• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nişan hazırlıklarım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
lavanta vardı aslında normalde bunun paketinde ben şeker istedim arkadaşlardan gördüğüm lavanta hiç kokmuyor kurumuş çöp olmuş koyuyorlar resmen tülün içine :( bunun siparişini de internetten verdim korktum açıkçası benimki de kötü olur diye ama badem şekerini kimse açıp da yemiyor zaten kötü de olas sorun olmaz diye düşündüm :D

sen bilirsin tabikide ama :) ben de 2-3 ay önce lavantalı yaptırdım gerçi biz sözü ertelediğimiz için henüz dağıtmak nasip olmadı ama onları poşetledim hala geldiği ilk gün ki gibi güzel kokuyorlar :34:

çarşamba, perşembe, cuma ve CUMARTESİİİİ
kızlar 3 gün kaldı hem sevgilimi görcem, hem aileler ilk defa biraraya gelicek hem de nişanımız olacak çok heyecanlıyım

Allahım inşallah çok güzel geçer bir sorun olmaz amin

Ayy tatlım aynen benimkinede perşembe cuma cumartesi veee pazarrr nişan inş çok güzel geçer canım mutluluğun daim olsun allah tamamına erdirsin rabbim utandırmasın bizi benim nişan baya kalabalık olucak yaptıklarımın hepsini yayınlıcam ama topiğimi nasıl açacağımı bilmiyorum bende şeker minik hediyelikler yaptım güzel oldular sadece müziğim kaldı ayarlanacak oda oldumu tamamdır şimdiden sana iyi eğlenceler ,mutluluklar

canım pastana bayıldım. acaba nerden sipariş verdin?

canım pembe pastayı diyosan onu feysbuktan pastanem diye ararsan çıkan bayana sipariş edecektim (adana'dayım yalnız ben o bayan da adana'da) sonra iki katlı olduğu için servisi zor olur diye düşündük bir de annemler falan çocuksu dediler :D ben de nette dolaşırken diğer fotoğraftaki yeşil üstü pembe güllüyü gördüm o da çok hoşuma gitti daha ağır bi model diye onu sipariş ettim mado'ya.

yarın büyük gün dua edin benim için güzel geçsin şu iki gün. iki taraf birbiriyle ilk defa tanışacak hem isteme hem nişan olacak bir aksilik çıkmadan ağız tadıyla geçsin inşallah. dua edin lütfen :16:

Tatlım nişanın hayırlı olsun allah tamamına erdirsin nasıl geçti nişanın ayrıntıları fotoğraflarını bekliyorum benim nişanda çok güzel geçti en kısa sürede topiğimi açıcam

Tatlım nişanın hayırlı olsun allah tamamına erdirsin nasıl geçti nişanın ayrıntıları fotoğraflarını bekliyorum benim nişanda çok güzel geçti en kısa sürede topiğimi açıcam

ben de senle kevok'a sorcaktım tam nasıldı nişanınız hayırlı olsun diye :D yazdım zaten ocakta nişanlanacaklar topiğine :D

ben pek bi şe anlamadım valla o gün çok yorgun ve uykusuzdum sabah 7de indi bizimkilerin geldiği uçak ben de 6da uyanmak zorunda kaldım sonra da koşuşturmayla çok yoruldum tam berbat geçiçek ne haldeyim derken saçımı yaptırdım üstümü giyindim makyajımı yaptım kendime geldim :D

sonrası da güzel oldu çok şükür. bizimkinde müzik falan yoktu. istem oldu, kahve içildi, yüzük takıldı, pasta kesildi, şeker dağıttım, çikolataları dağıttım fotoğraf çektirdik herkesle sonra da dağıldı zaten millet ama güzeldi ya bneim istediğim gibi oldu herşey çok şükür. sizlerin haberlerinizi de bekliyorum fotoğraflarla birlikte.

hepimizinki hayırlı uğurlu olsun allah mutlu etsin inşallah kızlar :)

Son düzenleme:
kızlar selam herkese

nişanı atlattık çok şükür nişanlım da bugün gitti. hatta şu an hala uçakta ben de onu beklerken buraya yazayım dedim. fotoğrafları yükleyemiyorum çünkü çok büyük nasıl küçültüleceğini de bilmiyorum artık nişanlım onları ayarlayınca nişan fotoğraflarından çiçeğimi, pastamı, şekerlerimi, sepetimi, yastığımı, çikolatamı eklerim :D tek tek yazıyorum ki eklerken unutmayayım :D

hatta merak edenler olursa kıyafetimi ve saçımı da ekleyebilirim :D

az önce bohçamı çektim kızlar ama nişan anında bohçalar açıldığı için açılmamış hali yok malesef :( bizim karşı tarafa yaptığımızı da çekemedim :( bana gelenleri yükleyeyim bari söylerim fotoğrafını çeker gönderirse bizim verdiğimizi de eklerim.

bohçam tahminimden çok çok daha güzeldi bu arada :nazar: kayınvalideciğim sağolsun

terliklerim
$31012012260.jpg

çamaşırların olduğu bohça. çıtlıçıtlı atletler, atlet takımı, çamaşır takımı, çoraplar, pijama takım ve 6'lı takım vardı içinde
$31012012261.jpg $31012012262.jpg $31012012263.jpg $31012012264.jpg $31012012265.jpg $31012012267.jpg

havlu seccade ve pike takımının olduğu bohça
$31012012268.jpg $31012012269.jpg $31012012270.jpg $31012012271.jpg

ve nişanlımın kuzeninin hediyesi

bayıldımmmm

$31012012259.jpg

benim nişanda bu hafta sonu :18: SENİNKİ GÜZEL GEÇMİŞ ARTIK DARISI BENİM BAŞIMA:16::16::16:

ALLAH MUTLULUĞUNU DAİM ETSİN :3:

benim nişanda bu hafta sonu :18: SENİNKİ GÜZEL GEÇMİŞ ARTIK DARISI BENİM BAŞIMA:16::16::16:

ALLAH MUTLULUĞUNU DAİM ETSİN :3:

saol canım inşallah çok güzel geçer seninki de

önemli olan insanın içine sinmesi. ben nişanımdan, saçımdan. pastamdan kıyafetimden bohçamdan her eşyimden memnun kaldım,hepsi içime sindi. önemli olan da o. kimseyi dinleme önemli olan sensin senin nişanın sen mutlu ol yeter :34:

nısanlanan arkadaslar bohcalarını paylasında bızde bakalım ona göre hazırlayalım fıkrımız olusunn yaa amaaaaa:) lutfen hepınzı opuom:)

Back