Nisan da transfer olanlar?

Biliyorum biliyorum 3 bişey çıktı. Bence yarın bi daha ver çok zor değilse
Zor değil de yüzleşmekten korkuyorum bugün sabah idrar testi yaptım dün var ile yok arasıydı hatta hayal görüyorum filan diye düşündüm çünkü bir görüyordum bir çizgi yok gibiydi .Bugun yine çok çok silik ama var çizgi hemen çıkmadı ama 5-10 dk sonra artık doğru yanlış bilmiyorum

Zor değil de yüzleşmekten korkuyorum bugün sabah idrar testi yaptım dün var ile yok arasıydı hatta hayal görüyorum filan diye düşündüm çünkü bir görüyordum bir çizgi yok gibiydi .Bugun yine çok çok silik ama var çizgi hemen çıkmadı ama 5-10 dk sonra artık doğru yanlış bilmiyorum
İşte ben de umudum birkaç gün daha devam etsin diye erken yapmıyorum :(

İşte ben de umudum birkaç gün daha devam etsin diye erken yapmıyorum :(
Eninde sonunda yüzleşeceğiz canım da işte ben aşırı sabırsızım aslında hamileymişim gibi düşünüp umutlanmak istemediğim için yaptım test ama tabi çok çok erken bir zaman .inşaallah bebeklerimiz bizimledir

Ben de dün transfer oldum arkadaşlar aramızda pozitif olanlar var mi ilk günlerinde bir belirtiniz oldu mu

Ben de dün transfer oldum arkadaşlar aramızda pozitif olanlar var mi ilk günlerinde bir belirtiniz oldu mu
Aramıza hoş geldin canım hayırlı olsun transferin sanırım en erken biziz 3 Nisan daha belli değil ama 3 nisandan önce transfer olan var mı aramızda ?

Bende 3 nisanda bir aksilik olmaz ise..
ben tüp bebek öncesi diyet programı uyguladım doktorumun uzak dur dediği gıdalardan uzak duruyorum şeker sıfır denecek kadar az.. nefes egzersizleri ve yürüyüş.. transfer sonrası diyette var ama ben kendimi o kadar sıkıntıya sokmak istemiyorum yok smothiymiş yok oymuş falan.. diyet yaparken strest yapıyor insan ister istemez.. çay kahve uzak duruyorum, sigara hiç kullanmadım.. transfer olunca bol bol kuzu eti, balık, organik yumurta, avokado ceviz vs.. hafif yürüyüş ve nefes egzersizleri planlamam böyle 😍 rahime kan akışını kuvvetlendirin gerisi Allah’ın merhametine kalmış hanımlar 🤲🏻
Diyetisyeniniz kim acaba

Ben 1 nisanda transfer oldum bahceci ankarada. Bekliyorum. Umarim kimsenin kucagi bos kalmaz. Idrar testi yaptim dayanamayib negativ cikti 8 ci günüm. Yinede bekliyorum.

Ben 1 nisanda transfer oldum bahceci ankarada. Bekliyorum. Umarim kimsenin kucagi bos kalmaz. Idrar testi yaptim dayanamayib negativ cikti 8 ci günüm. Yinede bekliyorum.
Amin inşallah hiç moral bozmayın gününüzü bekleyin ben de aynı hatayı yaptım erkenden test yaparak

Hayırlısi ve kolayi inşallah. Ama negativi görünce icimde bebe yokmus gibi hiss geldi
Hiç öyle düşünme canım Allah’ın izniyle zaten idrar testlerine güven olmuyor en iyisi kan testi en doğrusu pozitif çıkıp hamile olmayan pozitif çıkmayıp hamile olan çok insan var

Back
X