• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan hayali kurduğum sevgilimi kuzenimle aldattım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herşeyi geçtim abi parmaklar nasıl sevişir varmıdır böyle bir şey

sg_ceyda arkadaşın dediği gibi acaba bizim ilişkimizde bumu eksikti ya bu sebeptenmi bitti

Ben parmaklar nasıl sevişir bilmiyom Büyük eksiklik

Bundan dizi olsa adı Aşk-ı Parmakların sevişmesi olurdu

feriştahın fantazilerini hatırlayan var mı?
bana onu anımsattı:60::60:

Herşeyi geçtim abi parmaklar nasıl sevişir varmıdır böyle bir şey

sg_ceyda arkadaşın dediği gibi acaba bizim ilişkimizde bumu eksikti ya bu sebeptenmi bitti

Ben parmaklar nasıl sevişir bilmiyom Büyük eksiklik

Bundan dizi olsa adı Aşk-ı Parmakların sevişmesi olurdu

öğrenmimiz gereken ne çok şey varmış :66:

Nişanın ardından uyandığı ilk gün pişman olur k.s (konu sahibi) ben ne yaptım sevmediğim bir adamla sırf inat uğruna nişanladım ahh o kır saçlar o kır saçları nasıl bıraktım zaten hep kuaför olmak istemişimdir ... :27:

Nişandan sonra k.s nişanlısına kötü davranmaya başlar onu itip kakmaktadır.Artık nişanlandık seni ecük mıncıklasam nasıl olur diyen sevgilisine çemkirir. bir dudiş bile vermez. nişanlı ise yakınlaşmak istemektedir.öpüşürler ama yok olmaz olamaz hiçbir şey kır saçlımın yerini tutamaz ahh o yanan dudişler alev alev yanan.. hiç onların yerini tutar mı bu sünepe nişanlının dudişi? ne yapacağım ben ne ne ne ne sorular sorular...

Teyze yemeğe davet eder nişanlısıyla konu sahibini..kuzen de masadadır hem de kız arkadaşıyla. dayanılmaz acılar nufüz eder vucuduna kız kuzene abanmaktadır. elleri hep kır saçlarındadır.kıskançlıktan ölmek üzeredir k.s .. yemek biter kuzenin çişi gelmiştir k.s ise ellerini yıkacaktır. veee tuvalette karşılaşırlar.. dünyanın en romantik mekanıdır tuvalet. aşk yuvasıdır o an.. sen benimsin der gidip nişanlına söyleyeceğim tehtid eder kır saçlı kuzen .. tam bu anda kaşar kız arkaş gelir hiçbirşeyden haberi olmayan çırpıbacak k.s döner ve aynı gün evlenelim der çifte düğün olsun .. sen kır saçlının en sevdiğim kuzenisins senen hep sevgiyle bahseder.. k.s donar kalır ne yapacağını bilemez onun da çişi gelir..zaten tuvalettedir..

Allllllllaaaaaaaaaaaammmmmmm sana geliyoruummmmmm:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Nişanın ardından uyandığı ilk gün pişman olur k.s (konu sahibi) ben ne yaptım sevmediğim bir adamla sırf inat uğruna nişanladım ahh o kır saçlar o kır saçları nasıl bıraktım zaten hep kuaför olmak istemişimdir ... :27:

Nişandan sonra k.s nişanlısına kötü davranmaya başlar onu itip kakmaktadır.Artık nişanlandık seni ecük mıncıklasam nasıl olur diyen sevgilisine çemkirir. bir dudiş bile vermez. nişanlı ise yakınlaşmak istemektedir.öpüşürler ama yok olmaz olamaz hiçbir şey kır saçlımın yerini tutamaz ahh o yanan dudişler alev alev yanan.. hiç onların yerini tutar mı bu sünepe nişanlının dudişi? ne yapacağım ben ne ne ne ne sorular sorular...

