- 30 Mayıs 2015
- 1.181
- 1.056
- 133
- 39
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
- #1.461
Var var olmaz mı :)Heyy burda da mı var nisan annelerii..mart gozuktugume bakmayn nisana daha yakınım
SENİN YAZINI OKURKEN VALLA HEYECANLANDIM BENDE YARIN GİDİCEM 1 AYDIR GİTMEYİNCE İÇİMDE KORKU OLUYO NE GÜZEL YA İNŞ. HERŞEY BÖYLE HEP GÜZEL GİDER<3kızlar selam, kontrolden geliyorum :) bebeğimi ilk kez insana benzeyen bi şekilde gördüm, elleri ayakları nasıl da hareket ediyordu :) 11+2deyiz ama bebek 11+4 görünüyor biraz da önden gidiyor, suyu ve kesenin şekli oldukça iyi, kalp atışları da gümbür gümdürdü. 5 cm olmuş kendisi :) 10 gün ssonra 2li test ve cinsiyet için gideceğiz. ayrıca kullandığım tüm ilaçlara devam etmemi istedi doktorum, vitamin ve folik asit dahil.
CANIM NE GUZEL GOZUN AYDINkızlar selam, kontrolden geliyorum :) bebeğimi ilk kez insana benzeyen bi şekilde gördüm, elleri ayakları nasıl da hareket ediyordu :) 11+2deyiz ama bebek 11+4 görünüyor biraz da önden gidiyor, suyu ve kesenin şekli oldukça iyi, kalp atışları da gümbür gümdürdü. 5 cm olmuş kendisi :) 10 gün ssonra 2li test ve cinsiyet için gideceğiz. ayrıca kullandığım tüm ilaçlara devam etmemi istedi doktorum, vitamin ve folik asit dahil.
habersiz bırakma bizi :)SENİN YAZINI OKURKEN VALLA HEYECANLANDIM BENDE YARIN GİDİCEM 1 AYDIR GİTMEYİNCE İÇİMDE KORKU OLUYO NE GÜZEL YA İNŞ. HERŞEY BÖYLE HEP GÜZEL GİDER<3
sağol canım, hayırlısıyla kucağımıza da alırız umarım :)CANIM NE GUZEL GOZUN AYDIN
YARIN YAZARIM SABAH GİDİCEM ZATEN:)habersiz bırakma bizi :)
ayyy çok heyecanlı, senle günlerimiz de aynı ya sen de göreceksin ellerini ayaklarını minicik :)YARIN YAZARIM SABAH GİDİCEM ZATEN:)
inşallah canım benım de randevum ayın otuz una bır ay sonra gel demıstı bu bır ay bıtmek bılmedı ınan o kadar cok merak edıyorum kısağol canım, hayırlısıyla kucağımıza da alırız umarım :)
bitmezzzz bitmezzzzzinşallah canım benım de randevum ayın otuz una bır ay sonra gel demıstı bu bır ay bıtmek bılmedı ınan o kadar cok merak edıyorum kı
BAKALIM NASIL COK HEYECANLIYIM VALLAayyy çok heyecanlı, senle günlerimiz de aynı ya sen de göreceksin ellerini ayaklarını minicik :)
oleyyyyyy :) maşallah ona, ben de sormadım ağırlığını hiç gerçi daha pek bi ağırlıkları olduğu da söylenemez :)evet geldim bu duygu çok değişik insan olmuş doktora diyorum en son gördüğümde siyah noktaydı rabbime şükürler olsun 4.97cm kac gr olduğunu unuttum sormayı heyecandan ense kalınlığına baktı cok güzel dedi
canım gözun aydın cok sevıındım bende cok merak edıyorum ya haftaya cuma randevum 12. hafta olacak o zaman ama beklemek zor vallaevet geldim bu duygu çok değişik insan olmuş doktora diyorum en son gördüğümde siyah noktaydı rabbime şükürler olsun 4.97cm kac gr olduğunu unuttum sormayı heyecandan ense kalınlığına baktı cok güzel dedi
ben elevit pronotal'ı başından beri her gün kullanıyorum.kızlar aslında ben sey soracaktım dr sıze vıtamın basladı mı ben folık asıt kullanıyorum sadece 11. haftadayım 3 aydan sonra verılıyor dedı bır arkadasım
belki de 3ü doldurunca vereceklerdir :) her doktorun tarzı farklı. ama mantıken annenin depolarını bebek daha küçükken doldurmak sanki daha mantıklı gibi. ama bi bildiği vardır doktorunun sonuçta kan tahlillerine baktı gebeliğin başında :)BANA DA HİÇ BİRŞEY VERMEDİLER FOLİK ASİT DISINDA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?