Nişan Kıyafetlerinizi De Görelim

abcdefg nişanlığını beğendim doğrusu
kabarık istemem diyorsan siyah olan da idare eder
hint kıyafetine gelnce bence biraz sönük kalır...
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun....

canım benim neden sönk kalır diye düşünüyorsunki
gerçekten öylemi olur yaaa :uhm:
ne bilim düşününce bana hoş olur gibi geldi ilginç görülmemiş olurr diye düşündümm..
buarada aradım teyzemiii bugün hemen çıkıp bakacakkk inşallah olur bu akşam belli olacak kızlar olursa bakalım kargo yetişirmiii ay nasıl olurrr :sm_confused:
olmazsa hemen buradan birşeyler bakacam magazalardan artıkkk

cnm benim sözüme daha var ilkbaharda olcak..ama şimdiden nişanlık için modellere bakıyorum bende..bunu çok begendim ama bulamam,diktirmeyi düşünüyorum...hayırlı olsun şimdiden cnm..

saol canım teşekkür edrimmmm ama bunu söyle dikiyorlar diye biliyorum o üzerlerindeki boncukları tek tek işliyorlarr.. hintliler yapıyo orada zaten... fiyatıda o el işlemesinden dolayı baya tuzlu oluyormuş..
bakalım bana haber gelene kdar nasıl bekliycemmm :1hug:

bu da benimki kaydirigubbakcemile2 evde olduğu için sade bir model tercih etmiştim a.s

Son düzenleme:
edacım benim nişan elbismde böyleydi beğenmiştim, ne çok abartılı ne de sade bak bakalım yardımcı olur mu biz evde yapmıştık nişanı

Son düzenleme:
Çok da sade olmasın bence , sonuçta tabii ki parıltılı şıkır şıkır bişiler olmalı , nişanlanan sensin ,hiçbir şekilde abartılı olmazsın merak etme canım ama çok da sade olma bence günlük kıyafet gibi olmasın

bense herzaman sadelikten yanayım boncuklu şeyler de bana hiç hoş gelmiyor, hele ki evde yapılıyorsa, herkesin kendi zevki nede olsaa

walla bende sadeydim canım kabarık sevmiyorum...bence saçınla makyajınla elbisenle uyumlu olduktan sonra elbisenin şatafatlı olması birşey ifade etmez

bence o hınt kıyafetlerı nısanda degılde kınada guzel olur gıbıme gelıyor.ben 3 sene once kınamda oyle bır hınt etegı ve ustune bustuyer gıymıstım hınt makyajıda olunca cok degısık olmustu ıstanbul kapalıcarsıda bulabılırsınız o kıyafetlerı 3 sene once sırf hınt etegıne komple ıslemelı 100 mılyon vermıstım.

teşekkür ederim canım. bende zayıf sayılmam basen var bende de ama bu nişanlık kabarık olduğu için çok güzel sakladı eddacım

bu da benimki kaydirigubbakcemile2 evde olduğu için sade bir model tercih etmiştim a.s

çok sade olmuşsun hoş olmuşsun bende sözde evde oldugu için düz siyah elbise giymiştim ama benimki dışarda oalcagı için sade birşey giyemem :a.s. mecbur biraz gösterişli olacak ama evde olsaydı walla aynen düz birşey giyerdimmm

mısra elbisenin rengine bayıldımmmm kızz zaten renkli alırsam yaa yeşil bu tonlarda yada turuncu tonları düşünüyorumm ama rengi harikaaaaaa

Buda benden nişanlıgımı çok severek almıştım alt kısmı görünmüyor bu resimde uzun ve sacak sacaktı ahh ahh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…