• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nişan hazırlıklarım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Hanımlar ne yaptınız yahu coşmuşsunuz... :) Ah bu kaynanaları n'apmalı, kaynar kazana mı atmalı? :1: Aman diyeyim saygı-sevgi dahilinde kurun ilişkinizi ama çok yüz-göz olmayın baştan nasıl olursa arkası da öyle gelir... :17: Şimdilik nişan alışverişi benim üzerimde, ben üzerime düşeni almaya çalışıyorum ama şuana kadar karşı taraftan tık yok bakalım ne zaman olacak, beklemedeyim... Tek bir tarafın yüklenmesi de pek iyi olmuyor, umarım arkası gelir... Düğün yaklaştıkça zaten bir ton kaygı-stres oluyor insan, bir de böyle olunca insan ister istemez kafaya takıyor ilgisizliği... :31:

ayh sorma içim şişiyor bu konuları düşününce yine de kayınvalidemin hakkını yemiyim kadın elinden geleni yapmaya çalışıyor da görümce fena bende :19:

Hayırlı olsun canım. Nasip olursa benimde 28 Ocakta nişanım var. Ben,ailem,sevgilim ve onun ailesi hepsi ayrı bir şehirde.. 4 farklı şehirde olduğumuz için şuan ortada hiç birşey yok. Umarım yetişir:(

slm
nişanlık yada abiye ihtiyacınız varsa elimde çok şık nişanlık ve abiyeler var .dilerseniz mail olarak atabilirim .fiyat olarak uygun çok şık modeller .işyerimi kapattım acil satılık.
allah utandırmasın .tamamına erdirsin inşallah.

kızlar yeni bir bohça takımı daha aldım

ilk yüklediğim büyük hurca bornoz takımını terlikleri koyayım diyorum. buna da iç çamaşırı pijamaları

bakın bakalım beğenecek misiniz yorumlarınızı bekliyorum

bohçanın takımı havlu
$02012012222.jpg $02012012223.jpg

bu da bohça

$02012012224.jpg

bu da seccadesi
$02012012226.jpg $02012012227.jpg $02012012228.jpg

kızlar kafam çok karıştı biz sözlüyüz bahara nişan yapıcaz mekanı tuttuk falan her şeyi biz karşılıyoruz aşkımla konuştuk onlarda erkek tarafı nişanda bişe takmazmış anne baba hariç benimde haliyle moralim bozuldu salonda ikilik olucak bizimkiler takacak onlar bakacak siz hiç böyle bişe duydunuz mu ? tepkiniz ne olurdu?

Evet bazı yerlerde takmadıklarını duydum mesela benimkilerde nişanda çok takı takmazlarmış alyans bir bilezik gibi ama sizin salonda herkezin çağrıldığı bir nişan bence azda olsa takmaları lazım haklısın bir taraf takıp bir tarafın bakması hoş olmaz canım

beğendim canım güle güle kullan

sağol canım :16:

kızlar kafam çok karıştı biz sözlüyüz bahara nişan yapıcaz mekanı tuttuk falan her şeyi biz karşılıyoruz aşkımla konuştuk onlarda erkek tarafı nişanda bişe takmazmış anne baba hariç benimde haliyle moralim bozuldu salonda ikilik olucak bizimkiler takacak onlar bakacak siz hiç böyle bişe duydunuz mu ? tepkiniz ne olurdu?

bizde de pek takılmaz. sembolik olur hatıra gibi takılar. bilezik değil de bileklik ya da ince bi set satılmayacak ömürlük kullanılacak ufak şeyler takılır. asıl düğünde takılır para edecekler. ama böyle büyük bi nişan olacaksa garip olur haklısın bi taraf bakacak bi taraf bakacak. nasıl olacak bilemedim :/ bi de erkek tarafı yani kız tarafı olsa neyse. gelinimize bi şe takmadılar dicekler nişandan sonra sizinkiler :/

Canım bulmuşsun yine, yüzük tepsin bile kendi tarzında olucak yahu! :52: Beğendim ben çok... :16: Güle güle, mutlulukla kullanın bunu da ilk adım olan o güzel gününüzde... :)

haha evet tam benlik di mi :D

acaba biraz basit mi duruyor ya :/sadelik iyidir de basite kaçmadığı sürece di mi :D bi de bu var kararsız kaldım baksana bi
$yastık.jpg

$Slide2.jpg pastayı da sol attaki yeşilin iki katlısını yaptırıcam galiba. hoff sürekli fikrim değişiyor delircem. $images (2).jpg bunu gibi iki katlı ama o yeşilin modelinden. üst katta olcak güller bunun gibi. yani yeşilin bu beyaza uyarlanmış hali gibi ne dersiniz? ilk posttaki pasta biraz neşeli gibi nişan için çocuksu olcak sanırım

haha evet tam benlik di mi :D

acaba biraz basit mi duruyor ya :/sadelik iyidir de basite kaçmadığı sürece di mi :D bi de bu var kararsız kaldım baksana bi
Eki Görüntüle 322805

Eki Görüntüle 322812 pastayı da sol attaki yeşilin iki katlısını yaptırıcam galiba. hoff sürekli fikrim değişiyor delircem. Eki Görüntüle 322813 bunu gibi iki katlı ama o yeşilin modelinden. üst katta olcak güller bunun gibi. yani yeşilin bu beyaza uyarlanmış hali gibi ne dersiniz? ilk posttaki pasta biraz neşeli gibi nişan için çocuksu olcak sanırım

Baktım canım, sakın fikir değiştirme! :20: Hiçte çocuksu değil bence, ayrıntılar uyumlu ve de çok hoş... Ama yüzük tepsisi konusunda daha sonra ileride ortasındaki yüzük kutusunu çıkarıp başka bir detay ekler evimin köşesinde dekorasyon amaçlı kullanırım, her daim gözümün önünde dursun o güzel günü hatırlatsın dersen yastığı da tercih edebilirsin, o da güzelmiş... :34: Ama pasta modelini değiştirme sakın çok hoş, bir konsepttir başladın uyum bozulmasın... :1:

bence de ufak da olsa bişiy takılması gerek. öyle misafir gibi olmaz yani.

Baktım canım, sakın fikir değiştirme! :20: Hiçte çocuksu değil bence, ayrıntılar uyumlu ve de çok hoş... Ama yüzük tepsisi konusunda daha sonra ileride ortasındaki yüzük kutusunu çıkarıp başka bir detay ekler evimin köşesinde dekorasyon amaçlı kullanırım, her daim gözümün önünde dursun o güzel günü hatırlatsın dersen yastığı da tercih edebilirsin, o da güzelmiş... :34: Ama pasta modelini değiştirme sakın çok hoş, bir konsepttir başladın uyum bozulmasın... :1:

sen hangisini beğendin? ilk eklediğim pembeyi mi, ikinci yeşilliyi mi? sonuncuyu beğenmediğini anladım da hangisini beğendiğini anlayamadım :/
bunların hiçbirine vaktim yok benim :(

Hepsi de çok güzel umarım istediğin güzellikte bi gün yaşarsın
amin canım. sen de inşallah. inan benim de yok her şeyi internetten halletmeye çalışıyorum nişana 5 gün kala eve gidicem allah yardımcımız olsun :)

ay yok hiç basit değilll gayet ciciş :)

zaten kararsızdım bu işler beni iyice kararsız yaptı ://

Back