Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel senaryo ay yapım falan ilgilenir kanımca..
herşeye rağmen nişan gerçekleşir..nişan gecesi buzz gibi bir şubat gecesi yapılan nişan gecesi kuzen konu sahibini ve nişanlısını tebrik eder. Kuzen kız arkadaşını da getirmiştr nişan törenine kızın gözüne baka baka dans eder kız arkadaşıyla.. Dans sırasında eşler değiştirilir.. Kalp atışları hızlanır. Evet işte o an! Kuzenler başbaşa dans etmektedir.. O an sanki dünya durmuştur.bir rüya alemi başlamıştır nefesler tutulmuş vücutlar ısınmıştır. öpüşmek istemektedirler ama konu sahibi kızımız son anda vazgeçer yapamaz ya birisi görürse ama vücutlar birbirini istemektedir..nişanlısına bakar hayır hayır onu aldatamam bunu ona yapama bu vicdan sızına dayanamam der.. Kuzeninin ellerinden kurtulur nişanlısının yanına döner.. Iyi ki nişanlandık seni seviyorum nişanlım der.. Kuzenin kalbine hançer saplanmıştır .. O nasıl sevdiği kızı başka birine teslim eder.. Bu hırsa nişan gecesi kız arkadaşına herkesin gözü önünde evlilik teklif eder konu sahibi yıkılmıştır. Olamaz olamaz ..!! Ben buna dayanamam ya o gece dudişlerimizi birleştiği gece aman allah'ım.. Dayanamam buna gözleri dolar ama kuzenini tebrik eder mutluluklar diler.. Kız arkadaşına nefretle bakar bu çırpıbacak mı kuzenime eş olacak der.. Ben seviyorum onu benim olmalı yine gelgit yaşar hayır hayır az önce nişanlandım ben nişanlımı sevmeliyim...
Herşeye rağmen nişan gerçekleşir..Nişan gecesi buzz gibi bir şubat gecesi yapılan nişan gecesi kuzen konu sahibini ve nişanlısını tebrik eder. Kuzen kız arkadaşını da getirmiştr nişan törenine kızın gözüne baka baka dans eder kız arkadaşıyla.. Dans sırasında eşler değiştirilir.. Kalp atışları hızlanır. Evet işte o an! Kuzenler başbaşa dans etmektedir.. O an sanki dünya durmuştur.Bir rüya alemi başlamıştır nefesler tutulmuş vücutlar ısınmıştır. Öpüşmek istemektedirler ama konu sahibi kızımız son anda vazgeçer yapamaz ya birisi görürse ama vücutlar birbirini istemektedir..nişanlısına bakar hayır hayır onu aldatamam bunu ona yapama bu vicdan sızına dayanamam der.. kuzeninin ellerinden kurtulur nişanlısının yanına döner.. iyi ki nişanlandık seni seviyorum nişanlım der.. kuzenin kalbine hançer saplanmıştır .. o nasıl sevdiği kızı başka birine teslim eder.. bu hırsa nişan gecesi kız arkadaşına herkesin gözü önünde evlilik teklif eder konu sahibi yıkılmıştır. olamaz olamaz ..!! ben buna dayanamam ya o gece dudişlerimizi birleştiği gece aman Allah'ım.. dayanamam buna gözleri dolar ama kuzenini tebrik eder mutluluklar diler.. kız arkadaşına nefretle bakar bu çırpıbacak mı kuzenime eş olacak der.. ben seviyorum onu benim olmalı yine gelgit yaşar hayır hayır az önce nişanlandım ben nişanlımı sevmeliyim...
Herşeye rağmen nişan gerçekleşir..Nişan gecesi buzz gibi bir şubat gecesi yapılan nişan gecesi kuzen konu sahibini ve nişanlısını tebrik eder. Kuzen kız arkadaşını da getirmiştr nişan törenine kızın gözüne baka baka dans eder kız arkadaşıyla.. Dans sırasında eşler değiştirilir.. Kalp atışları hızlanır. Evet işte o an! Kuzenler başbaşa dans etmektedir.. O an sanki dünya durmuştur.Bir rüya alemi başlamıştır nefesler tutulmuş vücutlar ısınmıştır. Öpüşmek istemektedirler ama konu sahibi kızımız son anda vazgeçer yapamaz ya birisi görürse ama vücutlar birbirini istemektedir..nişanlısına bakar hayır hayır onu aldatamam bunu ona yapama bu vicdan sızına dayanamam der.. kuzeninin ellerinden kurtulur nişanlısının yanına döner.. iyi ki nişanlandık seni seviyorum nişanlım der.. kuzenin kalbine hançer saplanmıştır .. o nasıl sevdiği kızı başka birine teslim eder.. bu hırsa nişan gecesi kız arkadaşına herkesin gözü önünde evlilik teklif eder konu sahibi yıkılmıştır. olamaz olamaz ..!! ben buna dayanamam ya o gece dudişlerimizi birleştiği gece aman Allah'ım.. dayanamam buna gözleri dolar ama kuzenini tebrik eder mutluluklar diler.. kız arkadaşına nefretle bakar bu çırpıbacak mı kuzenime eş olacak der.. ben seviyorum onu benim olmalı yine gelgit yaşar hayır hayır az önce nişanlandım ben nişanlımı sevmeliyim...
konu tavan yapmış,
bence esas kız hülya koçyiğit, esas oğlan kartal tibet olmalı,
ama arkadaş iyi senaryo yazmış,
gerçek olsa da şiir gibi geldi valla
Bi kalbe iki sevgi sığar mı :2: sevgi nedir? Aşk nedir?
Herşeyi geçtim abi parmaklar nasıl sevişir varmıdır böyle bir şey
sg_ceyda arkadaşın dediği gibi acaba bizim ilişkimizde bumu eksikti ya bu sebeptenmi bitti
Ben parmaklar nasıl sevişir bilmiyom Büyük eksiklik