• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nişan hazırlıklarım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
sen hangisini beğendin? ilk eklediğim pembeyi mi, ikinci yeşilliyi mi? sonuncuyu beğenmediğini anladım da hangisini beğendiğini anlayamadım :/

aqually'im tepsiyi zaten beğenmiştim, sonraki eklediğin yastık da hoş bence... :16: Sadece ondaki hafler gözüme fazla geldi, sadeliğini biraz bozuyor sanki onun dışında onu da beğendim ben. Canım benim demek istediğim şu ; ileride gözümün önünde olsun, o güzel günü hatırlatsın dersen dekoratif amaçlı kullanabilmek adına tercihini yastıktan yana yapabilirsin. Ama yok kullanmam dersen tepsiyi al, çok şık çünkü ve 'yine' romantik bir tarzı var. :) Pastada ise favorim eklediğin çoklu fotoğrafta sol alt köşedeki güllü-yeşilli olan model... :16: Güllü pasta, kelebekli olan pembe pastadan çok daha güzel ve şık... :17: Onu yaptırmalısın bence, çok güzel görünüyor. Beyaz zemin üzerine güzel olur zaten, iki katlı olması da bir şey değiştirmez hem alan fazla olacağı için istersen kenarlara minik kalp ayrıntıları da ekletebilrisin. :34:

Son düzenleme:
heh tamam. pasta için aynı şeyleri düşünüyoruz o zaman. pembe kelebekli yerine güllü pasta olucak. tamamdır o :D vee dün gene bombastik bi şe buldum
ta taaaa
$2672818915d8ec9e724a.jpg

yani şunlar olcak nişanda

$2060.jpg
Eki Görüntüle 322957 -----> yeşillinin böyle beyaz-pembe iki katlı hali Eki Görüntüle 322958

ve sepetle yastık $2672818915d8ec9e724a.jpg

nası?

artık son kararım daha da değiştirmicem yeter :D

yine güllü dantelli romantik bi ortam olcak :9:

heh tamam. pasta için aynı şeyleri düşünüyoruz o zaman. pembe kelebekli yerine güllü pasta olucak. tamamdır o :D vee dün gene bombastik bi şe buldum
ta taaaa
Eki Görüntüle 322955

yani şunlar olcak nişanda

Eki Görüntüle 322956
Eki Görüntüle 322957 -----> yeşillinin böyle beyaz-pembe iki katlı hali Eki Görüntüle 322958

ve sepetle yastık Eki Görüntüle 322955

nası?

artık son kararım daha da değiştirmicem yeter :D

yine güllü dantelli romantik bi ortam olcak :9:

Sen de benim gibi iyice kararsız oldun be kuzum! :1: Güzelmiş son buldukların da, ama sepet ne için onu şeyedemedim... :26: Ortama ahenk katsın diye mi, yoksa bir kullanım amacı var mı onun da? :17: Takım tamamlandı desene, geriye bir kurdele bir de kesmesi kaldı... :9:

nişan sepetini bilmiyorum valla herkes yaptırıyor diye ben de yaptırıyorum :D kurabiye yaptırsaydım onları koycaktım ama ondan da vazgeçtim :D bari nişanlımın traş ürünlerini falan koyayım diyorum bohçayla vereyim o işe yarasın :DD

Canım kurabiye yerine sipariş edeceğin şeyler kek görüntü olarak çok güzel ama tadı çok kötü :( sözlüme doğum gününde pasta yerine sipariş etmiştim keşke etmeseydim tadı çok kötüydü :(((

haha evet tam benlik di mi :D

acaba biraz basit mi duruyor ya :/sadelik iyidir de basite kaçmadığı sürece di mi :D bi de bu var kararsız kaldım baksana bi
Eki Görüntüle 322805

Merhaba tatlım çok zevklisin ama tepsi için bende bir örnek göstereyim bende nişan hazırlıklarımı yayınlamak istiyorum ama bir türlü vakit bulamıyorum ben bu tepsiyi yapmayı düşünüyorum yapabilirsem tabi $tepsi.jpg

her şey çok güzel.hayırlısı olsun

teşekkür ederim. amin hepimiz için.

Merhaba tatlım çok zevklisin ama tepsi için bende bir örnek göstereyim bende nişan hazırlıklarımı yayınlamak istiyorum ama bir türlü vakit bulamıyorum ben bu tepsiyi yapmayı düşünüyorum yapabilirsem tabi Eki Görüntüle 323372

çok şıkmış canım gerçekten. yastıkla sepetin siparişini verdim artık inşallah fotoğraftaki gibi güzel yaparlar ki güvendiğim biri yapacağına inanıyorum. içime sinmezse de normal bi gümüş tepsiye kurdele işi tepsi örtüsü koyup çıkarcam kafam bi milyon oldu artık bu işlerden :/

yastığı yüzük yastığı olarak kullanmayı düşünüyorum bakalım bi gelsin de. sepeti bohçayla vericem içine traş bakım ürünleri falan koyup. aslında ben bu sepetle yastığı çok beğendim, nişan bahane oldu:17: yastığı yatağıma koycam evde sepete de kokulu sabunlar falan koymayı düşünüyorum havlularla. evet asıl niyetim bu itiraf ediyorum :1: aynı zamanda nişanda da kullancam işte

ya kızlar saç konusunda kararsızım napsam hoff içim sıkılıyo düşündükçe :/ giyeceklerimi gördünüz evde olcak zaten isteme yüzük takma şeklinde. bana biraz fikir verin ya sade bi şekilde at kuyruğu mu yaptırsam acaba?

saçım şu modelin biraz daha uzun bu arada ensemi falan kapatıyor önler de omuzlarımda hatta omzumdan iki parmak aşağıda
$küt-sac-modelleri-2011-12.jpg

yastığı yüzük yastığı olarak kullanmayı düşünüyorum bakalım bi gelsin de. sepeti bohçayla vericem içine traş bakım ürünleri falan koyup. aslında ben bu sepetle yastığı çok beğendim, nişan bahane oldu:17: yastığı yatağıma koycam evde sepete de kokulu sabunlar falan koymayı düşünüyorum havlularla. evet asıl niyetim bu itiraf ediyorum :1: aynı zamanda nişanda da kullancam işte

isminiz esra dimiiiiiiiiiiii :) şimdi face de gördüm sepetinizle yastığınızı :) anasayfada pat diye gözüme çarptı aaa dedim ben bunu bi yerden hatırlıyorum sonra hemen sizin topiğiniz aklıma geldi :1: gerçekten çok güzel olmuşlar :)

hahaha evet nasıl güzel yapmış mı hatice abla? biraz sateni parlak geldi bana orijinali daha mat ve daha tok bi kurdela sanırım ama olsun ben çok beğendim makasım da harika olmuş :21:

nişanda dağıtmak için şekere karar verdim. kurabiyeyi kısmetse düğünde düşünüyoruz kendimiz tekrarlamamak adına nişanda kurabiyeden vazgeçtik.

$nişan şekeri.jpg

şeker yerine bunun içini lavanta doldurtup mıknatıslı yaptırabilirsin bence hem mis gibi kokar hem de buzdolabı süsü olarak kullanılıp daha kalıcı olur :)

Back