Nişan hayali kurduğum sevgilimi kuzenimle aldattım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
senin için aldatmaymış baksana
neden söyleyip kulak tıkıyorsunuz? bana göre olanı sormadım ki ben ayrıca ben bilmiyorum başkaları için ne demek onu merak ediyorum... Direk karşı saldırıya geçiyorsunuz aldatıldığınızı düşünüyorum bu asabiyetiniz için...

canım insan arada boşluklara düşer sende bence bu tür boşluğa düşmüşsün bence içinden gelmiş yapmışsın hatasa hata belki ama sen önceden nişanlanmışsın sevmediğin biri ile ne die nişanlandın o zaman ona hiç mi ilgi duymadın ?yani eger sevmeden nişanlandıysan ilk hata burda

neyse bak beni seven bir arkadasım vardı hep kardeş gözüyle bakarımdım ona ama bir ara hoşlanmadım desem yalan olur neyse ben eşimi gördüm kanım ısındı niaşnlandık ama eşimin ailesi o kadar kötülük yaptılar ki kaç kere kendi kendime keşke o çocuğun teklifine evet deseydim dedim onunla evlenseydim bunlar olmazdı dedim ama ne yaşamışsam yasayım ne kötülük çekmişsem çekeyim bırakmadım çünkü çok iyi anlasıyordum dediğim gibi bırakmadım evlendim ama aklımda hep bir acaba onunla mı evlensedim dedim durdum ama onu çokta tanımam neyse bundan bir kaç ay önce facede buldu beni eşiminde okuldan arkadası mahellemizin çocuğu dedim kabul ettim ama onunla facede havadan sudan ailelerden çocukluk günlerimizden konuştuk konuştukça onu tanıdım tel nomu bulmuş teldede konuştuk neyse hala beni sevdiğini söyledi eşini hiç sevmemiş şöyle böyle ama baktım ki hiç bana göre biri deilmiş ondan rahatsız oldum üstelik terbiyesiz bir insanmış göründüğü gibi deil yani bu hareketlerini görünce hemen faceden sildim birdaha aramamasını söyledim ve şimdi de diyorum ki
çok şükür allahım iyikide eşimle evlenmişim senin verdiğinde bir hayır vardır rabbim dedim ve eşimin bir kat daha sevdim
bence sende o hayllari bilmem neleri bırakta nişanlına bak rabbim ne eylerse güzel eyler bence kuzeninle yaşadıklarında bir sınavdı ama sen bu sınavdan kalmışsın canım

kuzenine aşık olmanı anladım canım. ama benim anlamadığım, aşık olmadığım bi adamla,yani sevgilinle, neden nişan hayalleri kuruyorsun? aşık olmadığın adamla ne diye çıkıyorsun? iki kişiye birden aşık olamayacağına göre, kuzenine duyduğun sadece fiziksel bi çekim mi?
hiç konuşmamışsınız da,
ayrıca şunu da unutma, akraba evliliğinden dolayı bir çok çocuk her yıl özürlü doğuyor bu ülkede.

ya belkide dogrudur ama öyle bir anlatmıssın ki roman gibi ne diyeyim hakkınızda hayırlısı

hayır bulmuyorum yaptığımla övünmüyorum :2: benim yaptığımı kimse yapmasın.. çok perişanım diyorum ya zaten.. ben başımdan geçeni anlatıyorum.. sorabilirsiniz yargılayabilirsiniz ama peşin hükümlü davranmayın.. sana göre böyle sana göre şöyle diyerek..

canım neden perişansın erkek arkadaşını aldattığın içinmi duygularını açığa vurduğun içinmi?

ediz hunla hülya koçyiğitin bi filmi vardı böle. aynısından..

ona bunu nasıl yaptım diye perişanım, nasıl gözümü kararttım nasıl canla birlikteyken hiç aklıma gelmedi, sevgim mi azaldı ona karşı yoksa can a olan sevgim daha mı fazlaydı :2:

erkek arkadaşını gerçekten sevsen geçmişte kuzenine aşık olsan bilke unuturdun aklına bile gelmezdi o ddemek erkek arkadaşına okadar bağlı değildinki yada bi boşluk vardıki öyle bişey yaşadın bence

Sen önce bir soğuk suyla duş al, sonra da at kafanı yatağa uyu filan.
Uyanınca da düşün ben ne istiyorum diye.
:89:
Anlattıkların gerçekse şayet, ben kuzeninin tavrını pek beğenmedim seninkini hele hiç.
Hiç masumca da gelmedi gece yarısı odasına girip öpmen filan tuhaf.
Onun da buna hemencik karşılık vermesi tabii
Kuzeninden uzak dur
Tek diyeceğim o, sevgilinden de ayrıl. Onu sevsen başkasına bakmazdın zaten bırak öpmeyi

hiç çekinmedinmi senelerdir çocukluğun geçmiş aranızda kan bağı olan birine ilgi duyarken?
kardeşine ilgi duymak gibi bişi bu töbe
kendini hiç suçlu hissetmedinmi?
hadi ilgi duyarsın tamam ama.odasına kadar gidiyorsun resmen herşeye hazırsın onunla
kusura bakmayın ama ben bu kadar çirkin bi ilişkiyi anlayamam
bırakın kuzen olmaya gerçekten bi hanımefendiye kadınlığını bilen hiç bir bayana bu yakışmaz.odaya gitmek ne demektir.

Son düzenleme:
Yatak odasına gidip öpme sahnesi Aşk_ı memnu'da kullanıldı ama bu kısmı değiştir.
Nihal behlül'ün odasına gizlice gidip aynı sizin sahnedeki gibi dudaklarına eğilip öpmüştü
Bence öpüşmeden sonra sevişme olsa daha hoş olur yani o noktaya kadar gelinmiş..Sevişip ayrı düşmek daha hmm etkileyici senaryo olarak yani..

ARkadaşım öyle bir anlatmışsın ki yok elleri ellerime değdi yok dudaklarıma değdi ne gerek vardı ki Ne diyelim yani çok romantik mi dememizi bekliyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…