Teyze yemeğe davet eder nişanlısıyla konu sahibini..kuzen de masadadır hem de kız arkadaşıyla. dayanılmaz acılar nufüz eder vucuduna kız kuzene abanmaktadır. elleri hep kır saçlarındadır.kıskançlıktan ölmek üzeredir k.s .. yemek biter kuzenin çişi gelmiştir k.s ise ellerini yıkacaktır. veee tuvalette karşılaşırlar.. dünyanın en romantik mekanıdır tuvalet. aşk yuvasıdır o an.. sen benimsin der gidip nişanlına söyleyeceğim tehtid eder kır saçlı kuzen .. tam bu anda kaşar kız arkaş gelir hiçbirşeyden haberi olmayan çırpıbacak k.s döner ve aynı gün evlenelim der çifte düğün olsun .. sen kır saçlının en sevdiğim kuzenisins senen hep sevgiyle bahseder.. k.s donar kalır ne yapacağını bilemez onun da çişi gelir..zaten tuvalettedir..

yavaşşşşş..yarılacam şincik..bu kaddan edebi yetenek olsun insanda..
:60::60::60::60::60::60:

Teyze yemeğe davet eder nişanlısıyla konu sahibini..kuzen de masadadır hem de kız arkadaşıyla. dayanılmaz acılar nufüz eder vucuduna kız kuzene abanmaktadır. elleri hep kır saçlarındadır.kıskançlıktan ölmek üzeredir k.s .. yemek biter kuzenin çişi gelmiştir k.s ise ellerini yıkacaktır. veee tuvalette karşılaşırlar.. dünyanın en romantik mekanıdır tuvalet. aşk yuvasıdır o an.. sen benimsin der gidip nişanlına söyleyeceğim tehtid eder kır saçlı kuzen .. tam bu anda kaşar kız arkaş gelir hiçbirşeyden haberi olmayan çırpıbacak k.s 'ye döner ve aynı gün evlenelim der çifte düğün olsun der .. sen kır saçlının en sevdiğim kuzenisin senden hep sevgiyle bahseder.. k.s donar kalır ne yapacağını bilemez onun da çişi gelir..zaten tuvalettedir..

:65::65::65::65::65::65::65::65:

Deriiiiinnnn,kavuşsunlar biras yaaaaa:27::23:

konuda 2 misafir var, biri k.s..diğeri de k.s.k(kır saçlı kuzen)olabilir mi?:32::33::33::33:
:9::9::9::9::9::9::9::9:

bakın şimdii,
bizim sandraylan corç wcde karşılaşırlar yaaaa..
fücutları o kadan arzuyla doludur ki,farkında olmadan tek füçut oluvermişlerdir oraCIKda..:27::52::23:

sora akılları başlarına geliverir ansızın..
kız nişanlıdır ve kır saçlının da kız arkadaşı vardır..
bunu onlara nasıl yapabilirler..
nasıl yapabildiler..
gene olsa gene yapabilirlerdirlerler belki de ve büyük olasılıklan..:27:

sora akılları başlarına geliverir ansızın..
kız nişanlıdır ve kır saçlının da kız arkadaşı vardır..
bunu onlara nasıl yapabilirler..
nasıl yapabildiler..
gene olsa gene yapabilirlerdirlerler belki de ve büyük olasılıklan..:27:

okuyup dikkate aldıma pişman olodum valla bencede hem yaptıklarına pişman olurlar hem yapmaya devam ederler böyle uzayıp gider

k.s acılar içinde kıvranmaktadır düğün günü yaklaşıyor nişanlı daha da abazanlaşıyordur. hergün k.s sütyenin ne renk diye mesaj atıp facebookuna "tak fişi bitir işi "gibi iletiler göndermektedir. k.s tedirgindir nişanlı cozutmuştur.

çırpıbacaklı kaşar da k.s peşini bırakmaz can beni dün gece hiç rahat bırakmadı evlenmeden olmaz dedim durduramadım ayy dayanamıyor çok seviyormuş diye şuh kahkahalar atar d.günüm de bana bir dvd almış çok romantik diye anlar bir bakar ki o malum gece ellerin seviştiği filmdir hediye edilen k.s iyice kudurur.

iş yerine çiçek gelir yine abazan nişanlıdan diye sallamaz ama kartını okuyunca şok geçirir..
notta sadece seks and the city otelinde aşk yapmak için seni bekliyorum yazmaktadır. kuzenin cürretine inanamaz ama koşa koşa gider otele ne yapsın dayanamaz. otele gider odaya girer karanlıktır ışıklar yanmamaktadır belinden tutar kuzeni öper öper öper ... sonra birbirlerinin olurlar ışıklar yandığında bakar ki abazan nişanlı.. hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çığlık atar iş işten geçmiştir. artık nişanlısıyla evlenmek zorundadır.kuzenin suratına nasıl bakacaktır. nişanlısıyla yattığını nasıl anlatacaktır.. beden kavuşmasında yanlışlık olmuştur yanlış beden birleşmesi yaşanmıştır.

