• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişan için müzik(yorum yapmadan geçmeyin)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

_Elifceee_

Guru
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
260
4
318
İstanbul
Kızlar nişanım salonda olcak ama giriş müziği ve dans müziği farklımı oluyor acaba tam olarak bilmyorum da yani giriş müziği çalarken birden kesip dans müziğimi çalıyor bide pasta müziği ne olmalı kızlar??Yardımlarınızı bekliyorum

cnm giris müzigini biz titanic sectik :) böle sakince giris yapalim dedik. Ilk dans sarkimiz da bizim sarkimiz olucak (Sen Asksin Hakan Yesilyurt) ve Pasta kesildiyinde hareketli bir müzik istyoruz henüz secemedik :))

Ugur arslan su gibi :) bu bizim ilk dans müzigimiz pasta keserken de hareketli bişey çalarız sanırım :D evde olcagı için giriş müzigi olmucak:37:

Benimde 2 gün önce salonda oldu nişanım. Giriş müziği ve dans aynı oldu meşale eşliğinde girdik heyecandan uçuyorum sandım çok tuhaf duygular ama takı töreninde kendime geldim epey uzun sürdü,sakinleştim:) Pasta müziğimiz tarkan-aşk tı. Tavsiyem dans için un historia de amor, diego torres - la ultima noche,goran karan-stay with me,fikrimin ince gülü - sema ekho,james blunt - you are beautiful,leman sam ümit sayın aşkımdan vazgeçme. Pasta için gökçe napardım bilmem,kayahan büyük aşkım,çelik nazına ölüyorum,hadise evlenmeliyiz.Pasta için daha cıvıl cıvıl,neşeli yaza ve formata uygun şarkılar keyifli olur.Hayırlı olsun:)

Back