Nişan hayali kurduğum sevgilimi kuzenimle aldattım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayyyy bu kız -erkek bizi işletiyor!

:KK1::KK1:
behlül bile nihale bişi hissetmemişti

Son düzenleme:
anaa bi baktım herkes buradaymış.
inanmasamda bi ay heyecanlandım. kaliteli senaryo.
sonu ne olacak acep?

yanlız herseyi yapıp daha sonradan benim sevgilim var onunda ustelik benim kuzenim ben ne yapıyorum kısmı baya dokunaklıydı...bu olay gercekmi degilmi bilme ama gercek olmamasını dilerdim boyle birseyi gelip burda sanki sevgilinle yasamıssın gibi anlatman sinir bozucu...herseyi bırak hayatında biri varken baskasıyla bu tarz diyaloga girmen yanlıs ustune birde kuzenin anlatıs bicim falanda hic hos degil parmaklarımız bilmem napıyodu falan sevgiline yazık uzuldum onun icin...

ne zamandır buraya girmiyordum..geçenlerde aklıma geldi ekşınlı konu açılıyormudur acaba ben yokken diye:KK9:..tam üstüne denk geldim..:KK53::KK53::KK53:

ama senaryo biraz yavan kalmış..ekşın.. ekşın..:KK52:

Herşeye rağmen nişan gerçekleşir..Nişan gecesi buzz gibi bir şubat gecesi yapılan nişan gecesi kuzen konu sahibini ve nişanlısını tebrik eder. Kuzen kız arkadaşını da getirmiştr nişan törenine kızın gözüne baka baka dans eder kız arkadaşıyla.. Dans sırasında eşler değiştirilir.. Kalp atışları hızlanır. Evet işte o an! Kuzenler başbaşa dans etmektedir.. O an sanki dünya durmuştur.Bir rüya alemi başlamıştır nefesler tutulmuş vücutlar ısınmıştır. Öpüşmek istemektedirler ama konu sahibi kızımız son anda vazgeçer yapamaz ya birisi görürse ama vücutlar birbirini istemektedir..nişanlısına bakar hayır hayır onu aldatamam bunu ona yapama bu vicdan sızına dayanamam der.. kuzeninin ellerinden kurtulur nişanlısının yanına döner.. iyi ki nişanlandık seni seviyorum nişanlım der.. kuzenin kalbine hançer saplanmıştır .. o nasıl sevdiği kızı başka birine teslim eder.. bu hırsa nişan gecesi kız arkadaşına herkesin gözü önünde evlilik teklif eder konu sahibi yıkılmıştır. olamaz olamaz ..!! ben buna dayanamam ya o gece dudişlerimizi birleştiği gece aman Allah'ım.. dayanamam buna gözleri dolar ama kuzenini tebrik eder mutluluklar diler.. kız arkadaşına nefretle bakar bu çırpıbacak mı kuzenime eş olacak der.. ben seviyorum onu benim olmalı yine gelgit yaşar hayır hayır az önce nişanlandım ben nişanlımı sevmeliyim...

herşeye rağmen nişan gerçekleşir..nişan gecesi buzz gibi bir şubat gecesi yapılan nişan gecesi kuzen konu sahibini ve nişanlısını tebrik eder. Kuzen kız arkadaşını da getirmiştr nişan törenine kızın gözüne baka baka dans eder kız arkadaşıyla.. Dans sırasında eşler değiştirilir.. Kalp atışları hızlanır. Evet işte o an! Kuzenler başbaşa dans etmektedir.. O an sanki dünya durmuştur.bir rüya alemi başlamıştır nefesler tutulmuş vücutlar ısınmıştır. öpüşmek istemektedirler ama konu sahibi kızımız son anda vazgeçer yapamaz ya birisi görürse ama vücutlar birbirini istemektedir..nişanlısına bakar hayır hayır onu aldatamam bunu ona yapama bu vicdan sızına dayanamam der.. Kuzeninin ellerinden kurtulur nişanlısının yanına döner.. Iyi ki nişanlandık seni seviyorum nişanlım der.. Kuzenin kalbine hançer saplanmıştır .. O nasıl sevdiği kızı başka birine teslim eder.. Bu hırsa nişan gecesi kız arkadaşına herkesin gözü önünde evlilik teklif eder konu sahibi yıkılmıştır. Olamaz olamaz ..!! Ben buna dayanamam ya o gece dudişlerimizi birleştiği gece aman allah'ım.. Dayanamam buna gözleri dolar ama kuzenini tebrik eder mutluluklar diler.. Kız arkadaşına nefretle bakar bu çırpıbacak mı kuzenime eş olacak der.. Ben seviyorum onu benim olmalı yine gelgit yaşar hayır hayır az önce nişanlandım ben nişanlımı sevmeliyim...

