha düşük ama şunu bil adet gören her kadının şansı var diyor. Bi yumurta bi sperm yeter diyo

Valla otuzu ilk gorunce bende de bir panik oldu, yas komplexi yaptim ama sonra biraktim...Hamdolsun saglik yerinde olduktan sonra, Allahin izniyle simdiki tibbi ilerlemelerle basari oranlari cok yuksek..biraz ugrasinca oluyor evvel Allah...Ne hikayaler var 45de kendi yumurtasiyla ikizlere hamile kalanlar, tek embriyosu gelisip, tek yumurta ikizi doguranlar...Umitliyim insallah, ugrastircak ama olcak insallah...:KK49:
Aynen kesinlikle sana katılıyorum
Kuzenim sağ yumurtalık alındı solun yarısı alındı. Yarım yumurtalık la kaldı. Yeni Evli ydi. Çocuğun imkansız olmaz dediler. Şimdi ikizleri unv de de okuyor. Herşey allahtan gerisi boş

Aynen kesinlikle sana katılıyorum
Kuzenim sağ yumurtalık alındı solun yarısı alındı. Yarım yumurtalık la kaldı. Yeni Evli ydi. Çocuğun imkansız olmaz dediler. Şimdi ikizleri unv de de okuyor. Herşey allahtan gerisi boş

Masallah msallah:nazar::nazar:..ne guzelmis...cok sevindim, her duydugum basari bana cesaret veriyor...:KK71:

Bi dr bana tüp bebek bile yapma dedi. Sen adet bile olmazsın dedi. Adamı oldurecwktim :) diyorum oluyirum alla alla doyo. Dr çok önemli ya. Şimdiki dr um da çok umut vermiyor Şansın daha düşük ama şunu bil adet gören her kadının şansı var diyor. Bi yumurta bi sperm yeter diyo

Yuh artik, ilk doktorda hakkikaten insani katil eder...sen onu bos ver, turkiyede ne cok doktor boyle..

Ikinci doktorun daha makul biri gibi...Zaten kesin hamile kalirsin diyen doktor ben de suphe olusturur...Ilk tup bebekte dotor cok cesaret vermisti, negatif alinca herkesten suphe eder oldum...En iyisi seni ne cok dibe vurana ne de cok hayallere ucuran...herseyi oldugu gibi soylemesi...

Yuh artik, ilk doktorda hakkikaten insani katil eder...sen onu bos ver, turkiyede ne cok doktor boyle..

Ikinci doktorun daha makul biri gibi...Zaten kesin hamile kalirsin diyen doktor ben de suphe olusturur...Ilk tup bebekte dotor cok cesaret vermisti, negatif alinca herkesten suphe eder oldum...En iyisi seni ne cok dibe vurana ne de cok hayallere ucuran...herseyi oldugu gibi soylemesi...
Aynen. Ben zaten öğrendim ne olduğunu ve yumurta da var çok şükür henüz varken amacımız geç kalmamak. Buna kalsa ben oldum bittim. Bakalım yarın polip ile ilgili gorusecegim hastane ile önce ondan kurtulayim inşallah sonra 1 2 ay sonra bende sana güzel haberler veririm

Ben kendim aldim, DHEA aslinda testestoron hormunun salgilanmasini artitiyor...ama daha onceden benim kan testimde zaten testestoron hormonu minumum altinda cikmisti dolaysiyla kullanmamda sakinca yoktu.. Genelde yumurta sayisi az olan kadinlarda da testestoron hormonu da cok dusuktur. Sen istersen once test yaptir sonra basla..Ama amerikada genelde yumurta sayisi azsa hemen DHEA veriyorlar...doktora sormakta fayda var..turkiyede bazi doktorlar bilimsel olarak kanitlanamadi demis, cok sasirdim en az 4-5 yerde clinical trial makalesi gordum, kesinlikle yumurta azliginda hem sayi hem kalite artitdigi ispatlanmis...bulursam eklerim buraya...

canım ben kullandım ama bende faydası olmadı önceki tüp bebek denemelerimde daha fazla yumurta elde ediliyordu bu defa 4 toplandı dheanın yanında Q10 falanda kullandım

canım ben kullandım ama bende faydası olmadı önceki tüp bebek denemelerimde daha fazla yumurta elde ediliyordu bu defa 4 toplandı dheanın yanında Q10 falanda kullandım

Canim sen daha oncesinde testesteron hormonuna baktirmis miydin? Ben duydugum testesteron hormonu dusuklerde ve yumurta reservi az olanlar da etkili oldugu...Eger senin testesteronda bi sorun yoksa cok bir faydasi olamamis olabilir...

günaydınnnnn
bugün öğleden sonra 3 te dr umla yeni bir tedavi için görüşmeye gidecez.yeni bir heyecan daha bakalım inşallah bu defa güzel sonuçlanır herşey

günaydınnnnn
bugün öğleden sonra 3 te dr umla yeni bir tedavi için görüşmeye gidecez.yeni bir heyecan daha bakalım inşallah bu defa güzel sonuçlanır herşey

Gunaydin cnaim :) Arizonada sabah su an...

