• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan hediyesi mi altin mi?

Yok zaten takı gibi bisi alirsam onu herkesin icinde kiza takmam. Daha sonra bi kutuda kendisine veririm

Evet bence dugunde falan olabilir bunlar. Ama nisan icin hediye alirsam eger birazdaha manevi degeri olan bisey olsun istiyorum. Yani elektronik ev esyasi gibi degil. Ama dugun hediyesi olarak cok mantikli tesekkr ederim

ben tam tersini düşündüm

nişanın manevi ölçüsü azdır

yani evlenecek kıza takı takılır satar çeyiz yapar aamç budur

düğün aşamasına kadar öyle küçük eşyasını vs almış olur

sonra insanlar evlendikten sonra gidip çaydanlık takımı alıyor gelinlerin evinde 10 takım çaydanlık oluyor

ha bu arada belki nişan düğüne dönmeyecek o nednele çok da anlam yüklememek lazım hediyesine de

Tam tersi daha iyi olmazmı. Yani düğün daha buyuk bi merasim ya ceyregi orda takmak daha uygun olmaz mi?

Evet buda guzelmis veya buratz bisey olabilir. Ceyrek fiyatina bulabilir miyim o zaman bu tarz kolyeler

Evet hediye icinde ceyrek fiyatina biseyler alirim alirsam. Ama iste ceyregi herkes takiyo zaten. Ben yakin arkadasi olarak daha anlamli bisiler mi hediye etsem diye dusundum. Ay kafam cok karisik:110:

Çok yakın arkadaşsa düğünde çeyrek az kaçar zaten
Nişanda çeyizine bir şeyler al, düğünde yüzük falan akılda kalacak bir şey olsun

ben tam tersini düşündüm

nişanın manevi ölçüsü azdır

yani evlenecek kıza takı takılır satar çeyiz yapar aamç budur

düğün aşamasına kadar öyle küçük eşyasını vs almış olur

sonra insanlar evlendikten sonra gidip çaydanlık takımı alıyor gelinlerin evinde 10 takım çaydanlık oluyor

ha bu arada belki nişan düğüne dönmeyecek o nednele çok da anlam yüklememek lazım hediyesine de
Evet haklisiniz ama bizde dugunde ve nisanda takilan takilara dokunulmaz. Evlendikten sonra hepsi gelin ve damada verilir.

Nisanda gerek var mi hediyeye bilemedim. Cunku bizim cevremizde herkes dugunde altin takar para takar filan nisanda hediye duymadim vallahi . Bence nisanda degil de sen dugunde altin tak hep ismi altin olur degeri belli olur hemde ihtiyaci olan birseyde kullanir :bicak:

Bence çeyrek altın tak. Evinin eşyası rengi falan belli değildir henüz alacakların uyumsuz olabilir beğenmeyebilir falan. Ama altını bozdurup kendi zevkine göre birşeyler alabilir.

Kızlar bana bi fikir verir misiniz ya? 10 gün sonra yakin arkadaşımın (ayni zamandada akrabam olur) nişanı var ve benim evlenen ilk arkadaşım olacak o yuzden bu konuda tecrubesizim biraz. Hediye olarak sizce ne olur. Ceyrek Altin takabilirim. Ama yakin arkadasim ya boyle yine çeyrek altin fiyatında baska bi hediye mi alsam acaba. Hatira olmasi acisindan. Daha once hic bi arkadasim evlenmedi bu ilk. O yuzden de hic boyle nisan dugun hediyesi vs. Almadim. Yardım edin lutfen.
Not: bu arada bende evliyim
nişana hediye düğüne altin tak tamamdir:));
mesela nişana küçük bir hediye alabilirsin. diyelim kahvaltı takımı felan.. yada başka bişey..
kahvaltı takımlar var bakin:)
http://www.hepsiburada.com/keramika...takimi-seti-p-MTKERAASKYIL?magaza=Hepsiburada

Kızlar bana bi fikir verir misiniz ya? 10 gün sonra yakin arkadaşımın (ayni zamandada akrabam olur) nişanı var ve benim evlenen ilk arkadaşım olacak o yuzden bu konuda tecrubesizim biraz. Hediye olarak sizce ne olur. Ceyrek Altin takabilirim. Ama yakin arkadasim ya boyle yine çeyrek altin fiyatında baska bi hediye mi alsam acaba. Hatira olmasi acisindan. Daha once hic bi arkadasim evlenmedi bu ilk. O yuzden de hic boyle nisan dugun hediyesi vs. Almadim. Yardım edin lutfen.
Not: bu arada bende evliyim
ceyrek al paraya ihtiyacı olur ama yakın samımı ark demıssın kalıcı bir hediyede olur

Bana arkadaşlarım nikahtan önce ufak tefek hediyeler almışlardı,nikahta altın taktılar.Ben de hep öyle yaparım.

