- 7 Şubat 2018
- 3.406
- 3.692
- 28
- Konu Sahibi minik_prince
Evet yaaa inshAllahBen deniyecem çift günler tutarsa göbek atarız artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yaaa inshAllahBen deniyecem çift günler tutarsa göbek atarız artık
Canm en yeni benım 2 aylıkmasalperisi666 , saribaykus , L Liya90 , Neic , Sezerbusra21 kizlar tedavi gordunuzmu?ne kadarlik evlisiniz?bide ne kadar zamandir deniyorsunuz????
Bende 13aylik evliyimCanm en yeni benım 2 aylık
Maşallah cnm yenimi korunmayı bıraktın soğan kürnü denedin mi cnm hamile kalan çok oluyormuşBende 13aylik evliyim
Ben yeni evlendiyimde 2ay korunmushdum 6ci ayimda hamile kaldim 1 ay hamileliyim surdu 4ayda korundum bu aydan yine deniyoruz sogan kurunu ben evlenmemishden once adetlerim duzensizdi sogan kurunu yapmak istedimki adet goruyum odaki 1gun icdim 1ay kendime gelmedimMaşallah cnm yenimi korunmayı bıraktın soğan kürnü denedin mi cnm hamile kalan çok oluyormuş
Ben incir havuc kurunu denedim o ay hamile kaldim bana yaradi ama prolaktinimi 2kat kaldirmishdi o yuzden dushuk yaptim yani prolaktininden shuphe eden denemesin kesinMaşallah cnm yenimi korunmayı bıraktın soğan kürnü denedin mi cnm hamile kalan çok oluyormuş
O duygu çok başka deme hamile olma duygusu eşim de karnımı dinliyordu hissedyrm pıtpıt seslerini bende gülüyordum daha susam :) diye başka duygu ya birde insanm içinde korku oluyor hep bende denemiştim bir gün zor içtim kokusu çok kötü birdhaada yapmam herlde :)Ben yeni evlendiyimde 2ay korunmushdum 6ci ayimda hamile kaldim 1 ay hamileliyim surdu 4ayda korundum bu aydan yine deniyoruz sogan kurunu ben evlenmemishden once adetlerim duzensizdi sogan kurunu yapmak istedimki adet goruyum odaki 1gun icdim 1ay kendime gelmedim
prolaktininden Bu ne oluyor kız şeker felan mıBen incir havuc kurunu denedim o ay hamile kaldim bana yaradi ama prolaktinimi 2kat kaldirmishdi o yuzden dushuk yaptim yani prolaktininden shuphe eden denemesin kesin
Bizimkide dinliyordu duyacakmish gibiara ara aklima geliyor kotu oluyorum ama normalde kotu olmuyorum saglikli degilmishki kalmamish kismet degilmish omun icin kafaya takmamak lazimO duygu çok başka deme hamile olma duygusu eşim de karnımı dinliyordu hissedyrm pıtpıt seslerini bende gülüyordum daha susam :) diye başka duygu ya birde insanm içinde korku oluyor hep bende denemiştim bir gün zor içtim kokusu çok kötü birdhaada yapmam herlde :)
Hayir canim sut hormonuprolaktininden Bu ne oluyor kız şeker felan mı
Tamam canim inshAllah:)Ayten_rafo Bat 6 Nisan inşallah bende Nisan ayına hamiş olarak girmek istiyorum beni de ekler misin :)
Tamam canim inshAllah:)
Canm en yeni benım 2 aylık
masalperisi666 , saribaykus , L Liya90 , Neic , Sezerbusra21 kizlar tedavi gordunuzmu?ne kadarlik evlisiniz?bide ne kadar zamandir deniyorsunuz????