• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan hediyesi mi altin mi?

DisTurBia

Guru
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
1.055
134
363
Istanbul
Kızlar bana bi fikir verir misiniz ya? 10 gün sonra yakin arkadaşımın (ayni zamandada akrabam olur) nişanı var ve benim evlenen ilk arkadaşım olacak o yuzden bu konuda tecrubesizim biraz. Hediye olarak sizce ne olur. Ceyrek Altin takabilirim. Ama yakin arkadasim ya boyle yine çeyrek altin fiyatında baska bi hediye mi alsam acaba. Hatira olmasi acisindan. Daha once hic bi arkadasim evlenmedi bu ilk. O yuzden de hic boyle nisan dugun hediyesi vs. Almadim. Yardım edin lutfen.
Not: bu arada bende evliyim

Nişanlanan hiç bi arkadaşıma hediye almadım evlenirken bişeyler takılıyor zaten nişanda gerek yok bence ama benim içimden geliyor dersen bence altın yerine nişanlısıyla ileride evinde kullanabileceği güzel bi hatıra alabilirsin. Düğünde zaten yapılıyor bişeyler

Çeyrek takın. Evlilik hazırlığında daha makbule geçer. Evini dizerken çok istiyorsanız eksik bir şeyini alırsınız bence.

Kızlar bana bi fikir verir misiniz ya? 10 gün sonra yakin arkadaşımın (ayni zamandada akrabam olur) nişanı var ve benim evlenen ilk arkadaşım olacak o yuzden bu konuda tecrubesizim biraz. Hediye olarak sizce ne olur. Ceyrek Altin takabilirim. Ama yakin arkadasim ya boyle yine çeyrek altin fiyatında baska bi hediye mi alsam acaba. Hatira olmasi acisindan. Daha once hic bi arkadasim evlenmedi bu ilk. O yuzden de hic boyle nisan dugun hediyesi vs. Almadim. Yardım edin lutfen.
Not: bu arada bende evliyim

eksik bir eşyasını alabilirsin o daha mantıklı

Nişanda pek takı olmaz sadece aileden isteyen takar.Hediye almak daha mantıklı, bunun birde dügünü var.Nişan tepsisi yaptırabilirsiniz, almamış ise.

Arkadaslara nisan hediyesi yada altin takma adeti yok ,nisan bu sonucta dugune yaparsiniz ,
Ayrica sizin nisanizda ne takti bu arkadasiniz

İlla hatıra kalsın dicekseniz yüzük olabilir..
Nasil bi yuzuk mesela. Simdi nisanda kardi taraf kayinvalidesi falan birsuru taki takar bilezik falan. Benimki biraz abes kacmaz mi?

Çeyreği düğünde takarsın.
Hediye diyorum.
Nasil bi hediye. Fikir lazim bana. Kizlar daha detayli lutfen. Fikrinize cok ihtiyacim var. Nasil bi hediye alabilecegim hakkinda bi fikrimde yok :eek:

Nasil bi yuzuk mesela. Simdi nisanda kardi taraf kayinvalidesi falan birsuru taki takar bilezik falan. Benimki biraz abes kacmaz mi?

Nasil bi hediye. Fikir lazim bana. Kizlar daha detayli lutfen. Fikrinize cok ihtiyacim var. Nasil bi hediye alabilecegim hakkinda bi fikrimde yok :eek:

E ABES kaçarsa kaçsın canım
Hediye bu sanki kv takacak
Arkadaşınız neticede bence bu düşünüp takmanız bile incelik daha bunun düğünü var.
Ki bana kalsa nişanda birşey takmam,düğünü beklerim

Benim yakın arkadaşım doğum hediyesi olarak

206522570_tn30_0.jpg

Böyle ufak yaklaşık çeyrek altına tekabül eden kolye ucu almıştı.
Dilerseniz böyle ufak bir hediye yapabilirsiniz.

Veya farklı birşey. Seçenek çok.
Çeyrek altın da alabilirsiniz ama dediğiniz gibi akılda kalacak birşey isterseniz bu tarz birşeyde olur.

Imkanin varsa hediye icinde ayni harcamayi yapacaksan kesinlikle ceyrek tak derim.

nişanda sadece anne ya da baba takı takar benim bildiğim, hiç nişanda arkadaşın bişey taktığını görmedim. ayrıca ev hediyesi de evlenince alınır bana göre. o size nişanda bir takı taktı mı? o yüzden mi takmak istiyorsunuz?

bu arada takıyla ilgili şunu demek istiyorum, çeyrek mi taksam ya da onun degerinde hediye mi demişsiniz ya, isterseniz çeyreğin üç katı değerinde bir hediye alın, altın kadar göze gelmez. bence altın en degerlisi.

Çeyrek takın. Evlilik hazırlığında daha makbule geçer. Evini dizerken çok istiyorsanız eksik bir şeyini alırsınız bence.
Tam tersi daha iyi olmazmı. Yani düğün daha buyuk bi merasim ya ceyregi orda takmak daha uygun olmaz mi?

Benim yakın arkadaşım doğum hediyesi olarak

206522570_tn30_0.jpg

Böyle ufak yaklaşık çeyrek altına tekabül eden kolye ucu almıştı.
Dilerseniz böyle ufak bir hediye yapabilirsiniz.

Veya farklı birşey. Seçenek çok.
Çeyrek altın da alabilirsiniz ama dediğiniz gibi akılda kalacak birşey isterseniz bu tarz birşeyde olur.
Evet buda guzelmis veya buratz bisey olabilir. Ceyrek fiyatina bulabilir miyim o zaman bu tarz kolyeler
Imkanin varsa hediye icinde ayni harcamayi yapacaksan kesinlikle ceyrek tak derim.
Evet hediye icinde ceyrek fiyatina biseyler alirim alirsam. Ama iste ceyregi herkes takiyo zaten. Ben yakin arkadasi olarak daha anlamli bisiler mi hediye etsem diye dusundum. Ay kafam cok karisik:110:

kesinlikle çeyrek takmalısın sonra arkandan aaaa gelinin en yakın arkadaşı bir çeyrek takmadı arkadaşınızın annesi gördün mü arkadaşını bir çeyreği sana çok gördü bu nasıl arkadaş gibi yorumlara maruz kalabilirsiniz

Nişan da bizde de aile ya da arkadaşlar takı takmazlar . Ama illa almak istiyorsanız hoş bir künye ya da kolye güzel olur

Back
X