- Konu Sahibi minik_prince
- #7.421
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok negatif olursa biliyim napıyım artıkın ay bilemedim vallaha rüyalar görüyorum her gece hepside hamilelikle ilgiliYapma canım bekle sabret test yapıp hüsran olunca insan kötü oluyor yaşadığım için söylüyorum
Canım yarın öbür gün tekrar yapsana sanırım fazla damlatmışsın idrarınıEki Görüntüle 2148432 Günaydın hanımlar sizce gebelik var mı
Ay cidden :)). Bugun test alsammı diye düşünmedim değil :)günaydın kızlar,
bat 30 mayıs 9 gün var daha..zaman geçmiyor gibi gıcık oluyorum
kaç gün var bata?Ay cidden :)). Bugun test alsammı diye düşünmedim değil :)
7 gün kaldıkaç gün var bata?
erken gibi..bat a 2 gün kala fln yapsanız daha iyi olur..7 gün kaldı
Eki Görüntüle 2148432 Günaydın hanımlar sizce gebelik var mı
Üzülme canım geçen ay benimde ilkti klomen ve ovitrelle tutmadıBen dün adet oldum ya bu ay ilk kez klomen ve çatlatma iğnesine başlamıştım tutmadı
5 gün geçmiş canım arkadaşımın bu testTam belli olmuyor gibi canım ,bat gectimi
5 gün geçmiş canım arkadaşımın bu test
Aman beni merak etmeSquid naptın canım merak ettim
Hadi gozun aydin canim ins bu ay olurKızlarrr çıktım doktordan yumurtam kendi kendine çatlamış çok mutlu oldum doktor bugünü yarını da değerlendirin dedi :) E Eslasaydam Denizliche
naptın canım test yaptınmı ?Tam belli olmuyor gibi canım ,bat gectimi
Ayy inşallah bu ay çatlakların içi dolar :)))Hadi gozun aydin canim ins bu ay olur
catlak yumurtalar
Yürü be :))) ne dedim ben sana yardır gitsin bitanesi sakın bırakma bir gün iki günle hayırlısı ile güzel haberler gelicek inanıyorum ben :) ki kolay kolay demem öleKızlarrr çıktım doktordan yumurtam kendi kendine çatlamış çok mutlu oldum doktor bugünü yarını da değerlendirin dedi :) E Eslasaydam Denizliche