NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Günaydın güzel anne adayları ben yazmasam da her gün açıp okuyorum ne yapıyorlar nasıl gidiyor hastaneye giden olmuş mu diye. En son 7. Hafta bebegimin kalbinin sesini duymak için gitmiştim 13 haftaya girince gitmeyi düşünüyorum mantar enfeksiyon oluyor bazen bu aralar olmaz oldu 3 ay dolunca tedaviye basliyorlarmis dün sağlık ocağına gittim ne zaman aşı için gelmem gerekiyor dedim 20. Hafta dedi. Her hafta youtube den bebeğin anne karnındaki videosuna bakıyorum doktora gitmiş kadar oluyorum

SENİN YAZINI OKURKEN VALLA HEYECANLANDIM BENDE YARIN GİDİCEM 1 AYDIR GİTMEYİNCE İÇİMDE KORKU OLUYO NE GÜZEL YA İNŞ. HERŞEY BÖYLE HEP GÜZEL GİDER<3

CANIM NE GUZEL GOZUN AYDIN

inşallah canım benım de randevum ayın otuz una bır ay sonra gel demıstı bu bır ay bıtmek bılmedı ınan o kadar cok merak edıyorum kı
bitmezzzz bitmezzzzz allahtan benim doktorum 15 günde 1 çağırıyor, 1 ay çok uzun yoksa :) hatta bu sefer 2li tarama için 10 gün sonra gel dedi de çok sevindim :)

evet geldim bu duygu çok değişik insan olmuş doktora diyorum en son gördüğümde siyah noktaydı rabbime şükürler olsun 4.97cm kac gr olduğunu unuttum sormayı heyecandan ense kalınlığına baktı cok güzel dedi

oleyyyyyy :) maşallah ona, ben de sormadım ağırlığını hiç gerçi daha pek bi ağırlıkları olduğu da söylenemez :)

canım gözun aydın cok sevıındım bende cok merak edıyorum ya haftaya cuma randevum 12. hafta olacak o zaman ama beklemek zor valla

kızlar aslında ben sey soracaktım dr sıze vıtamın basladı mı ben folık asıt kullanıyorum sadece 11. haftadayım 3 aydan sonra verılıyor dedı bır arkadasım

BANA DA HİÇ BİRŞEY VERMEDİLER FOLİK ASİT DISINDA
belki de 3ü doldurunca vereceklerdir :) her doktorun tarzı farklı. ama mantıken annenin depolarını bebek daha küçükken doldurmak sanki daha mantıklı gibi. ama bi bildiği vardır doktorunun sonuçta kan tahlillerine baktı gebeliğin başında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…