ay sen ölme iyimiiiiiii:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Herşeye rağmen nişan gerçekleşir..Nişan gecesi buzz gibi bir şubat gecesi yapılan nişan gecesi kuzen konu sahibini ve nişanlısını tebrik eder. Kuzen kız arkadaşını da getirmiştr nişan törenine kızın gözüne baka baka dans eder kız arkadaşıyla.. Dans sırasında eşler değiştirilir.. Kalp atışları hızlanır. Evet işte o an! Kuzenler başbaşa dans etmektedir.. O an sanki dünya durmuştur.Bir rüya alemi başlamıştır nefesler tutulmuş vücutlar ısınmıştır. Öpüşmek istemektedirler ama konu sahibi kızımız son anda vazgeçer yapamaz ya birisi görürse ama vücutlar birbirini istemektedir..nişanlısına bakar hayır hayır onu aldatamam bunu ona yapama bu vicdan sızına dayanamam der.. kuzeninin ellerinden kurtulur nişanlısının yanına döner.. iyi ki nişanlandık seni seviyorum nişanlım der.. kuzenin kalbine hançer saplanmıştır .. o nasıl sevdiği kızı başka birine teslim eder.. bu hırsa nişan gecesi kız arkadaşına herkesin gözü önünde evlilik teklif eder konu sahibi yıkılmıştır. olamaz olamaz ..!! ben buna dayanamam ya o gece dudişlerimizi birleştiği gece aman Allah'ım.. dayanamam buna gözleri dolar ama kuzenini tebrik eder mutluluklar diler.. kız arkadaşına nefretle bakar bu çırpıbacak mı kuzenime eş olacak der.. ben seviyorum onu benim olmalı yine gelgit yaşar hayır hayır az önce nişanlandım ben nişanlımı sevmeliyim...
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Nayır nolamaz nonun gibi naşüfteyle yapamazsın.. da der konu sahibi herhalde demi ?:90::90::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

konu tavan yapmış,
bence esas kız hülya koçyiğit, esas oğlan kartal tibet olmalı,
ama arkadaş iyi senaryo yazmış,
gerçek olsa da şiir gibi geldi valla

Son düzenleyen: Moderatör:
ama ama amaaa o soğuk şubat gecesinde,
parmaklarım, kırlaşmış saçlarının arasında gezmiş,parmak uçlarımı öpmüştü..
üstelik ''dudişlerimiz de'' birleşmişti..
yokkkkkk ben nişanlı sayılırım ve niaşanlıma bunu yapamamEn Büyük KK
yokkkkkk kuzenimi istiyorummmmm:84:
ama nişanlım???

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:süper

Ne fesat kızlarsınız heee:86:..konu sahibini kaçırdınız.:KK55:.neyse senaryoya ilaveler yapmaya gitmiştir..:KK6:

konu tavan yapmış,
bence esas kız hülya koçyiğit, esas oğlan kartal tibet olmalı,
ama arkadaş iyi senaryo yazmış,
gerçek olsa da şiir gibi geldi valla

bunlar Türk değiller bence..
adam corç,kız da sandra mesela

Herşeyi geçtim abi parmaklar nasıl sevişir varmıdır böyle bir şey

sg_ceyda arkadaşın dediği gibi acaba bizim ilişkimizde bumu eksikti ya bu sebeptenmi bitti

Ben parmaklar nasıl sevişir bilmiyom Büyük eksiklik

Bundan dizi olsa adı Aşk-ı Parmakların sevişmesi olurdu

Son düzenleme:
Nişanın ardından uyandığı ilk gün pişman olur k.s (konu sahibi) ben ne yaptım sevmediğim bir adamla sırf inat uğruna nişanladım ahh o kır saçlar o kır saçları nasıl bıraktım zaten hep kuaför olmak istemişimdir ... :KK53:

Nişandan sonra k.s nişanlısına kötü davranmaya başlar onu itip kakmaktadır.Artık nişanlandık seni ecük mıncıklasam nasıl olur diyen sevgilisine çemkirir. bir dudiş bile vermez. nişanlı ise yakınlaşmak istemektedir.öpüşürler ama yok olmaz olamaz hiçbir şey kır saçlımın yerini tutamaz ahh o yanan dudişler alev alev yanan.. hiç onların yerini tutar mı bu sünepe nişanlının dudişi? ne yapacağım ben ne ne ne ne sorular sorular...

Teyze yemeğe davet eder nişanlısıyla konu sahibini..kuzen de masadadır hem de kız arkadaşıyla. dayanılmaz acılar nufüz eder vucuduna kız kuzene abanmaktadır. elleri hep kır saçlarındadır.kıskançlıktan ölmek üzeredir k.s .. yemek biter kuzenin çişi gelmiştir k.s ise ellerini yıkacaktır. veee tuvalette karşılaşırlar.. dünyanın en romantik mekanıdır tuvalet. aşk yuvasıdır o an.. sen benimsin der gidip nişanlına söyleyeceğim tehtid eder kır saçlı kuzen .. tam bu anda kaşar kız arkaş gelir hiçbirşeyden haberi olmayan çırpıbacak k.s 'ye döner ve aynı gün evlenelim der çifte düğün olsun der .. sen kır saçlının en sevdiğim kuzenisin senden hep sevgiyle bahseder.. k.s donar kalır ne yapacağını bilemez onun da çişi gelir..zaten tuvalettedir..

Son düzenleme:
Herşeyi geçtim abi parmaklar nasıl sevişir varmıdır böyle bir şey

sg_ceyda arkadaşın dediği gibi acaba bizim ilişkimizde bumu eksikti ya bu sebeptenmi bitti

Ben parmaklar nasıl sevişir bilmiyom Büyük eksiklik

A aaa sen bilmiyo musuuuunnn:KK53:parmaklar büle büle yapılıyo işteee:90:

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X