- 22 Nisan 2008
- 2.398
- 757
- 37
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #5.941
Canım bence birini bir gün diğerini diğer gün kullan. İdrarını 2-3 saat tut ve ilk idrarla yapma yanıltıcı olabiliyor.
Aaa kuzum aklimdan cikmishti sende bebekmi gozukmemishti kesemj???? Korkma sende olmamish zaten bitti temizlenmishsin sen ama yinede bi ultrosuna girki calishmalara bashliyasin cok gecmeden:)amin geçmiş olsun hiçbirimize yaşatmasın
artık güzel günlerimiz yakında inşallah
bizim seninle aynı yumurtlama yarın gözüküyor peki ovülasyon testinde çift çizgi görsün mu bugün senYumurtlama gunum yarın son zaten bugün doğurganlık çok yüksek yarın yumurtlama yazıyor ama yine de programlara çok güven olmadığı için denemk istedim
İşte o programlara tam güven olmuyor o yüzden birini bugün yap diğerini yarın. Aynı saatlerde olmasına dikkat et. Bir de fotoğraf at yorumlayalım istersen :)
bizim seninle aynı yumurtlama yarın gözüküyor peki ovülasyon testinde çift çizgi görsün mu bugün sen
aynısı canimCanım bak benim adet ve yumurtlama günleri bu şekilde testi henüz yapamadım yapicam birazdan
Doktor söyledi düşük yapacaksın dedi. Daha kanamada yokDüşük yaptığını nasıl anladın sormamda bi sakınca var mı
Düşük yaptın mı pekiDoktor söyledi düşük yapacaksın dedi. Daha kanamada yok
Yapmadım değerim yavaş yavaş düşüyor. Herhangi bir sancı kanama falanda yok. İlaçta vermediler.Düşük yaptın mı peki
Bitmesi iyidir kuzum:))ama tatilden once doktora gidersen iyi edersin bendede et gibi gelmishdi damarli falan hemde afedersin ovucumun icine cokti bende eshime gostermishdim dushtu die ama benim kanamam o et gibi sheyden sora biraz daha cogalmishti hastaneye gittim doktor bana sorduki beyaz ovuc ici kadar bishey geldimi sende geldi et gibiydi hayir beyaz bishey geldimi yok dedim kurtaj yapdilar dushmemishti ona dikkat et ben aslinda kirtajin terefdari oldum kendimden sonra yapiyo bitiyo yoksa agri cek kanaman olsun vs .:///
Aaa kuzum aklimdan cikmishti sende bebekmi gozukmemishti kesemj???? Korkma sende olmamish zaten bitti temizlenmishsin sen ama yinede bi ultrosuna girki calishmalara bashliyasin cok gecmeden:)
Bana da düşük yapacaksın dedi doktor bhcg ye göre 4 haftalıktı .daha hamile olduğumu bilmiyordum lekeler vardı. Öğrendiğim gün geçti.bhcg düşmeye başladı pazartesiden beri kanama yok. Sizin ki ne karanlıktı. İlaçla mı düştüet gibi deri gibi beyaz damarlı bişeydi benim
kese gözükmedi hiç birşey yoktu ekran tertemizdi zaten
doktor dedi farklı biryere yerleşmiş olabilir düşük yapabilirsin
eğer dış gebelikse müdahale edilecek hcg bakılacak takipte olacaksın diye
zaten dün kanamamı söyleyine düşük başlamış kanaman aşırı olur veya ağrın dayanılmazsa acile git beni ara dedi
ama şükür birşey olmadı
akşamada o parça geldi
perşembe kontrole gittiğimde söyleyeceğim anlatır bana detaylı
benim rahmim hafif dönük belkide iyi yerleşemedi bilemiyorum
hamileliğe engel değilmiş gerçi dönük olması
kısmet değilmiş
ama rahatladım o parçadan sonrada gerçekten azaldı iyiyim bugün
Canım bak benim adet ve yumurtlama günleri bu şekilde testi henüz yapamadım yapicam birazdan
Bana da düşük yapacaksın dedi doktor bhcg ye göre 4 haftalıktı .daha hamile olduğumu bilmiyordum lekeler vardı. Öğrendiğim gün geçti.bhcg düşmeye başladı pazartesiden beri kanama yok. Sizin ki ne karanlıktı. İlaçla mı düştü
aynısı canim
Değeriniz kaçtı ilk öğrendiğiniz de. Benimki neden başlamadı5. haftanın içindeydim değerim katlanmıyordu çok yavaş artıyordu güzelim
ilaca gerek kalmadı doktor kontrolünden çıktım
olabilecek ihtimalleri söyledi doktorum
kendimi alıştırdım zaten
eve döndüğümde dün sabah kanamam başladı
aynı söylediği gibi oldu yani
Yaa şimdi kendi kendine düşük yapmayı bekliyorsunYapmadım değerim yavaş yavaş düşüyor. Herhangi bir sancı kanama falanda yok. İlaçta vermediler.
tatlım benimde bu uygulama ve adetim 27-28 günde olur 3 gün kanama 2 gün lekelenme olur geçer
geçen ay benim lekelenme bitti başladım iki günde bir değerlendirmeye
yumurtlama bitti 2 kere daha devam ettim ve tutmuş aklınızda olsun eğer sizinde düzenliyse regliniz bu takvimdeki pembelerden iki gün öncesi başlayın iki gün sonrası bititrin
gerçi benim düşük oldu ama
yumurtlama zamanımı öğrenmiş oldum en azından :>