• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nişan hazırlıklarım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Hayirli olsun canim :nazar:
Sembolik amacli oldugu icin bence tam ideal bir hazirlik olmus :)

saol canım az ama öz olsun istedim. tabii geleneksel bazı şeyleri de koyacağım seccade vs gibi ama çok fazla bir şeyler almak istemiyorum. zaten biz kendimize de alıyoruz evlenince kullanmak için çamaşırdı pijamaydı. bizde pek yapılmıyordu ama ben çok isteyince böyle bir şey yapmaya karar verdik

Canım çokkk güzel olmuş, Ama bir gömlek birde kravat alıp koyarsan güzel olur zengin görünür bohçan cüzdan kemer almamışsın sanırım onlarda olabilir, gerçi çok ıvır zıvırla doldurmaya gerek yok tabii, Ama polonun gömlekleri bide kotonun kravatları çooooooook muhteşem istersen bi bak, ben nişanlıma aldım, çokk beğendi..

evet kutu içinde gömlek kravat kol düğmesi takımlar oluyor ya damatta sararda falan onlardan da alıcam, aklımda. cüzdanla kemeri doğumgününde almıştım daha hiç kullanmadı gibi bi şey iş yerinde takım giymediği için. yine de bakarım canım beğendiğim bir şey olursa alırım tabii neden olmasın

çok güzel heyecanlar
herşey istediğiniz gibi olur ağız tadıyla geçer inşallah

Allah tamamına erdirsin

pasta ve kurabiyeleri çok beğendim

evin içinde olacağı için kıyafetinizde hoş bence

şimdiden hayırlı olsunn :16:

bende yeni üye oldum böyle şeyleri görünce insanın heyecanın paylaşıldığını hissettim açıkçası. Benimde söz nişan birlikte 29 ocakta olacak inş. erkek arkadaşım ve ailesi Anlara'da
senin yine her şeyin hazır maşallah bende bir şey yok daha bakalım nasıl olacak. Her şeyin çok güzel bu arada Allah tamamına erdirsin.

çok güzel heyecanlar
herşey istediğiniz gibi olur ağız tadıyla geçer inşallah

Allah tamamına erdirsin

pasta ve kurabiyeleri çok beğendim

evin içinde olacağı için kıyafetinizde hoş bence

şimdiden hayırlı olsunn :16:

teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla kazasız belasız atlatırız nişanı da düğün telaşına başlarız artık :) allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

bende yeni üye oldum böyle şeyleri görünce insanın heyecanın paylaşıldığını hissettim açıkçası. Benimde söz nişan birlikte 29 ocakta olacak inş. erkek arkadaşım ve ailesi Anlara'da
senin yine her şeyin hazır maşallah bende bir şey yok daha bakalım nasıl olacak. Her şeyin çok güzel bu arada Allah tamamına erdirsin.

teşekkür ederim. ben biraz telaşlıyımdır hiç bir şeyi son dakikaya bırakmak istemem ama işte ailemden ayrı yaşadığım için ve yaşadığım yerde imkanlarım olmadığı için ancak bu kadar yapabildik. inşallah kalan hazırlıkları da 20 ocaktan sonra tamamlıycaz.

sen de merak etme biraz koşturacaksın ama zaten toplamda 2 3 günlük iş bu. işin başında olduktan sonra en fazla 3 günde her şeyin hallolur. senin nişanın da hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin. kk'ne hoşgeldin bu arada :)

maşallah maşallah Nazar
Hayırlı olsun canm Allah bahtiyer etsin, benimde ocakta nişanım olacak, karşı tarafın isteği üzerine bizde bohça yapmaya karar verdik.. içeriğin ideal olmuş bence ben çok beğendim. pijama takımını kaça aldın canm aldıklarının fiyatlarını yazar mısın ortalama ne kadar tutacak böyle bir bohça merak ediyorum. Pierre cardin 3 lü rob sordum ben 180 lira dediler, ayrıca takım halinde satılan damat setleri var efendime söyliyeyim içerisinde pijama takımı terliği kemer cüzdan 1 adet gömlek kravat iç çamaşırı çorap ve parfümü olan, bunlardan alsam nasıl olur ki ayrı ayrı almak yerine

