Nişan,kahveye tuz biber katma olayı

Ne adeti Allah aşkına. Çok eskiden kızlar gelen görücüleri beğenmez ve ya da sevdikleri başka biri varsa istemediklerini belirtmek için kahveye tuz atarak o şekilde mesajı verirlermiş. Olay bu...

Bazı adetlerimiz cidden çok saçma ben yapmadım aci vs olayını gayet iyi giden bı evliliğim var

Nişanım oldu arkadaşlar iyi dilek mesajı yazan herkese teşekkür ederim.

Annem teyzemlerle konuşmuş biraz tavır yapmışlar,düğüne beklemesin o zaman bizi diye,bende ha fazla ha eksik diye kapattım teyze kapısını,eşimin sağlığından daha mı değerli sanki.

kahveleri 2 elden abimin eşiyle yaptık tüm kahvelerin yanına lokumda koyduk,nişanlımın kahvesinide normal yaptım.içerken yüzüne baktım tereddüt etmeden rahatça içti kahvesini.

sonra teşekkür etti,biliyordum birşey katmıyacağını güvenimi kırmadığın için sana olan sevgim binlerce kat daha arttı diye

velhasılı tatsızlık çıkmadan bu safhayıda atlattık ,allah nasip ederse temmuzun ilk haftası nikah,2. haftası düğünü yapmayı düşünüyoruz.

Sırf bundan dolayı, düğüne gelmeyecek teyzeye söyleyecek söz bulamıyorum.
Bu kadar ego, evlerden ırak.
Allah mutluluğunuzu daim etsin.

O nasıl teyzeymiş öyle. Tavrını çok garipsedim

Bu aslında gelen damat adayını Istemiyorum demekmiş ve tek damada yapilmazmis eskilerde ama biz yeni nesil herşeyin suyunu çıkardığımız için bunu da örf adet olmazsa olmazlar arasına koyduk. Ama biri bu tuzlu kahve yüzünden vefat etmişti google yaz çıkar.

Ben dıyordum kı ne bulursam atarım vs vs.Ama o gun gelınce "annem damadıma sekerlı kahve yapın agzının tadı hıc bozulmasın" dedı.Canım annem yaaa o herseyın en ıyısıını ve guzelını bılır.O yuzden ıkısı ana ogul gıbıler.Masallah Masallah darısı basınıza.Sımdıden mutluluklar dılerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…