NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Benim Folikasitim bitti sanırım 3. Ayd bıraktırıyor doktorlar. 1 hafta gibi bi sürem.kaldı 1 hafta için de almayım.dedm

Selam kızlar giremedm nete kaç gündür .Yazılarınızı ve dualrnızı okurken ağladım öyle iyisinz ki cansnz ya Allah razı olsun hepnzden bebeğim ve ben gayet iyiiz şükür dün tekrar kontrole gittim herşey yolunda kocaman olmuş kıza benzio dedi hatta elleri ayakları hareket ediıo elini yüzüne değiriyo Allahım bağışladı bana kızlar çok üzüldüm ya kimseye yaşatmasn bi an kaybetme korkusuyla burun buruna geldm

canimm o kadar mutlu oldum ki cok şükür rabbime büyümüş esmacik masallah .

Teşekkür ederm cnm şükür Rabbime
Canim iyi haberine çok mutlu oldum maşallah bebeğine . Allah im kimseye evlat acısı vermesin. mutluluğunu göstersin inşallah . Lütfen dikkat et kendine ağır işten esinle yakinlasmaktn uzak dur bitanem

Bide sacmaliga bakin doktor rabelis diye bi ilac verdi prospektusunu okudum hamileler kullanamaz yaziyo ya okumayip icseydim bebegime birsey olsaydi nasil bir sorumsuzluk yaa

Bide sacmaliga bakin doktor rabelis diye bi ilac verdi prospektusunu okudum hamileler kullanamaz yaziyo ya okumayip icseydim bebegime birsey olsaydi nasil bir sorumsuzluk yaa
çok geçmiş olsun canım ya ben her doktor a guvenemiyorum 1 tane olsun adam gibi olsun bu yüzden çok doktor değiştirdim şimdiki doktorum mükemmel bir insan Allah hepinizin karsisina benim doktorum gibisini çıkarsın

Canim cok gecmis olsun. Benim de kanamam olmustu gecenlerde insan cok kotu panik oluyor ya. Allah hepimize evladimizi saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin amin :)

hamilelikte çok gerekmedikçe minosetten başka hiç bir ilaç kullanmayın kim ne verirse versin allah korusun geçm,ş olsun bu arada

Bitanem o kadar sevindim ki şuan bende yazdıklarını okurken meleğimi daha da merak ettim :) oyy hadi inşallah bakalım cinsiyet te söylemiş doktor inşallah bize de söyler :)
Çok çok geçmiş olsun o kaybetme korkusu çok kötü bende maşallah kanama olmamasına rağmen ilk gebeliğim düştüğü için çok korkuyorum. Allahım korusun meleklerimizi bize bağışlasın inşallah

kızlar selam, kontrolden geliyorum :) bebeğimi ilk kez insana benzeyen bi şekilde gördüm, elleri ayakları nasıl da hareket ediyordu :) 11+2deyiz ama bebek 11+4 görünüyor biraz da önden gidiyor, suyu ve kesenin şekli oldukça iyi, kalp atışları da gümbür gümdürdü. 5 cm olmuş kendisi :) 10 gün ssonra 2li test ve cinsiyet için gideceğiz. ayrıca kullandığım tüm ilaçlara devam etmemi istedi doktorum, vitamin ve folik asit dahil.

Gozun aydin canim bende simdi ciktim elleri ayaklari nasil oynuyor bizde 11+1 olmusuz. 4.27 cm olmus haftaya persembe gidecem tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…