derinss... süper:65: ..akşam akşam iyi güldük heee..yanlış beden birleşmesi:52:..hatalı veri girişi der gibi...:60::60::60::60::60::60:

k.s acılar içinde kıvranmaktadır düğün günü yaklaşıyor nişanlı daha da abazanlaşıyordur. hergün k.s sütyenin ne renk diye mesaj atıp facebookuna "tak fişi bitir işi "gibi iletiler göndermektedir. k.s tedirgindir nişanlı cozutmuştur.

çırpıbacaklı kaşar da k.s peşini bırakmaz can beni dün gece hiç rahat bırakmadı evlenmeden olmaz dedim durduramadım ayy dayanamıyor çok seviyormuş diye şuh kahkahalar atar d.günüm de bana bir dvd almış çok romantik diye anlar bir bakar ki o malum gece ellerin seviştiği filmdir hediye edilen k.s iyice kudurur.

iş yerine çiçek gelir yine abazan nişanlıdan diye sallamaz ama kartını okuyunca şok geçirir..
notta sadece seks and the city otelinde aşk yapmak için seni bekliyorum yazmaktadır. kuzenin cürretine inanamaz ama koşa koşa gider otele ne yapsın dayanamaz. otele gider odaya girer karanlıktır ışıklar yanmamaktadır belinden tutar kuzeni öper öper öper ... sonra birbirlerinin olurlar ışıklar yandığında bakar ki abazan nişanlı.. hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çığlık atar iş işten geçmiştir. artık nişanlısıyla evlenmek zorundadır.kuzenin suratına nasıl bakacaktır. nişanlısıyla yattığını nasıl anlatacaktır.. beden kavuşmasında yanlışlık olmuştur yanlış beden birleşmesi yaşanmıştır.

kızım ateşim var,yatıyorum kuzu kuzu,hastayım..:2:

amaaaaa deliriyorumm şu yazdıklarına yaaaaaaaaaaaaaaa alllaaaaaaaaaaaaa:52::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
süppersinn süpperrrrr:65:ay ölüciim şimdi gülmektennn
demek 'beden kavuşmasında yanlışlık olmuş hee'':52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Son düzenleme:

bune ya süpeeeer :d :65:

Milletin hayatı Aşk-ı Memnu kıvamında, benim ki Susam sokağı :27:
Akşama kesin ekşın yapıp, parmak seviştireceğim yoksa hasetimden ölürüm :9:

muhteşem yüzyıl topiği lugatımıza halvet ve ruh esintisi keliğmelerinü kazandırdı,
bu topik de 'barnak sefiştirmesi':27:

''sen sus sefgilim,parmaklarımıs konuşsun'':60::60::60::60::60::60::60::60::60:

öncelikle senaryo mu gerçek mi diye soranlara cevap veriyorum.. yazılanlar tamamen gerçek.. sıradan yazmak yerine neler hissettiğimi okuyanlar anlasın diye bu tarzda yazdım.. yoksa ayy ne romantik diye cevaplar almak değildi niyetim.. direk erkek arkadaşım varken kuzenimle öpüştüm deseydim olaya farklı yaklaşanlar olacaktı..
neyse ilk senaryolara gülüp geçtim ama gittikçe iğrençleşti senaryolarınız.. tak fişi bitir işi, sütyen vs vs... dalga geçilsin diye yazmadım ben bunları..
parmakların sevişmeesi konusuna gelince, evet parmaklar sevişir gözler bile sevişir bu sizin sevişmeden ne anladığınıza bağlı... sevişme deyince ilk akla gelen birleşme heralde bundan kaynaklanıyor dalga geçmeniz...
;Sevgilimi aldattığım için bende iğrencim kabul ediyorum bu da bu yazımdan sonra gelecek sataşmalara karşı cevabım...
sizden isteiğim lütfen dalga geçmeyin, hakaret bile edebilirsin kabülümdür ama dalga geçmeden. ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back