NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Günaydın kızlar bebisler nasıl siz Nasılsıniz ? Bebisler artık her yedigimizden faydalanir her konuştuğumuzdan etkilenir oldu bu bu hafta itibariyle onun nasıl bir ruh halinde olmasını istiyorsanız siz o ruh haline bürünün. Dertten kederden uzak durun güzel hikayeler okuyun inşallah hepimizin önce insan sonra müslüman gibi müslüman ahlaklı edepli sağlıklı hayırlı evlatlarimiz olur bizlerde onlara layık anne baba oluruz inşallah

Günaydın kızlarrrrrr. Gebeliğin başından beri ilk kez berbat bir gece geçirdim gördüğüm kabuslar yüzünden. Öncelikle erken doğum yaptım,sonra bebeğimde anomaliler vardı: 8er ayal parmağı, 6şar el parmağı ve yılan gibi dil. Sonra sütüm yoktu doğru düzgün ve ben bebeği evde unutup alışverişe gittim. Nerdeyse hiç emmedi falan. Neyse olabiliyomuş hamilelikte böyle rüyalar ama güne keyifsiz başladım bu yüzden. Evlerden ırak bi daha görmem işalla böyle şeyler.

Bi daha görmezsin inşallah böyle kabus canım hamileyken oluyormuş ya ayetel kürsü okumadan uyumayin kızlar Allah sizi korusun

ayyy rabbim hayırlara çıkarsın kötü şeyler düşünme bende gerçi hep karışık görüyorum ama uzak olsunlar aman aman

ayyy rabbim hayırlara çıkarsın kötü şeyler düşünme bende gerçi hep karışık görüyorum ama uzak olsunlar aman aman

öffff evet ya. baktım biraz görürmüş hamileler böyle kabuslar. herhalde hayata dair en büyük endişelerim şu anda sadece bebekle ilgili olduğu için. ay emziriyorum, emzirirken bebeğin vücudu yok, kafası var falan :) gülsem mi ağlasam mı :)

doğrudur valla kafa hep onlarda olduğu için cok normal :)

Kızlar merhaba nasılsınız?
Ben sabahları ayakta fazla duramıyorum özellikle yemekten hemen sonra. Sizce nedendir acaba? Toparlanmamda çok zaman alıyor. Bikaç gündür temizlik yaptım haldır haldır birazda zorladım belim ağrıyor acaba onunda mi etkisi var ki.

Selam canim normaldir bence bendede bi kac gündür acayip bel agrisi var sanki sabahdan aksama evi tasimisim gibi :) bebis yoriyor herhalde bizi

Selam canim normaldir bence bendede bi kac gündür acayip bel agrisi var sanki sabahdan aksama evi tasimisim gibi :) bebis yoriyor herhalde bizi
Resmen bayılacak gibi hissediyorum bazen enerjm düşüyo sanırım :)
Napçaz artık mimiklerimiz sağlıklı olsunda bu günlerde geçecek inşallah

YİNE GİRDİM ULTRASONA BU SEEFER KENDİNİ PEK GÖSTERMEDİ KIZ GİBİ DEDİ KESİN DEĞİL YİNE GECEN HAFTA ERKEK GİBİYDİ BU HAFTA KIZ GİBİ KORDONU GELMİŞ GÖREMEDİK HİÇ YERİNDE DE DURMUYO

amaaaan sağlıklı olsunlar da cinsiyetlerini elbet öğreniriz :) ama biz büyük gol yeriz sonradan erkek olursa çok hazırladık kendimizi kıza :)

amaaaan sağlıklı olsunlar da cinsiyetlerini elbet öğreniriz :) ama biz büyük gol yeriz sonradan erkek olursa çok hazırladık kendimizi kıza :)
BİZ ŞUAN KENDİMİZİ HİÇ HAZIRLAYAMIYORUZ İKİSİDE SÖYLENİNCE:)AYNEN ÖYLE HİÇ FARKETMEZ KIZ ERKEK SAĞLIKLI OLSUN DA HAYIRLISI ARTIK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…