- 4 Ağustos 2016
- 2.442
- 4.159
- 53
- 34
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
- #1.901
ayyy rabbim hayırlara çıkarsın kötü şeyler düşünme bende gerçi hep karışık görüyorum ama uzak olsunlar aman amanGünaydın kızlarrrrrr. Gebeliğin başından beri ilk kez berbat bir gece geçirdim gördüğüm kabuslar yüzünden. Öncelikle erken doğum yaptım,sonra bebeğimde anomaliler vardı: 8er ayal parmağı, 6şar el parmağı ve yılan gibi dil. Sonra sütüm yoktu doğru düzgün ve ben bebeği evde unutup alışverişe gittim. Nerdeyse hiç emmedi falan. Neyse olabiliyomuş hamilelikte böyle rüyalar ama güne keyifsiz başladım bu yüzden. Evlerden ırak bi daha görmem işalla böyle şeyler.
kızlar bu topiğe de bir bakın derim bugün acildi
ayyy rabbim hayırlara çıkarsın kötü şeyler düşünme bende gerçi hep karışık görüyorum ama uzak olsunlar aman aman
doğrudur valla kafa hep onlarda olduğu için cok normal :)öffff evet ya. baktım biraz görürmüş hamileler böyle kabuslar. herhalde hayata dair en büyük endişelerim şu anda sadece bebekle ilgili olduğu için. ay emziriyorum, emzirirken bebeğin vücudu yok, kafası var falan :) gülsem mi ağlasam mı :)
Slm hamişler nasılsınız
Çok şükür iyiyim kuzum bende iyiyim sen bana kese resimleri atıcaktın unuttun sanırım hala bekliyorummmerhabaaaaaaa şahsen ben çok iyiyim :) hastane çıkış setlerine taktım bu aralar, onlara bakıyodum internetten :) sen nasılsın?
ya çekiyorum atmak için boyutu problem ediyor, deli etti beni kk.Çok şükür iyiyim kuzum bende iyiyim sen bana kese resimleri atıcaktın unuttun sanırım hala bekliyorumm
Kızlar merhaba nasılsınız?
Ben sabahları ayakta fazla duramıyorum özellikle yemekten hemen sonra. Sizce nedendir acaba? Toparlanmamda çok zaman alıyor. Bikaç gündür temizlik yaptım haldır haldır birazda zorladım belim ağrıyor acaba onunda mi etkisi var ki.
Resmen bayılacak gibi hissediyorum bazen enerjm düşüyo sanırım :)Selam canim normaldir bence bendede bi kac gündür acayip bel agrisi var sanki sabahdan aksama evi tasimisim gibi :) bebis yoriyor herhalde bizi
YİNE GİRDİM ULTRASONA BU SEEFER KENDİNİ PEK GÖSTERMEDİ KIZ GİBİ DEDİ KESİN DEĞİL YİNE GECEN HAFTA ERKEK GİBİYDİ BU HAFTA KIZ GİBİ KORDONU GELMİŞ GÖREMEDİK HİÇ YERİNDE DE DURMUYO
BİZ ŞUAN KENDİMİZİ HİÇ HAZIRLAYAMIYORUZ İKİSİDE SÖYLENİNCE:)amaaaan sağlıklı olsunlar da cinsiyetlerini elbet öğreniriz :) ama biz büyük gol yeriz sonradan erkek olursa çok hazırladık kendimizi kıza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?