• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Bende de o tedirginlik hakim :) ya bidahaki gittiğimizde erkek derse diye :) benim içinde hiç fark etmez ama erkek olursa da kibar yüzlü bi oğlum olacak sanırım :)

Kızlar söylenmez diyolar ama ben pek inanmıyorum bugün iki kaşımın ortası seyiriyo durduk yerde. Hala daha da devam ediyor. Varmı böyle bişi yaşayan :) ben herşeyi soruyorm böyle kafanızı şişrmem inşallah :)

Kızlar söylenmez diyolar ama ben pek inanmıyorum bugün iki kaşımın ortası seyiriyo durduk yerde. Hala daha da devam ediyor. Varmı böyle bişi yaşayan :) ben herşeyi soruyorm böyle kafanızı şişrmem inşallah :)

aqy niye kafamızı şişireceksin, her şeyi konuşmak için burdayız zaten :) benim şahsen başıma gelmedi, bugün ayağımın altına kramp girdi saçma bi şekilde :) bi de 2 gündür soluma yatarken karnımın sol tarafına doğru seğirme hissediyorum :) doktor da bebeğin sola yerleştiğini söylemişti, sanırım ufak minik hissediyorum ben bizimkinin hoplayıp zıplamalarını. böyle değişik bişi pıtır pıtır. gazla falan alakası yok :KK46::KK46::anneadayı::anneadayı::KK49::KK49:

aqy niye kafamızı şişireceksin, her şeyi konuşmak için burdayız zaten :) benim şahsen başıma gelmedi, bugün ayağımın altına kramp girdi saçma bi şekilde :) bi de 2 gündür soluma yatarken karnımın sol tarafına doğru seğirme hissediyorum :) doktor da bebeğin sola yerleştiğini söylemişti, sanırım ufak minik hissediyorum ben bizimkinin hoplayıp zıplamalarını. böyle değişik bişi pıtır pıtır. gazla falan alakası yok :KK46::KK46::anneadayı::anneadayı::KK49::KK49:
Ay sen dedin dur bende diyim :) 3-4 gün önce gece tam uyuyorum dualarımı okuyodum soluma yatmıştım gözlerm kapalı falan üstten alta doğru yağ gibi bişey kaydı gibi hissettim döndü mü ne yaptı anlayamadım bi ay falan oldum çok garip geldi :) Bide sıkıştırınca batma şeklinde bişeyler hissediyorum çorap giyerken falan :) arada da bi seyirme tarzında bişeyler hissediyorum. Yavaş yavaş başladık sanırım hissetmeye :) yok yok gaz falan değil insan bilmez mi canım :)

Bu aralar doktora kimler gidecek acaba onlar güzel bir haber verince kendim gitmiş kadar oluyorum :halay:

nasılsın gülüm ? Nasıl gidiyor ne değişiklik oluyor bu aralar?
Hamd olsun cnm iyiyiz biz çok şükür. Rüya gördüm yine çok değişikti hayr olsun. Dığuruyodm ama tamamen uyutulup sezeryan oluyomşm oğlum olmş yine pipisi vardı ay böyle görüyorm acaba erkekmi demeden edemiyorum :)

Hamd olsun cnm iyiyiz biz çok şükür. Rüya gördüm yine çok değişikti hayr olsun. Dığuruyodm ama tamamen uyutulup sezeryan oluyomşm oğlum olmş yine pipisi vardı ay böyle görüyorm acaba erkekmi demeden edemiyorum :)
senin cinsiyet kesin belli olur canım ogrenmedin mi

senin cinsiyet kesin belli olur canım ogrenmedin mi
Doktor 12. Haftamızda kıza benziyor ama net değil bidahaki gelişinizde belli olur dedi. Bende hep rüyamda oğlan görüyorm kendimi ona hazırlamıştım açıkçası şaşırdım yani oğlan istediğimden değil aslında çok severm kız çocuklarını isterm yani ama rüyamdan etkilendim herhalde şaşırmıştım kız deyince bu gidişimde net belli olacak az kaldı bu haftayıda atlattıkmı bdahaki hafta gideceğiz Allah nasip ederse

