- Konu Sahibi mylittlesunshine
canım pastaya, şekerlerine ve sepetine bayıldımm hepsi çok ama çok güzel olmuş. allah içine sindirsin, her şey daha da güzel olsun canım benim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım sağlıkla mutlulukla huzurla inşallah. Bu aralar canım sıkkın gamze akbaş'ı duymuşsundur lösemili bayan. Aklımdan çıkmıyor hiç çok üzülüyorum allah sağlık şifa versin çocuğuna bağışlasın inşallah. Düşünüyorum da yaşadıklarımız çok güzel şeyler kabul ama bir o kadar da boş aslında. Sağlık olmazsa hiç birinin anlamı yok. Allah hepimize sağlıklı güzel ömürler versin sevdiklerimizle. Inşallah o bayanı da rabbim evladına bağışlar. Amin
sağol canım darısı ve daha iyileri tüm isteyenlere olsun inşallah :))canım pastaya, şekerlerine ve sepetine bayıldımm hepsi çok ama çok güzel olmuş. allah içine sindirsin, her şey daha da güzel olsun canım benim :)
amin canım benim allah dert verip de derman aratmasın kimseye. sağol canım iyi dileklerin için :))canım herşeyin çok güzel olmuş. sepetinle yastığın çok tatlı mutluluklar dilerim allah tamamına erdirsin.
ben de çok heyecanlanıyorum hevesleniyorum ama bazen de herşey boş geliyor. sağlık olmadıktan sonra hiçbişeyin anlamı kalmıyor hepimiz sağlıklı, mutlu günler yaşayalım inşallah
çok haklısın canım inş uygun donerler bulunur en kısa sürede sağlık herşeyin başı ama başımıza gelmeden kıymetini bilmiyoruz nedense !
merhaba herkese
yorumları okudukça herkesin tatlı bir telaş ve heyecan içinde olduğunu gördüm.. :))
hayatımın hiçbir döneminde bu kadar duyguyu bir arada yaşamamıştım. stress, mutluluk, umut, aşk ne varsa :))
geçtiğimiz çarşamba günü kayınvalidem nişan bohçamı getirdi ve yarın inşallah nişanım olacak.
başlangıçta sevdiceğim ve ben nişan bohçasını hiç düşünmüyorduk. sözlüm geleneksellikten tamamen uzak biri olmasına rağmen; sembolikte olsa güzel ve tatlı bir anı olarak kalması için istediğim bohça olayını benim için gerçekleştridi.
yalnız düşündüğümüzden daha masraflı oldu.( özellikle de o benim için herşeyin en güzelini almış. alışverişin çoğunu birlikte yaptık ama sonradan benden habersiz eklemelerde yapmış.
nişan bohçamda neler vardı hemen paylaşayım sizlerle.oldukça şık ve sade bir bohçaydı.
kutu ya da sandık istemediğimden gerçekten çok şık bir valiz alınmış ve makyaj malzemelerim için valizle aynı desende bir el çantası.
valizin içinde benim için sabahlık takımı, çamaşır takımı, iç çamaşır takımı, terlik, çorap, ayna takımı, bornoz, havlu, ayak havlusu, banyo seti..(lif, vücut şampuanı, vücut kremi vs..)
makyaj çantasının içinde ise aklınıza gelebilecek tüm makyaj malzemeleri, manikür seti, törpü, parfüm, cilt teimzleme ürünleri vardı.
hatırlayabildiklerim bunlar.
pazar günü (yarın) ise nişanım var, inanılmaz heyecanlıyım.ve onunla geçireceğimiz günler yaklaştıkça içim içime sığmıyor. sevdiğimize bir an önce kavuşsak ne güzel olur değil mi :))
bugün kuaföre gidip saç modelimin provasını yaptık.normalde nişan saçı için prova alınmamasına rağmen kuaförüm kendisi için bir ilki yaptı.:)) şu an için tek dileğim istanbul'da iliklerimizi donduran kar soğuğunun azalması :)))
şimdilik bu kadar.hepimizin işleri yolunda ve istediğimiz gitsin...
herkese kolay gelsin :))))
canım herşeyin çok güzel olmuş darısı benim başıma
bohça listeni aldım hemen ,tam istediğim az-öz.
bu arada nişan yastığına bayıldım. bende morlu-lilalı birşeyler düşünüyorum. nişanda şeker dağıtmanda hoş olmuş,beğendim : )bende o günün anısına magnet yaptırmak istiyorum.arkadaşım yaptırmıştı çok güzel oldu .
nişan kıyafetinde çok şık . bende sade bir elbise almayı planlıyorum. daha önce forever nev'de siyah bir elbise görmüştüm ama o gün siyah abest mi olur bilemedim
1 ay sürem var , bu sürede inşallah güzel şeyler hazırlayabilirim ve nişanı sorunsuz atlatabilirim :S
o gün hasta olman kötü olmuş canım ya ama sorunsuz atlatmışsın şükür ve herşey güzel olmuş : )
sitenin linkini mesaj atarsan sevinirim canım,çok teşekkür ederim ehehe evet 50 kuruş oluyor uygunmuş gerçekten. ben biraz bakmıştım dediğin fiyatlarda.
düşüncen için teşekkür ederim siyah elbise ama dantelli falan şık birşeydi. resmini bulursam gösteririrm. baharda olacak ya acaba renkli birşeyler mi alsam diye de düşünüyorum : ) anlayacağın kafam şimdilik karışık. haftaya alışverişine çıktığımda netleşek : ) onun dışında saçımı yan topuz istiyorum ama yapılı durmasın doğal dursun diyorum. pastayı bedavaya getireceğim ehehe arkadaşım yapacak. en azından oradan yırttım
aynen butik pastacım var
peki o bahsettiğim gelinliğin kısa ve lilasını diktirsem ,evde nişan için uygun olur mu:S
kızlar nişan sepetimde nikahta şeker dağıtmayı planlıyorum. bohçamda deri beyaz bi sandık almıştı kayınvalidem onu da para ve altın sandığı yapıcam.
hiç sevmiyorum dilek ağacı gibi orda durup misafirlerin para alın takmasını beklemeyi. düşündüm ki misafirler bizi tebrik ederken bizim yanımızda duran biri (mesela kızkardeşim) sepetle şeker dağıtır, sandığı da zarflarla birlikte yanımıza masa gibi bi şeyin üstüne koyarız bize takacakları paraları zarfa koyup sandığa atarlar.
aslında yastığımı da götürüp çeyrekleri buna takın demek istiyorum ama nişanlım abartma dedi ne var sanki bize takacakları altınları yastığa taksalar hıhh
ahahah dilek ağacı süper benzetme olmuş bende hiç sevmiyorum ama nikahta mecbur dilek ağacı modunda olacağım
fikirlerin güzel bence canım ama o çeyrekler illa sizin boynunuza takılacak benden söylemesi : )
bazılarıda masa masa gezip hem hoşgeldin diyor hem takı takılmış oluyor :S
Herşey çok güzel canım hayırlı olsun kurabiye ve pastalarıda çok beğendim