- 26 Aralık 2015
- 136
- 144
- 31
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.141
tamam canım teşekkürlerYok kuzum 1gun dolu 1gun bosh oyle yap:)bende oyle yapiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım teşekkürlerYok kuzum 1gun dolu 1gun bosh oyle yap:)bende oyle yapiyorum
Ovulasyon testi yumurtlama yaklaştı mı diye bekliyorum bendeBende bende. Ne tsti buu
kuzum benim ablamdada vardı çikolata kisti ne tedaviler ilaçlar tüp bebekler hiçbirşey fayda etmedi artık tam ümidi kesip tedaviyi bırakmıştıki hamile olduğunu öğrendik hemde doğal yoldan :))Öyle yapıyorum zaten canım duamızda hep takdir mevlamın tabi
Ay hadi hadiiiiii insallaaaah7 nisan. predictor early var onu yapicam carsamba sabah bakalim
evet çok duyuyoruz böyle örnekler canım, zamanı var gerçekten beklemek sabretmek gerek, ama işte bizler olsun yorulmadan istiyoruz, gel gör ki imtihan bu zor olacak ki imtihan olacak benim bir oğlum var hamd olsun Allah ona sağlık versin ama iknici olmuyor nasip bakalımkuzu
kuzum benim ablamdada vardı çikolata kisti ne tedaviler ilaçlar tüp bebekler hiçbirşey fayda etmedi artık tam ümidi kesip tedaviyi bırakmıştıki hamile olduğunu öğrendik hemde doğal yoldan :))
inşallah yakın zamanda nasip eder Rabbim gerçekten hakkıyla anne babalık yapabilecek kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahevet çok duyuyoruz böyle örnekler canım, zamanı var gerçekten beklemek sabretmek gerek, ama işte bizler olsun yorulmadan istiyoruz, gel gör ki imtihan bu zor olacak ki imtihan olacak benim bir oğlum var hamd olsun Allah ona sağlık versin ama iknici olmuyor nasip bakalım
oğlun kaç yaşında canım ablam ilk bebeğinden 5 sene sonra ikinciye hamile kaldıevet çok duyuyoruz böyle örnekler canım, zamanı var gerçekten beklemek sabretmek gerek, ama işte bizler olsun yorulmadan istiyoruz, gel gör ki imtihan bu zor olacak ki imtihan olacak benim bir oğlum var hamd olsun Allah ona sağlık versin ama iknici olmuyor nasip bakalım
insallahh❤Ay hadi hadiiiiii insallaaaah
Butun kizlarda ayni durum galiba hepimiz eshlerimizle atishiyoruz nedense)))kuzum moralini bozma ben oyle durumda oldugumda tek fikirleshdiyim shey bebeyimin olmasi tartishmadan daha vacib diib kocamin gonlunu alib calishmalara start veriyorum sende oyle yap bence))))Slm kızlar ya bende dün netten ovulasyon testi sipariş ettim reglemde dün bitti ama eşimle dün atıştık biraz bu hafta için çok heyecanliydim bütün hevesim kaçtı benim ya offff
Ayyy kuzum o laf hep benim aklimda ya (((Çok isteyince olmuyor..
“Neyi çok istersen, onunla imtihan olursun” diye boşuna denmemiş.
Hakkımızda hayırlısı. Dua ve teslimiyet.. elimizden gelen.
Gelemiyecek o bugun kuzum senin ismin ne????Sezerbusra21 caniiimm naptinn aldin miiiiii
Ay bilmiyorum valla akşam gelsin bakalım onun benim gönlümü alması lazım ayrıca çocuk meselesine hep biz yogunlasiyoruz sanki kendime yapıyorum sadece off çok gerginim bugün bakalım gelince nasıl davranacak.Butun kizlarda ayni durum galiba hepimiz eshlerimizle atishiyoruz nedense)))kuzum moralini bozma ben oyle durumda oldugumda tek fikirleshdiyim shey bebeyimin olmasi tartishmadan daha vacib diib kocamin gonlunu alib calishmalara start veriyorum sende oyle yap bence))))
Yaaa hadi hakkinda hayirlisi.. buse canim ben sen de ayten dimiii:))Gelemiyecek o bugun kuzum senin ismin ne????
Hepimiz ayni akildayiz vAllahibende dikkat ettim gercektende kadinlar daha cok yogunlashiyor)))kocam soyluyorki inan bizler sizlerden cok istiyoruz sadece biz icimizde yashiyoruz sizin gibi hircinlashmiyoruzAy bilmiyorum valla akşam gelsin bakalım onun benim gönlümü alması lazım ayrıca çocuk meselesine hep biz yogunlasiyoruz sanki kendime yapıyorum sadece off çok gerginim bugün bakalım gelince nasıl davranacak.
Evet kuzum guzel ismin var:))))Yaaa hadi hakkinda hayirlisi.. buse canim ben sen de ayten dimiii:))
Benim dün 11.günümdü yumurtlamadan sonra ve negatif hic bi belirtim yok umudumda yok hayirlisi bakalim bat 5 nisanMisalllmm Buecriy teacheralla Bellabells Neic B Bayanaztech @Selinselinselin30 G gzlgln nasilsin kizlar????durumlariniz nasi???test yapan varmi?heyecan varmi ?biz ayin 9-10hepimiz geldik once sizsiniz bizde bu kadar heyecan varsa sizi dushunemiyorum