• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişan kıyafeti

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

IstanbulDream

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
242
17
98
İstanbul
Hayırlı Bayramlar herkese..

Allah kısmet ederse nişanım olcak bır kac aya ama kafama takılan bı soru var :27: nasıl sorcagmıda bılmıyorum :/
elbıse bakıyorumda yavas yavas begendıklerım bıraz pahalı oluyo.. erkerk tarafını dusunerek mı hareket edıyosunuz bu konuda yoksa ben ne begendıysem onu almak zorundalar mı dıyosunuz ?

bence öyle ille dediğim olucak die dusunme canım. eger maddı durumları cok ıyıyse zorlanmıcaklarsa neyı begenıosan onu aldır , ha yok durumlar cok ıyı deilse hıç zorlama karşı tarafı uygun fiyatlı biseyler al nişanlık hıç onemlı bısey deil bence daha sonra giymiceksin etmiceksin nişanda öle cook cook onemlı deıl hadı dugun olsa neyse. bizim nişanıda düğünüde eşim kendi parasıyla yaptı ailesi hiç bi destekte bulunmadı iyikide öle olmus dırdır edemıolar simdi:1: nişanımız ev içi oldu çok basıte cakmadım ama aslada öle cok para harcamadım gittim adL den bi elbise aldım daha sonrada giyerim düğünlerde özel gunlerde falan dıe dusunerek guzel abartısız çok şık bi elbise verdiğim parada 135 tl . ne eşim zorlandı nede benim içimde kaldı gene istediğim oldu sende bu sekılde yp bence :34: buda nişan kyftim $Fotoðraf0847.jpg

Canım ya bnm nişanlımın da durumu çok iyi değil o yüzden bnde 150 tlye aldırdım nişanlıma uzuntuvaletti hemde çokta içime sindi

bence öyle ille dediğim olucak die dusunme canım. eger maddı durumları cok ıyıyse zorlanmıcaklarsa neyı begenıosan onu aldır , ha yok durumlar cok ıyı deilse hıç zorlama karşı tarafı uygun fiyatlı biseyler al nişanlık hıç onemlı bısey deil bence daha sonra giymiceksin etmiceksin nişanda öle cook cook onemlı deıl hadı dugun olsa neyse. bizim nişanıda düğünüde eşim kendi parasıyla yaptı ailesi hiç bi destekte bulunmadı iyikide öle olmus dırdır edemıolar simdi:1: nişanımız ev içi oldu çok basıte cakmadım ama aslada öle cok para harcamadım gittim adL den bi elbise aldım daha sonrada giyerim düğünlerde özel gunlerde falan dıe dusunerek guzel abartısız çok şık bi elbise verdiğim parada 135 tl . ne eşim zorlandı nede benim içimde kaldı gene istediğim oldu sende bu sekılde yp bence :34: buda nişan kyftim Eki Görüntüle 540338

haklisin aslinda 1 kere giycegim bisey icin cok para vermeye degmez.. bizimkide evde kücük bisey olcak yani kifayeti abrtmayada gerek yok.. seninkide cok güzelmis ama :) böyle elbiseleri ben cok begeniyorum ama kisa giyemiyorum iste.. uzun elbise tercih ediyorum öylede bulamiyorum pek:26:

Back