Nişan da genelde düğüne gelemeyecek olan akrabalar ve aile büyükleri altın takarlar.
Yani kv kp gibi büyükler.
Hem nişanda hem düğünde takmak zorunda değilsiniz yani.
Altın kolye almak isterseniz de çeyrek fiyatını geçebilir ben geçenlerde çok minik bi kolye sormuştum 300civarı falandı ki baya minik bi kolyeydi yani.
Düğünde çeyrek takarsınız daha sonra evine giderken de yine şık güzel bi hediye alabilirsiniz ev hediyesi olarak.
Ama yok ben illa elim boş gidemem diyorsanız da ufak bi ev hediyesi alabilirsiniz şık bi tablo gibi ne bileyim şık bi vazo olabilir belki ya da ikisinin fotoğrafını biraz büyükçe çıkarttırıp şık bi çerçevede hediye edebilirsiniz.
İlla takı diyorsanız da altın gibi görünen çok güzel gümüş kolyeler var onlardan alabilirsiniz çok şık duruyor.
Ama bütçem çok diyorsanız altın alın tabi ki.

Bence gidin guzel bir esofman, pijama, ev terligi, gunluk corap, uclu pijama takimi gibi ele gelen olsada fazlasi olmayan ceyizinde kendine kullanabilecegi bisey alin. Ceyiz hediyesi bilemezsiniz sorsanizda soyleyemeyebilir, kendi kiyipta guzel bir pijama ya 150 200 tl veremez
Bende on bes gun sonra evleniyorum ve boyle bir hediyeye sevinirdim
Bana nisanimda arkadaslarim cok taki takti, ertesi gun bilezige cevirdim ev alirken pesinat yapicam nisanlim aileme ailem bize birakti. Altinda olur, cok guzel olur, karar sizin. Ben cok ugrastim didindim arkadaslarim ceyiz destegi gibi dusundu.

ben ıhtıyacı olan ne var onu sordum
bana ıclerınden en uygun gelenını sectım onu aldım
ceyızınde mutfak robotu olur nevresım takımı olur bırsey eksıkse alabılırsınız

banada yakın arkadasım şık catal kasık setı almıstı mesela

Düşünsenize size ark hediye alıyor çok şık pahalı bi kolye içinde ikinizin resmi anam yaşayamam bı acıyı:KK59:

Bence gidin guzel bir esofman, pijama, ev terligi, gunluk corap, uclu pijama takimi gibi ele gelen olsada fazlasi olmayan ceyizinde kendine kullanabilecegi bisey alin. Ceyiz hediyesi bilemezsiniz sorsanizda soyleyemeyebilir, kendi kiyipta guzel bir pijama ya 150 200 tl veremez
Bende on bes gun sonra evleniyorum ve boyle bir hediyeye sevinirdim
Bana nisanimda arkadaslarim cok taki takti, ertesi gun bilezige cevirdim ev alirken pesinat yapicam nisanlim aileme ailem bize birakti. Altinda olur, cok guzel olur, karar sizin. Ben cok ugrastim didindim arkadaslarim ceyiz destegi gibi dusundu.
Çok mantıklı valla pijama eşofman 50tane olsa 50si de giyilir yani asla gereksiz olmaz.Ben de çok sevinirdim böyle bi hediyeye.

Bana arkadaşlarım çaycı almıştı.
Eşimin arkadaşları büyük bir duvar aynası ki çokk beğendim.
Böyle değişik ev gibi ekmeklikler var çok güzel oluyor.
Günlük kullanım için böyle tatliş çatal kaşık bıçak takımları var benekli falan rengarenk öyle bir şeyler alabilirsin.
Takı toka kolye falan alma bence her gördüğünde seni hatırlayacağı bir şey al

Canım ben yakın zamanda arkadaşıma nişan için
hediye sepeti hazırladım :)
Vücut losyonu, vücut kremi ve nemlendirici içeren
3 lü bir set. Ayrıca el kremi. Ev ayakkabısı, evde giymesi için şort penye takım,
ince çorap, ayrıca
pantolon çorabı, havlu, el havlusu.. gibi...

Güzelce süsledim püsledim herkes bayıldıı yada bayılmış gibi yaptı :d
Gibi yapmış olsalardı anlardım herhalde
bence gerçekten bayıldılar :sus:

Canım ben yakın zamanda arkadaşıma nişan için
hediye sepeti hazırladım :)
Vücut losyonu, vücut kremi ve nemlendirici içeren
3 lü bir set. Ayrıca el kremi. Ev ayakkabısı, evde giymesi için şort penye takım,
ince çorap, ayrıca
pantolon çorabı, havlu, el havlusu.. gibi...

Güzelce süsledim püsledim herkes bayıldıı yada bayılmış gibi yaptı :d
Gibi yapmış olsalardı anlardım herhalde
bence gerçekten bayıldılar :sus:
Ay cok guzelmis buda :)

Back
X