- 7 Şubat 2018
- 3.406
- 3.692
- 28
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.101
DeliGeldm ya kızzz napim yetişemyrm çok hızlısınız:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
DeliGeldm ya kızzz napim yetişemyrm çok hızlısınız:)
Ben bakmadim normaldede olur sheffaf akinti)ama çokta belirti gözüyle bakmak istemiyorum buna canım :))
Ben mi deliyumm kızz:)
Offfff kuzum yashlandimmmmmm kafan rahatsa yapma gercekten soyluyorum)))))))rahat dehilse stress yapiyorsan yap ciksa sevinirsin cikmasada zaten 1 haftan var onu dushunecen)))Adete bir hafta var sminmsn kız ckcagna yerleşmede herkesin hemen ckyr mu:)) bak heyecn oldu yne:)
hayirrrr beni delirtdinBen mi deliyumm kızz:)
aynen canım zaten son 5 bekleyelim bakalım az kaldı:)Ben bakmadim normaldede olur sheffaf akinti)
Kız kocamda merk edyr olmaxı kan yaparz kanda kesin çıkar herlde yerleşme olsada değil mi :)Offfff kuzum yashlandimmmmmm kafan rahatsa yapma gercekten soyluyorum)))))))rahat dehilse stress yapiyorsan yap ciksa sevinirsin cikmasada zaten 1 haftan var onu dushunecen)))
Haha cok kötüyümH
hayirrrr beni delirtdin
Ben varimm 12sine baska kimler kimler var kizlarEvet bende dushundum:)))))ama erken yapmiyalimmm lutfeeeeeeen nolursunuzzzz12sine kadar bekleyelim hershey yolunda giderse yapalim hatira olarak kalir
aynen ya benimde 1 yada 2 gun durdu dedim kuru gunlere girdim. son zamanlarda baya akintim var bazen islatiyor ama her wc girdigimde mutlaka geliyor. dun o akintinin icinde nokta gibi kirmizi bisiler gordum ama kucuk kucuk seffaflik daha fazlaydi. sence belirti mi?ha birde akıntı canım bu ay yumurtlama döneminden sonra akıntı geçti 3 4 gün sonra tekrar beyaz uzayan akıntılar başladı bu belirtimi bilmiyorum
Ne zaman yapcaksiniiiizzz yemin ediyorum beni heyecan bastiiiiKız kocamda merk edyr olmaxı kan yaparz kanda kesin çıkar herlde yerleşme olsada değil mi :)
15 i benimde arkanızdan geliyorum hemen :)Ben varimm 12sine baska kimler kimler var kizlar
Benim bat 10nisan oldugundann bana gerek kalmicak da bakalimm:))15 i benimde arkanızdan geliyorum hemen :)
hadi hep birlikte anniş olalım inşallah :)Benim bat 10nisan oldugundann bana gerek kalmicak da bakalimm:))
İnsallah canimm:)çok dikkat ettik bu ay inşallah tutar :)