- 7 Şubat 2018
- 3.406
- 3.692
- 28
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.061
Olurmu olur ben 1gun kala bile yumurtlamishtimher defasinda ayni gunde olmuyorki tatlim)))bat a 6 gün kala yumurtlama olur mu ayh?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olurmu olur ben 1gun kala bile yumurtlamishtimher defasinda ayni gunde olmuyorki tatlim)))bat a 6 gün kala yumurtlama olur mu ayh?
aynen öyle canım geçen aylarda çok takıyodum bu ay pek takmıyorum ama içimden bi ses bu sefer oldu diyor hep susturamıyorumCok umurlanmadan ama umudu da kirmadan hep beraberr
inşallah tatlım birde geçen ay fitil kullandım fitil kullandıktan sonra gebe kalan çok insan varmış oda biraz umut ettirmiyo değilEvet takma:))))inshAllah kuzum
Haha dur deniyimToplama.....sen kalkma uzan ayaklarinida havaya tut
Fitil ne kiz???inşallah tatlım birde geçen ay fitil kullandım fitil kullandıktan sonra gebe kalan çok insan varmış oda biraz umut ettirmiyo değil
Aynen eşim birşey demez cock için geçen ay kimyasaldn snra daha cok diikkat edyr:)Boosveeeer bugunde :)))
Heyecanim artti yaaaa cabukkkHaha dur deniyim
canım geçen ay yanma ve kötü koku nedeniyle birde affedersin ilişki sırarsında kanama oldu onun için doktora gitmiştim çok az iltihap var dedi onun için fitil verdi vajina içine yerleştirilen bir kapsül sabun gibi kayganFitil ne kiz???
fitille ne ilgisi varmış ki?ben de kullanmıştım akıntı için.inşallah tatlım birde geçen ay fitil kullandım fitil kullandıktan sonra gebe kalan çok insan varmış oda biraz umut ettirmiyo değil
Kızlar yetişemyrm sizlere çok hızlsnz maşallah bua arada gelen çok oldu maşallah:)Heyecanim artti yaaaa cabukkk
He he anladim kuzum bizde onun ismi sham onun icin anlamadim bende yeni evliyken 2 kez kullandim ilk iyi dehildi ama 2 cisi cok guzel temizledi 1yildir hicbishey yok mAshAllah ismi vajinimus boyle ismi vardicanım geçen ay yanma ve kötü koku nedeniyle birde affedersin ilişki sırarsında kanama oldu onun için doktora gitmiştim çok az iltihap var dedi onun için fitil verdi vajina içine yerleştirilen bir kapsül sabun gibi kaygan
Kuzum doktorlarin dediyine gore iltihab sperma huceyresini oldururoyormushhhhfitille ne ilgisi varmış ki?ben de kullanmıştım akıntı için.
benimki mixovül dü ismi canım ama kullandıktan sonra bütün şikayetlerim geçti çok şükürHe he anladim kuzum bizde onun ismi sham onun icin anlamadim bende yeni evliyken 2 kez kullandim ilk iyi dehildi ama 2 cisi cok guzel temizledi 1yildir hicbishey yok mAshAllah ismi vajinimus boyle ismi vardi
EvetttttttKızlar yetişemyrm sizlere çok hızlsnz maşallah bua arada gelen çok oldu maşallah:)
Shukur:)))benimki mixovül dü ismi canım ama kullandıktan sonra bütün şikayetlerim geçti çok şükür
iltihap için kuzum gebeliği etkileyen birşey değilmiş ama spermleri öldürdüğü için geciktirebiliyormusfitille ne ilgisi varmış ki?ben de kullanmıştım akıntı için.
dakikalar geçmiyor ki yeni bir şey öğrenmeyelimiltihap için kuzum gebeliği etkileyen birşey değilmiş ama spermleri öldürdüğü için geciktirebiliyormus
aynen öyle canımdakikalar geçmiyor ki yeni bir şey öğrenmeyelim
haklisin oyrendikce birazda cok kafaya takiyoruzdakikalar geçmiyor ki yeni bir şey öğrenmeyelim
ya evet insan bişiler öğrendikçe daha çok sorguluyo.iyi mi kötü mü tartışılırhaklisin oyrendikce birazda cok kafaya takiyoruz