Doktor 12. Haftamızda kıza benziyor ama net değil bidahaki gelişinizde belli olur dedi. Bende hep rüyamda oğlan görüyorm kendimi ona hazırlamıştım açıkçası şaşırdım yani oğlan istediğimden değil aslında çok severm kız çocuklarını isterm yani ama rüyamdan etkilendim herhalde şaşırmıştım kız deyince bu gidişimde net belli olacak az kaldı bu haftayıda atlattıkmı bdahaki hafta gideceğiz Allah nasip ederse
ilk cocuktu de mi

Benim kybettigim bebeğim kız dı. Bu erkek olabilir doktor yanilmadiysa. Inanir misin sevincimde hiç bir fark olmadı. Kız çocuk daha sevimli gibi. Allah hayırlısıni versin her şeyin . Kız da olsa erkek de olsa ilk olunca insan ayırt edemiyor. 2. De 3. De istekler değişebiliyor :KK76:

Benim kybettigim bebeğim kız dı. Bu erkek olabilir doktor yanilmadiysa. Inanir misin sevincimde hiç bir fark olmadı. Kız çocuk daha sevimli gibi. Allah hayırlısıni versin her şeyin . Kız da olsa erkek de olsa ilk olunca insan ayırt edemiyor. 2. De 3. De istekler değişebiliyor :KK76:
İlk değil ikinci ilki düştü canım. 10 haftalıkken. Cinsiyet belli değildi yani. Allahım bu yavrularımızın acısını göstermesin inşallah.
Kesinlikle kız erkek fark etmez sağlıklı olsun benim için herşeyden önemli ama biran önce bişeyler alasım var belli olsa da alsam :)

Günaydın canlar :) nisanyagmurumm nisanyagmurumm benim kontrol 27sinde ama haftaya cinsiyet için bir daha uğrayacağım :) bugün itibariyle 14. Haftayı bitirdik ve 15e giriyoruz. Ya ben beslenmeme hiç dikkat etmiyorum ve bu durum canımı çok sıkıyor :( siz dikkat ediyor musunuz öğünlerinize? Bi de ilk 3 ay 900 gr. Almıştım son 1 haftada 600 gr almışım ona da sıkıldı cnm :(

Günaydın canlar :) nisanyagmurumm nisanyagmurumm benim kontrol 27sinde ama haftaya cinsiyet için bir daha uğrayacağım :) bugün itibariyle 14. Haftayı bitirdik ve 15e giriyoruz. Ya ben beslenmeme hiç dikkat etmiyorum ve bu durum canımı çok sıkıyor :KK43: siz dikkat ediyor musunuz öğünlerinize? Bi de ilk 3 ay 900 gr. Almıştım son 1 haftada 600 gr almışım ona da sıkıldı cnm :KK43:
Ben ilk üç ay hiç dikkat etmedim hemde hiç sürekli kustuğm için doğru düzgün hiç bişey yiyemedim. Sadece B12 düşük çıktı diğerleri düzgün çok şükür. Sende sağlık ocağında değerlerine baktır bi problem yoktur inşallah. Bende bu hafta 500 gram almışım. Genelde 75,7-8 çıkardım bu sabah 76,2 çıktım. Zaten 4. Aya kadar 2,5 kg almak normalmiş. Sen fazla almak istemiosun biliyorm inşallah çok almayız bende 90 olmak istemiyorum açıkçası :(

Günaydın canlar :) nisanyagmurumm nisanyagmurumm benim kontrol 27sinde ama haftaya cinsiyet için bir daha uğrayacağım :) bugün itibariyle 14. Haftayı bitirdik ve 15e giriyoruz. Ya ben beslenmeme hiç dikkat etmiyorum ve bu durum canımı çok sıkıyor :KK43: siz dikkat ediyor musunuz öğünlerinize? Bi de ilk 3 ay 900 gr. Almıştım son 1 haftada 600 gr almışım ona da sıkıldı cnm :KK43:
Canim ben her şey yiyorum günde 4 öğün yiyorum ama hiç kg almiyorum metabolizma iyi çalışıyor demekki zaten 5 ay içinde en fazla 2 kg alsak bile sorun değil önemli olan son 4 ay da kg almak o zaman istemediğin kadar çok alırsın merak etme kuzum daha bebislerimiz şu an en fazla 100 gr anca yani sen düşün bebisim gerisini :anneadayı:

Back