- 28 Nisan 2011
- 538
- 406
Belki damat hah tamam oldu bu iş daha da caymaz deyip olmayacak bir tepki verecek... nişan söz bozulmayacak şeyler mi ki, vazgeçen olmuyor mu...Eski zamanlar için geçerliydi belki bu söylediğiniz insanlar birbirlerini isteme sırasında ilk defa görüyorlardı ama günümüzde aylarca, yıllarca tanıma fırsatı oluyor yani bir tuzlu kahveye mi kaldı bu iş. Belli bir süre tanımışsınız, anlaşmışsınız aklınıza yatmış ki evlilik kararı almışsınız ne yani isteme merasiminde tuzlu, acı iğrenç kahveyi içmedi diye vaz mı geçeceksiniz?
Ben atmadığıma pişman oldum. Düğün günü gelinlikle ve topuklu ayakkabıyla apartmanımızın merdivenlerinden inmekte zorlanmıştım. Stres de var zaten. Eşime şöyle yap böyle yap derken bana kızdı ve arabaya binmeden önce çekilen fotoğraflarda benden olmayan tarafa çevirdiği asık suratıyla çıktı. Demem o ki adamın tahammül seviyesi konusunda belki fikir verir tuzlu kahve. Bazıları hiç sorun çıkarmamanı bekliyor çünkü ve bu imkansız
tuzlu kahve yapıp da içmesini beklemek, herkesin pür dikkat izlemesi, bu anların videoya alınması... aşırı samimiyetsiz. ben kahvesine tuz atmadım.
Bir de insanlarin bundan cok keyif alip gulup cok eglenmesi .Offf
Benim ki eglence anlayisim cok kıt ,milletinki mi asiri siradan anlamadim.
bi de tuza ek biber, baharat vs koyuyolar. hatta bu nedenle gıda zehirlenmesi geçiren bi damat olmuştu. bana çok anlamsız geliyor yani, ben evleneceğim insanı neden zor durumda bırakayım ki.
Bencede çok saçma hatta bir isteme gününde Damad ölmüş o içine katılan katkılar yüzünden kimseyi dinlemeyin kat kat dıyenler Damadın renkten renge gırmesını ve bu sayede gülüşmek dalga geçmek için istiyorlar bence sen kendi vicdanin sana neyi söylüyorsa onu yap pişman olmazsınMerhaba bayanlar
önümüzde ki cuma günü isteme ve yüzük takma olacak,
damat adayının kahvesine aburcubur şeyler katıyorlar ,ben katmak istemiyorum çok saçma buluyorum,ama kuzenlerim ,teyzem ,yengem filan olmaz adettendir içmezde bırakırsa seni gerçekten sevmiyordur filan diye başımın etini yediler.ama istemiyorum yaa.zaten acıya filan aşırı hassa dili şişiyor.
ve kendisi rica etti elinden zehir olsa yerim ama o kadar kalabalık ortamda beni zor duruma düşürme,sonra ne versen yerim dedi.
eğer katarlarsa sevgilime vermemeyi düşünüyorum ama o ortamda nasıl olacak.
Tabi ki sözden, nişandan dönülebilir madem siz de düğün günü eşinizin tahammülsüzlüğünü fark ettiniz hem de tuzlu kahve seramonisinden daha elle tutulur bir şekilde o zaman neden vazgeçmediniz?Belki damat hah tamam oldu bu iş daha da caymaz deyip olmayacak bir tepki verecek... nişan söz bozulmayacak şeyler mi ki, vazgeçen olmuyor mu...
Bir fincan fazla yapin tadi normal olani uzatin nisanliniza. Ayrica tavrinizi net belirtin kahve yapilitlen yanlarinda olun koydurmayin. Bence de cok sacma bir adet 7 yil once istendim ve bende kocamin kahvesine koymamistim hatta cok az miktar sut katmistim hala söyler eşim ve ailesi istemedeki o kahven ne lezzetliydi diyeMerhaba bayanlar
damat adayının kahvesine aburcubur şeyler katıyorlar ,ben katmak istemiyorum çok saçma buluyorum,ama kuzenlerim ,teyzem ,yengem filan olmaz adettendir içmezde bırakırsa seni gerçekten sevmiyordur filan diye başımın etini yediler.ama istemiyorum yaa.zaten acıya filan aşırı hassa dili şişiyor.
ve kendisi rica etti elinden zehir olsa yerim ama o kadar kalabalık ortamda beni zor duruma düşürme,sonra ne versen yerim dedi.
Tuzlu kahveden değil tabii ki lütfen biraz mantık. Naz çekmeyen, hoşgörü seviyesi düşük bir erkek. İsteme günü acı kahveye ne tepki verirdi mesela merak ediyorum. Belki ona da surat asardı da bana bir fikir verirdi böyleceTuzlu kahve icinler pamuk gibi mi oluyor ? Yani esinizin dugun gunu asiri stresi (ki cok normal) ve o gunluk size karsi tahamulsuzlugunu tuzlu kahveden mi cikarim yapacaktiniz ? Yapmayin Allahaskina biraz mantik.
Çünkü tuzlu kahveyi geçeli çok olmuştuTabi ki sözden, nişandan dönülebilir madem siz de düğün günü eşinizin tahammülsüzlüğünü fark ettiniz hem de tuzlu kahve seramonisinden daha elle tutulur bir şekilde o zaman neden vazgeçmediniz?
Merhaba bayanlar