maşallah maşallah Nazar
Hayırlı olsun canm Allah bahtiyer etsin, benimde ocakta nişanım olacak, karşı tarafın isteği üzerine bizde bohça yapmaya karar verdik.. içeriğin ideal olmuş bence ben çok beğendim. pijama takımını kaça aldın canm aldıklarının fiyatlarını yazar mısın ortalama ne kadar tutacak böyle bir bohça merak ediyorum. Pierre cardin 3 lü rob sordum ben 180 lira dediler, ayrıca takım halinde satılan damat setleri var efendime söyliyeyim içerisinde pijama takımı terliği kemer cüzdan 1 adet gömlek kravat iç çamaşırı çorap ve parfümü olan, bunlardan alsam nasıl olur ki ayrı ayrı almak yerine

o pierre cardin 3lü takımı 150'ye almıştık. canım o kutulardan iyi bir matkaysa al ben bi tane gördüm o kutulardan markası damat mı neydi. bildiğimiz damat değil tabii ki :) dandik bi şeydi her şey dahil 100 dedi adam ama çok kötüydü. yani alabilirsin tabii eğer onlar da sana ucuzuna kaçacaksa sen de onlara al :) ama onlar iyi bi şeyler alıcaksa ne idüğü belirsiz markalar ayıp olabilir. onlar bana her şeyi istediğim gibi alıyorlar pierre cardin olsun la senza olsun ben de denk bi şeyler almak istedim bunları aldım

o pierre cardin 3lü takımı 150'ye almıştık. canım o kutulardan iyi bir matkaysa al ben bi tane gördüm o kutulardan markası damat mı neydi. bildiğimiz damat değil tabii ki :) dandik bi şeydi her şey dahil 100 dedi adam ama çok kötüydü. yani alabilirsin tabii eğer onlar da sana ucuzuna kaçacaksa sen de onlara al :) ama onlar iyi bi şeyler alıcaksa ne idüğü belirsiz markalar ayıp olabilir. onlar bana her şeyi istediğim gibi alıyorlar pierre cardin olsun la senza olsun ben de denk bi şeyler almak istedim bunları aldım
Nazar yazıncaa niye boncuğum çıkmamış yahu
canm sette pierre cardin ve batista markaları var 240 liradan başlıyor fiyatı diğerini hatırlamıyorum ama tek rob takımı 180 olunca kafalar karışıyor, setteki gömlekler falan çok kaliteli değil sanırım bundan kaynaklanıyor. onlar ne alacaklar ne yapacaklar hiç bilmiyorum ayrı illerdeyiz beraber çarşı yapma şansımız olmayacak, öyle konuşulmadı da ne istersin falan gibisinden, sadece ailesi geldi tanıştılar ocak ayında çiçeğimiz çikolatamızla bir gün gelip isteriz ertesi gün nişan takarız deyip gittiler :9:

Nazar yazıncaa niye boncuğum çıkmamış yahu
canm sette pierre cardin ve batista markaları var 240 liradan başlıyor fiyatı diğerini hatırlamıyorum ama tek rob takımı 180 olunca kafalar karışıyor, setteki gömlekler falan çok kaliteli değil sanırım bundan kaynaklanıyor. onlar ne alacaklar ne yapacaklar hiç bilmiyorum ayrı illerdeyiz beraber çarşı yapma şansımız olmayacak, öyle konuşulmadı da ne istersin falan gibisinden, sadece ailesi geldi tanıştılar ocak ayında çiçeğimiz çikolatamızla bir gün gelip isteriz ertesi gün nişan takarız deyip gittiler :9:

canım o zaman sen bekle gelecekleri vakit yaklaştığında sevgilinle konuş bence. sor bohça yapacaklar mıymış ne koyacaklarmış söyler o. biz de ayrı şehirlerdeyiz. iki taraf da denk olmasını istiyor ne eksik ne fazla. aslında anne babalar için çok önemli değil de nişana akraba eş dost geldiğinde laf olmasın maksat. batista iyi bir marka ama biliyorum pierre cardin zaten biliniyor. maddi durum da önemli ve biraz da bohça işi size nasıl geliyor ne düşünüyorsunuz o en önemlisi.

bizim için tatlı hoş bir hatıra olsun maksat. yoksa topikte görüyorum 4 5 bin liralık bohça hazırlayanlar var. ayakkabılar, çantalar, salon takımı dantelleri, nevresimler neler neler... bizde hem öyle şey olmaz hem de bana garip geliyor o kadar para harcamak bohça için:53:

