- 28 Ocak 2014
- 1.858
- 1.899
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.081
o değil de ben hala karar veremedim bugün kan versem mi vermesem mi diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarin ver bence sabahtanno değil de ben hala karar veremedim bugün kan versem mi vermesem mi diye
Evet benim doktorumda her zaman derki ayten netden az arashtirmalar yap bul kendine tedavi et bunyeler farklo ve ordakiler profosor degiller senin gibi insanlarya evet insan bişiler öğrendikçe daha çok sorguluyo.iyi mi kötü mü tartışılır
Sizde laborotorlar geceler calishirmi??????versen cikar tatlim sana diyorum benim yumurtam catladiginda doktorom 4-5 gun sonra kan testinde cikiyor )seninse adetine 5 gun kaldi:)))cikar merak etmeo değil de ben hala karar veremedim bugün kan versem mi vermesem mi diye
ha birde akıntı canım bu ay yumurtlama döneminden sonra akıntı geçti 3 4 gün sonra tekrar beyaz uzayan akıntılar başladı bu belirtimi bilmiyorumShukur:)))
Kuzum o beyaz uzayan akinti yumurtlama :)))sen bilmiyorsun galiba yumurtlama doneminde o uzun akinti oluyor insanda o gunlerde ilishkiye girilmeliha birde akıntı canım bu ay yumurtlama döneminden sonra akıntı geçti 3 4 gün sonra tekrar beyaz uzayan akıntılar başladı bu belirtimi bilmiyorum
yok kuzum yumurtlama döneminde beyaz uzayan akıntı ıslaklık durumunu yaşadım daha sonra akıntılar bitti aradan 4 gün falan geçti yumutlama dönemindeki kadar yoğun değil ama tekrar başladıKuzum o beyaz uzayan akinti yumurtlama :)))sen bilmiyorsun galiba yumurtlama doneminde o uzun akinti oluyor insanda o gunlerde ilishkiye girilmeli
Evet bende dushundum:)))))ama erken yapmiyalimmm lutfeeeeeeen nolursunuzzzz12sine kadar bekleyelim hershey yolunda giderse yapalim hatira olarak kalirKizlaaaar soyle topluca bi test gunu mu yapsak yakin batlar olarak
Evet evetttttt ben raziii)))Ayni marka ayni gunun sabahindaa
Evet ya o bendede oldu anlamadim nedenini:))))yok kuzum yumurtlama döneminde beyaz uzayan akıntı ıslaklık durumunu yaşadım daha sonra akıntılar bitti aradan 4 gün falan geçti yumutlama dönemindeki kadar yoğun değil ama tekrar başladı
Evet sor icin rahat etsin )))))))) evet netden baka bilirsin 1-2saate cikiyorbir kaç yeri arayıp sorcam şimdi ne kadar sürede çıkar diye.bide sabahtan verirsem kan iş yerinde öğrenirim.ama akşam verirsem öğrendiğimde eşim de yanımda olur
Benmkide arıyor diyor aldın mı merak ettim bende dedm kan yok dedm aslnda kana gtsek ckar dedim doğrmu demişim:)Evettttttt
Yapmadinmikkiii???????????????evet kanda 100/100cikar ))))Benmkide arıyor diyor aldın mı merak ettim bende dedm kan yok dedm aslnda kana gtsek ckar dedim doğrmu demişim:)
Geldm ya kızzz napim yetişemyrm çok hızlısınız:)Sezerbusra21 butun gidenler dondu bizimki donmedi
ama çokta belirti gözüyle bakmak istemiyorum buna canım :))Evet ya o bendede oldu anlamadim nedenini:))))
Adete bir hafta var sminmsn kız ckcagna yerleşmede herkesin hemen ckyr mu:)) bak heyecn oldu yne:)Yapmadinmikkiii???????????????evet kanda 100/100cikar ))))