- 5 Kasım 2016
- 796
- 852
- 40
- Konu Sahibi minik_prince
- #7.401
Güzel haberler ile gel arkadaşım inşallah :)Hayırlısı olsunno zaman canım. Yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel haberler ile gel arkadaşım inşallah :)Hayırlısı olsunno zaman canım. Yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek :)
Aminn canım inşallahhh :) senin de güzel haberlerini bekliyorummm :)))Güzel haberler ile gel arkadaşım inşallah :)
benimde 6 gün var bata başka belirtin var mı canımKızlar yemekten 1 saat sonra filan miğdem bulanmaya başlıyor başım dönüyor çok halsiz oluyorum gündede hafif baş dönmesi yaşıyorum hemen geçiyor ama bat a 7 gün var test yapsammı erken gebelik testleri varya yarın alıp yapıyım mı ki acaba
Çok çok hafif göğüs ucumda batma var o kadar başka birşey yok ta acaba oruç tutuyorum bide çok zayıfım ben vicudum mu kaldırmıyor böyle anlamadım kibenimde 6 gün var bata başka belirtin var mı canım
Bende de batma var ve özellikle sol kasğımda ağrı ve belimde sancı sende sol kasık ağrısı var mı genelde en büyük belirtiler bunlarmış bende umutla bekliyorumÇok çok hafif göğüs ucumda batma var o kadar başka birşey yok ta acaba oruç tutuyorum bide çok zayıfım ben vicudum mu kaldırmıyor böyle anlamadım ki
Yok onlar yok bende belkide adet olacağım ya bilmiyorum kendimi kaptırmak istemiyorum gecen ayki gibiBende de batma var ve özellikle sol kasğımda ağrı ve belimde sancı sende sol kasık ağrısı var mı genelde en büyük belirtiler bunlarmış bende umutla bekliyorum
Geçen ay bende çok ümitlendim göğüs ucum acıyordu hah dedim kesin hamileyim ama 2 gün sonra adet oldum ama şu anki farklı göğüslerim ağrıyor sertleşti atletim deyince acıyor göğüslerim sanki denizde yanmışım gibi bir his bende umutlanmak istemiyorum ama ilk defa böyle olduğu için ümitliyimYok onlar yok bende belkide adet olacağım ya bilmiyorum kendimi kaptırmak istemiyorum gecen ayki gibi
Peki ne zaman test yapmayı düşünüyorsunGeçen ay bende çok ümitlendim göğüs ucum acıyordu hah dedim kesin hamileyim ama 2 gün sonra adet oldum ama şu anki farklı göğüslerim ağrıyor sertleşti atletim deyince acıyor göğüslerim sanki denizde yanmışım gibi bir his bende umutlanmak istemiyorum ama ilk defa böyle olduğu için ümitliyim
Yarın eczaneden alıcam test deneyeceğim bakalım eğer negatif çıkarsa günümü bekleyip yeniden yapacağımPeki ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
O zaman bende yapıyım bakıyım bi erken gebelik testlerinden alıyım olmadıYarın eczaneden alıcam test deneyeceğim bakalım eğer negatif çıkarsa günümü bekleyip yeniden yapacağım
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah yarım test yaptığımda yazarım canım bendeO zaman bende yapıyım bakıyım bi erken gebelik testlerinden alıyım olmadı
Aynen yazalım buraya İNŞALLAH hamiş oluruz :) bu mübarek ayda müjdemizi alırız inşallahHakkımızda hayırlısı olsun inşallah yarım test yaptığımda yazarım canım bende
İnşallah canım benim inşallah :))Aynen yazalım buraya İNŞALLAH hamiş oluruz :) bu mübarek ayda müjdemizi alırız inşallah
Ovulasyon testi mi
Yapma canım bekle sabret test yapıp hüsran olunca insan kötü oluyor yaşadığım için söylüyorumKızlar yemekten 1 saat sonra filan miğdem bulanmaya başlıyor başım dönüyor çok halsiz oluyorum gündede hafif baş dönmesi yaşıyorum hemen geçiyor ama bat a 7 gün var test yapsammı erken gebelik testleri varya yarın alıp yapıyım mı ki acaba
Hayırlısı olsunno zaman canım. Yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek :)
Her gece rüya görmekten bıktım hep devamlı sacma sapan rüyalar görüyorum bebekle ilgili içten içe stresmi yaptım anlamadım ki günümde normal geciyor hiç aklıma bile gelmiyor ama nedense rüyalarımda hep bebek korkuyorum istemiyorum takmak strese girmek gecen ay full stres yaşadım zate aynısı olmasın amanYapma canım bekle sabret test yapıp hüsran olunca insan kötü oluyor yaşadığım için söylüyorum
İnşallah bidanemAminn canım inşallahhh :) senin de güzel haberlerini bekliyorummm :)))