- Konu Sahibi prometheus
-
ama nen istanbulda oturmuyorum ki:1no2:
peki elbisenin etiketindeki marka ne?
çook beğendim size de çok ykışmış...a.s.
kadıköy altıyol boğa heykelinin ordan asagi dogru 100 m gidince Ayşe's Rose isimli bir magaza var. ben gelinime oradan aldim, fiyat ve muamele olarak cok memnun kalmistik. tavsiye ederim.
ayy bende ekliceemm.. ama önce resım nası eklenır onun provasını yapıp hemen gelıorum yerimseniben
ayy bende ekliceemm.. ama önce resım nası eklenır onun provasını yapıp hemen gelıorum yerimseniben
tam olarak belli olmuyor ama renk çok hoş üst taraf ta güzelmiş..
sağol canım a.s.
rengi koyu mor 2hafta gezdık dolastık ancak bunu beyendık aşkımla :asigim:
bu arada dedım aşkıma ben topuklu gıymıyım boyum zatii uzun :)) yok olmaz dedi ozaman elbisede almayalım blue jean çıkalım brlıkte dedi uyuss... mecburen gıydık takunyaları..:))) buseferde elbide havada kaldı ahahahaneymıs yere degmıcekmıs kırlenırmıs ozaman elbisee.. bilmioki amaç O zatn :roflol: :roflol:
Görünce bende eklemek istedim.Evde yaptığımız için abartılı bişey almadım.Askılarında pırıltılı taşlar var ve bncuk işlemesi...Resimde pek belli deil.
elbisen güzelmiş abba :)))
bu arada aynı sorunu bende yaşadım. alıp beğendiğim elbise topuklu giyince kısa kalıyodu bende altına babet giydim :)))
boyum uzun diye kimse anlamadı ayağıma ne giydiğimi. bence elbisenin altından ayakların görünmesi kötü duruyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?