- 26 Şubat 2016
- 4.867
- 9.651
- 34
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.121
Bat ne zamandiiiivalla 12yi bekleyemem kizlar 4 nisanda yaparim testimi olan size olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bat ne zamandiiiivalla 12yi bekleyemem kizlar 4 nisanda yaparim testimi olan size olur
Evet insan heyecanlaniyor))))))neden beklentin yok tatlim????Benimde son 4 gün kızlar, olmadığının ferahlığı var içimde beklenti olmayınca böyle oluyor demekki, ama sizin heyceanınızı izliyorum ne güzel, rabbim inşallah güzel haberler almayı nasip etsin, valla sizi okuyunca sizin için bende heyecanlanıyorum :))))
Evet tatlim:))Kız kocamda merk edyr olmaxı kan yaparz kanda kesin çıkar herlde yerleşme olsada değil mi :)
valla 12yi bekleyemem kizlar 4 nisanda yaparim testimi olan size olur
Gdyrmmm almayaaa:))Ne zaman yapcaksiniiiizzz yemin ediyorum beni heyecan bastiiii
Ilisjkiyi kesme tatlim devam et))kızlar merhaba sizi okudukça bende heyecanladıım iyice benimde yumurtlamam dün bitti birer gün arayla birliktelik oldu ama bugün kasıklarım çok ağırıyor. hala yumurtluyormuyum acaba
Canım bende çikolata kisti var doktor bile ümidi kesti :))))) bende rabbime tevekkül ettim tüp bebek için beklemedeyim, bu arada rabbim kendiliğinden verirse ne mutlu banaEvet insan heyecanlaniyor))))))neden beklentin yok tatlim????
Allah senin belani degilde bebegini versinoyle sandimki hamishlik testi:)))Eki Görüntüle 2131928 Kızlar nr oluyo burda bilen var mı bugün yaptım az kaldı mı acaba yumurtlamaya
ayıp olcak ama 1 gün ayarla yapıyoruz dun yaptık bugün de mı yapalım pekiIlisjkiyi kesme tatlim devam et))
bilmiyorum canım ama ben belirti olarak görmüyorum yada belirti sayıp umutlanmak istemiyorum bilemedim yaniaynen ya benimde 1 yada 2 gun durdu dedim kuru gunlere girdim. son zamanlarda baya akintim var bazen islatiyor ama her wc girdigimde mutlaka geliyor. dun o akintinin icinde nokta gibi kirmizi bisiler gordum ama kucuk kucuk seffaflik daha fazlaydi. sence belirti mi?
Offffff shimdi gidyormush yaaaaaa ben geberdim burdaaaaaGdyrmmm almayaaa:))
Bende bende. Ne tsti buuAllah senin belani degilde bebegini versinoyle sandimki hamishlik testi:)))
AyyyyyyyyyyGdyrmmm almayaaa:))
InshAllah tup bebeye ihtiyac kalmaz) kuzum banada doktorom hormonlardan dolayi sen bunlar dushmemish hic bir zaman hamile kalamazsin demishti bende umidimi kesmishdim 10gun icinde kafa rahat ilishkiyede girmishdim hamile kalmishtim:)o yuzden yalniz Allaha dua et doktor hickimse Allah isterse kiste falan bakmazCanım bende çikolata kisti var doktor bile ümidi kesti :))))) bende rabbime tevekkül ettim tüp bebek için beklemedeyim, bu arada rabbim kendiliğinden verirse ne mutlu bana
7 nisan. predictor early var onu yapicam carsamba sabah bakalimBat ne zamandiiii
Yok kuzum 1gun dolu 1gun bosh oyle yap:)bende oyle yapiyorumayıp olcak ama 1 gün ayarla yapıyoruz dun yaptık bugün de mı yapalım peki
ama benim normalde hic oyle olmaz. yumurtlama gunleri akinti olur sonra kutu gunler 1 hafta sonra da adetttbilmiyorum canım ama ben belirti olarak görmüyorum yada belirti sayıp umutlanmak istemiyorum bilemedim yani
Öyle yapıyorum zaten canım duamızda hep takdir mevlamın tabiInshAllah tup bebeye ihtiyac kalmaz) kuzum banada doktorom hormonlardan dolayi sen bunlar dushmemish hic bir zaman hamile kalamazsin demishti bende umidimi kesmishdim 10gun icinde kafa rahat ilishkiyede girmishdim hamile kalmishtim:)o yuzden yalniz Allaha dua et doktor hickimse Allah isterse kiste falan bakmaz
:)))Allah senin belani degilde bebegini versinoyle sandimki hamishlik testi:)))
gün yaklaştıkça sabırsızlık başlıyo canım inşallah bir belirtidir bu :))ama benim normalde hic oyle olmaz. yumurtlama gunleri akinti olur sonra kutu gunler 1 hafta sonra da adettt