- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.903
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.161
aldm ama beklyorum daha yapmadım:)Sezerbusra21 caniiimm naptinn aldin miiiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aldm ama beklyorum daha yapmadım:)Sezerbusra21 caniiimm naptinn aldin miiiiii
Ay cok rahatlar valla benimki öyle en azından bende sinirli bi tipim tepem attimi bütün enerjim çöküyorHepimiz ayni akildayiz vAllahibende dikkat ettim gercektende kadinlar daha cok yogunlashiyor)))kocam soyluyorki inan bizler sizlerden cok istiyoruz sadece biz icimizde yashiyoruz sizin gibi hircinlashmiyoruz
Tesekkur ederim canim benimm seninki de oylee:))Evet kuzum guzel ismin var:))))
Cok heycanliiiiiiiiiiiiiiialdm ama beklyorum daha yapmadım:)
Onlarin cogu negatif cikio zaten canim dusunme bunu. Pek onermiyorlar o yuzdenKıxlar erken gebelik testi aldım eve gelirken.negatif çıktı.hissizim şuan resmen.yüxüm asıldı haliyle.eşime sölememeyi düşünüyorum.mecbur 8 nisanı beklicem artık.regli olmazsam ertesi gün kan veririm sabahtan diye düşünüyorum.
İlişkiden 5-7 gün sonra yapabilirsiniz yazıyo üzerinde.ben ümitlenmiştim ya.Onlarin cogu negatif cikio zaten canim dusunme bunu. Pek onermiyorlar o yuzden
ben varım testlerim hazır haydı LEts goAyni marka ayni gunun sabahindaa
Kızlar erken gebelk testi alım dedi cok pahalı 20 tl ya alamadm bende normal aldım ya ckmazsa normaldeCok heycanliiiiiiiiiiiiiii
Kuzum merak etme her hamile olanin belirtisi olmuyor kishiye gore degishiyor)))Benim dün 11.günümdü yumurtlamadan sonra ve negatif hic bi belirtim yok umudumda yok hayirlisi bakalim bat 5 nisan
Cikar kuzum)))ne pahali sizde yaaa bizde sizin parayla 10tlden yuksek yokKızlar erken gebelk testi alım dedi cok pahalı 20 tl ya alamadm bende normal aldım ya ckmazsa normalde
Offffff catlatacaksin sen bizimaldm ama beklyorum daha yapmadım:)
Sen nerde otrysn kız :) aynrn pahalı vermene değmez:)Cikar kuzum)))ne pahali sizde yaaa bizde sizin parayla 10tlden yuksek yok
Benimkide oyle dunya alem yansa umrunda degilmish gibi davraniyor cok rahat:)))erkeklerin genlerinde var galiba:)Ay cok rahatlar valla benimki öyle en azından bende sinirli bi tipim tepem attimi bütün enerjim çöküyor
Kızlar tutmam lazm biraz net çksn hiç anlamyrsnzOffffff catlatacaksin sen bizim
Kuzum yuzun dushmesin adetine 6 gun var:))))Kıxlar erken gebelik testi aldım eve gelirken.negatif çıktı.hissizim şuan resmen.yüxüm asıldı haliyle.eşime sölememeyi düşünüyorum.mecbur 8 nisanı beklicem artık.regli olmazsam ertesi gün kan veririm sabahtan diye düşünüyorum.
ama erken yapmışsın canım ,zaten o testlere cok da güvenmeKıxlar erken gebelik testi aldım eve gelirken.negatif çıktı.hissizim şuan resmen.yüxüm asıldı haliyle.eşime sölememeyi düşünüyorum.mecbur 8 nisanı beklicem artık.regli olmazsam ertesi gün kan veririm sabahtan diye düşünüyorum.
Aaaa yine bashladik kuzum neden moralini bozuyorsunki merakindan yaptin sadece 6 gunden sonra yeniden tekrarlarsin merak etme....İlişkiden 5-7 gün sonra yapabilirsiniz yazıyo üzerinde.ben ümitlenmiştim ya.
hadi arkadaşım yap kurtul :))Sen nerde otrysn kız :) aynrn pahalı vermene değmez:)
Soyledim yaaaaa azeriyim :)bakuda oturuyorum:))))Sen nerde otrysn kız :) aynrn pahalı vermene değmez:)