Hadi insallah hayirli haberlerle gelirsin...Bizi de bilgilendir gelismelerden...

Ben de doktora email atmistim bir kac konuda...ondan cevap geldi...Bu tedavide Gonal F 300ui kadar cikabilir kullanacagimiz doz demis...Yazin tup bebekte 200ui kullanmistim. (Insallah ) daha iyi ve cok sayida yumurta olsun diye dozu artiracakti...Bu arada senin yumurta sayinda bir sorun yok DHEA'ye ihtiyac yok demis...Ben de DHEAyi sadece iki gunde bir 25mg alicam...O da daha once testesteronum cok dusuk ciktigi icin...Bu ayin sonunda adet olunca dogum kontrol hapi kullanicam 21 gun...ondan sonraki adetle de yumurtalar toplanip isleme alinacak...Daha benim ilaclara baslamama var ama yine de onceden hersey bilinsin istiyorum...

Gunaydin cnaim :) Arizonada sabah su an...

Hadi insallah hayirli haberlerle gelirsin...Bizi de bilgilendir gelismelerden...

Ben de doktora email atmistim bir kac konuda...ondan cevap geldi...Bu tedavide Gonal F 300ui kadar cikabilir kullanacagimiz doz demis...Yazin tup bebekte 200ui kullanmistim. (Insallah ) daha iyi ve cok sayida yumurta olsun diye dozu artiracakti...Bu arada senin yumurta sayinda bir sorun yok DHEA'ye ihtiyac yok demis...Ben de DHEAyi sadece iki gunde bir 25mg alicam...O da daha once testesteronum cok dusuk ciktigi icin...Bu ayin sonunda adet olunca dogum kontrol hapi kullanicam 21 gun...ondan sonraki adetle de yumurtalar toplanip isleme alinacak...Daha benim ilaclara baslamama var ama yine de onceden hersey bilinsin istiyorum...

her tedavi birbirini tutmuyorki işte tatlım sonuç güzel olsunda ilaçlar önemli değil.bu arada senin kaçıncı denemen birde sorun ne sizdeki.
bizde geldik şimdi görüşmeden adetimin 20.gününden itibaren ilaçlara başlayacağız bugün 2.gün.rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah

her tedavi birbirini tutmuyorki işte tatlım sonuç güzel olsunda ilaçlar önemli değil.bu arada senin kaçıncı denemen birde sorun ne sizdeki.
bizde geldik şimdi görüşmeden adetimin 20.gününden itibaren ilaçlara başlayacağız bugün 2.gün.rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah

Benim ikinci denemem olacak insallah... 4 sene boyunca bize sebebsiz infertility dendi yapilan testler, rahim filmi, hormonlar hersey normaldi...ama tup bebek transferi sirasinda rahime yapisik kist goruldu, hamd olsun yumurtalikta ve ya tupte degildi....ilk tup bebekten negatifi alinca amerikada laparoskopi ile kist alindi. Aslinda kist 2,5cmlik kucuk bir kisti ama ben ilacla degil ameliyatla alinip detayli incelelenmesini istedim...Neyse ameliyat sonucu Endometriosis teshisi konuldu ama hamd olsun 2.seviye...cok sukur baslangic asamasinda bulunmus oldu...tabi bu arada 4 sene sebebsiz denmesine mi kizayip yoksa bunu Bahcecide embriyo transferinde ogrenmememi kizayim bilmiyorum...Ama yine de artik sebebsiz olmadigini bilmek beni rahatlatti, cunku bilenen bir sebeble mucadele etmek sebebsiz bir sorunla bas etmekten cok daha kolay geliyor...Bu arada esimde bir sorun cikmadi cok sukur...

Slm kızlarrr bende nisan adetimle başliycam tedaviye.4.deneme olucak bir buçuk aydır imom, biosteron , ocean plus balık kapsülü ve coenzyme10 kullaniyorum ek olarakta kendim bal polen arı sütü karışımını yaptırdım ona başladım. Hakkımızda hayırlısı inş.

Slm kızlarrr bende nisan adetimle başliycam tedaviye.4.deneme olucak bir buçuk aydır imom, biosteron , ocean plus balık kapsülü ve coenzyme10 kullaniyorum ek olarakta kendim bal polen arı sütü karışımını yaptırdım ona başladım. Hakkımızda hayırlısı inş.

Hayirli tedaviler olsun canim...Ne guzel vitaminlerine oncesinde baslaman iyi olmus, insallah sonucu da guzel olur..nerde yaptircan tedavini?

Ben izmirde yim canım su hospital Hastanesi eurofertil tüp bebek merkezinde yaptırıyorum.ilaclari uzun zaman oldu aslına bakarsan 5 ay gibi bi süre :)) 28 ocakta kürtaj oldum bebeğimin 10 haftalik kalbi durdu :KK43:( bu kez daha dikkatli adımlarla yürüyoruz 4 gün önce laparoskopi ve histeroskopi oldum tedaviye ilk adımı atmış oldum.

X