Bencede ne o öyle 4 5 milyarlık bohçamı olur herkes kesesine göre cimrilik yapmadan, karşı tarafı yolmadan elinden geldiğince almaya çalışır benimkinin ailesi tek taş (pırlanta istedim) alyans birde kelepçe tarzında biraz kalın bilezik istedim bu kadar benim ailem ne takacak onu bilmiyorum bide beğendiğim nişanlık modellerini yayınlıcam hiç yapmadım nasıl oluyor. diktirmek istiyorum kaça dikerler acaba bir yere sordum 300 civarı dedi yinede başka yerlere bakmadan karar vermedim

Bencede ne o öyle 4 5 milyarlık bohçamı olur herkes kesesine göre cimrilik yapmadan, karşı tarafı yolmadan elinden geldiğince almaya çalışır benimkinin ailesi tek taş (pırlanta istedim) alyans birde kelepçe tarzında biraz kalın bilezik istedim bu kadar benim ailem ne takacak onu bilmiyorum bide beğendiğim nişanlık modellerini yayınlıcam hiç yapmadım nasıl oluyor. diktirmek istiyorum kaça dikerler acaba bir yere sordum 300 civarı dedi yinede başka yerlere bakmadan karar vermedim

canım mesaj yazdığın panelde insert image yazan bir kutucuk varsa ordan ekleyebilirsin yoksa o paneli değiştirmen lazım ama nerden olduğunu unuttum :/ değiştirmeden de yapabilirsin aslında mesaj yazılan yerin altında eklenti ekle var ordan yüklenmesi lazım. sen beğendiklerini yükle ona göre yorum yapalım. başlık açıp ekleyebilirisin. gelinlik gibi olan nişanlıklardan istiyorsan 300 bana uygun gibi geldi ama

Bende 10 tane bilezik istedimm

:53: maşallah canım egelisiniz heralde benim bildiğim orda oluyor böyle şeyler bizde olmaz pek yatırım olur senin için güle güle kullan

canım mesaj yazdığın panelde insert image yazan bir kutucuk varsa ordan ekleyebilirsin yoksa o paneli değiştirmen lazım ama nerden olduğunu unuttum :/ değiştirmeden de yapabilirsin aslında mesaj yazılan yerin altında eklenti ekle var ordan yüklenmesi lazım. sen beğendiklerini yükle ona göre yorum yapalım. başlık açıp ekleyebilirisin. gelinlik gibi olan nişanlıklardan istiyorsan 300 bana uygun gibi geldi ama

:53: maşallah canım egelisiniz heralde benim bildiğim orda oluyor böyle şeyler bizde olmaz pek yatırım olur senin için güle güle kullan

evet canım egeliyim ama ama ben kayın valdeme kızdım için istedim

evet canım egeliyim ama ama ben kayın valdeme kızdım için istedim

o zaman iyi yapmışsın oh sefan olsun güle güle kullan:1:
kayınvalide görümce kadar gıcık bir ikili olamaz zaten. gerçi allah'a şükür benim kayınvalidem iyi şimdilik de görümcem tam bir kıskanç çatlıcak kıskançlığından bir de yanlış anlamayın ama biraz deli galiba hakaret için demiyorum bana gerçekten kendisinde biraz var gibi geliyor :9:

cok ıyı yapmıssın cnm bende 10 tane ıstıycem ıstemeye geldıklerınde gıcıklık degılmı calıssın yapsın :19:

Hanımlar ne yaptınız yahu coşmuşsunuz... :) Ah bu kaynanaları n'apmalı, kaynar kazana mı atmalı? :1: Aman diyeyim saygı-sevgi dahilinde kurun ilişkinizi ama çok yüz-göz olmayın baştan nasıl olursa arkası da öyle gelir... :17: Şimdilik nişan alışverişi benim üzerimde, ben üzerime düşeni almaya çalışıyorum ama şuana kadar karşı taraftan tık yok bakalım ne zaman olacak, beklemedeyim... Tek bir tarafın yüklenmesi de pek iyi olmuyor, umarım arkası gelir... Düğün yaklaştıkça zaten bir ton kaygı-stres oluyor insan, bir de böyle olunca insan ister istemez kafaya takıyor ilgisizliği... :31:

Back