Nisan da transfer olanlar?

anneyolu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2025
44
12
3
Merhaba kızlar,
2 nisan transfer olucam. İstanbul Bahçeçi Fulyada tedavi oluyorum. Aranızda ayni tarihte transfer olscaklar varmı?
Nasıl hazırlaniyorsunuz :)

Merhaba kızlar,
2 nisan transfer olucam. İstanbul Bahçeçi Fulyada tedavi oluyorum. Aranızda ayni tarihte transfer olscaklar varmı?
10 martta oldum ben transfer bu süreçte sigara kullanıyorsan kullanma derim vucüdnü hazırla nikotini arındır vucüdundan zaten iğne ilaç önceden sizi hazırlayacaklar o güne

Merhaba kızlar,
Merhaba :)
Ben 6 nisan transfer olacam şişli memorial
Şu anlık sadece günde 3 defa estrofem alıyorum folidays’le
Sigaram zaten yok başkada ekstra bir şey yapmıyorum, beslenmem hep düzenliydi
Hayırlı uğurlu olsun sizinde

Merhaba :)
Ben 6 nisan transfer olacam şişli memorial
Şu anlık sadece günde 3 defa estrofem alıyorum folidays’le
Sigaram zaten yok başkada ekstra bir şey yapmıyorum, beslenmem hep düzenliydi
Hayırlı uğurlu olsun sizinde
Süper benimde 2 nisan çok heyecanlıyım 😍 bende 1 coraspin 2 estrofem kullaniyorum. Yarin 3 estrofem alıcam.

Opudan sonra 2. Adetim pazar geldi. Pazartesi haplara başladım kan verdikten sonra. 12 gün devam. Haftaya cuma kontrole gidicem yine :) sen??
Süleymaniye kadın doğumda görüyorum 2.tüp bebek tedavim bu benim bende 11 mart salı adet gördüm 13 mart ilaçlara başladım 27 mart kontrolum var 2 nisan transfer adetin 23.güne denk geliyor

Benimde adetimin 18. gününe denk geliyor galiba
Bana çok geç geldi 23. Gün belirttim doktoruma ama bayrama denk geliyordu benim ki biraz uzatırız birşey olmaz rahim beslenir dedi tedirginim bu benim 3 . Transferim çünkü hangi ilaçları alıyorsunuz estrofem günde kaçtane içiyorsunuz

Arkadaşlar ben de transfere hazırlanıyorum 14 martta regl olmuştum 4-5 gün sürmüştü. Regl olduğumdan beri estrofem kullanıyorum.Bugün 24 martta yumurta akı benzeri bir akıntıyla beraber kan kırmızı lekelenme tarzında bir akıntım oldu.3 güne doktora gideceğim zaten ama acil bir durumsa hemen doktora danışayım.Anlayamadım böyle olması normal mi ? yaşayan var mı?

Selam benim tedavim daha başlamadı ama tahminen nisan sonuna doğru transfer olacağım :KK200:

Merhaba kızlar,
İyi günler ben 2 nisanda kontrol olcam sorun olmasa transfer günü alcam

Ben de nisanda olacagim, muhtemelen ortasi gibi olacak daha net tarih belli degil
Bende galıba
Bana çok geç geldi 23. Gün belirttim doktoruma ama bayrama denk geliyordu benim ki biraz uzatırız birşey olmaz rahim beslenir dedi tedirginim bu benim 3 . Transferim çünkü hangi ilaçları alıyorsunuz estrofem günde kaçtane içiyorsunuz
Benım daha 21 cı gunde kontrol olcak teansfere gun vercek 25 gune kadar oluyor 25 de olub pozıtıf alan çok tedirgun olmayın

Back
X